maciekpoland
Użytkownik
ja to umiem, ale... na jakim poziomie mam Ci to wytlumaczyc 13 lat masz? miales Slyke'a? czy Broensteda?dobra a może ktoś mi wytłumaczy jak się liczy pH roztworów buforowych co??
ja to umiem, ale... na jakim poziomie mam Ci to wytlumaczyc 13 lat masz? miales Slyke'a? czy Broensteda?dobra a może ktoś mi wytłumaczy jak się liczy pH roztworów buforowych co??
kurcze malo mam tego... kawalatek ale jak znajde czas to cos Ci moge powiedziec wiecejjestem na 1 roku polibudy gdańskiej ;p
więc trochę więcej niż 13
chodzi o certyfikat wiarygodnosci strony:nie chodzi mi stronka unibet na Mozilli i IE a dla innych chodzi :|
a znasz moze google? to taka fajna wyszukwiarka ,ktora Ci wszystko da czego poprosisz - serio !panowie trzeba mi jakis numer karty kredytowej znacie jakies stronki ???
jak masz przeróbke swap albo chip, to gre nagrywasz np. w alcoholu 120% i na płytkach dvd-r, bo plusy najczęsciej nie śmigająUmie ktoś nagrywać gry na ps2 z kompa na płytke? tzn mam obraz płyty
nie.sciagnalem zwykły obraz .iso z neta. nie wystarczy go nagrac na plytke dvd jako obraz?
rozkrecic i czyscic:] herbata pewnie słodka, to sie bedzie kleic. ja bym wlasnie rozrecil, wszystko obmył wodą, wysuszył, tam gdzie jakies styki watką/patyczkiem do uszu i spirytusem podczyscil i skręcił. powinno hulaćProblem dość nietypowy Mianowicie, wylałem dzisiaj (prze maturą - tak na szczęście ???? ) herbate na klawiature :| Klawisze ledwo co się wciskają, strasznie ciężko chodzą... Klawiatura fajna i dosyć droga więc nei chiałbym kupować nowej... i co teraz? popłukać ją tak troche wodą czy tylko szmatką przemyc?? Dzięki za odp ????
No to trochę przede mną doboty ???? Ale dzięki za info ???? :spokodfhgfh:rozkrecic i czyscic:] herbata pewnie słodka, to sie bedzie kleic. ja bym wlasnie rozrecil, wszystko obmył wodą, wysuszył, tam gdzie jakies styki watką/patyczkiem do uszu i spirytusem podczyscil i skręcił. powinno hulać