Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kurde dziś w radiu wpadł mi w ucho taki kawałek, w refrenie(chyba) leci coś w stylu 'bejbii bejbii juuuu' taki klimatyczny bicik. Szukałem po top listach w RMF i Radio Zet ale nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem w jakim radiu i o ktorej to słyszałem :| jak ktoś pomoże podbije reputę, dziękówa!
Kurde dziś w radiu wpadł mi w ucho taki kawałek, w refrenie(chyba) leci coś w stylu 'bejbii bejbii juuuu' taki klimatyczny bicik. Szukałem po top listach w RMF i Radio Zet ale nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem w jakim radiu i o ktorej to słyszałem :| jak ktoś pomoże podbije reputę, dziękówa!
Jakie radio ? Bo jak słyszałeś na jakimś rmfmaxxx czy esce to tam jest wałkowanych 30 piosenek na krzyż i się coś znajdzie na bank, a jak na jakieś trójce czy otwartym rmf to będzie ciężej ????
Kuba, właśnie o to chodziło wiesz, dzięki :razz:
wertico RMF sprawdziłem i nie znalazłem tego, nie wiem czy nie słyszałem tego czasem jak byłem w Totomix ok 13:00, ale nie wiem jakie tam ma radio ta laska, sprawdzę eskę i zetke, kurde no nie daje mi ten kawałek spokoju.
Nie nie, to nie ten gniot. Ta co poszukuje to taka spokojna. Sprawdziłem jakieś listy przebojów, nowości no i nie ma cholera. Pozostaje słuchać radia i może akurat się trafi.
Szukam tytułu, mianowicie śpiewa raczej murzyn tak po głosie rozpoznaję, w refrenie coś rzuca Like the seeing can... coś tam.
Często na esce leci, chciałem sprawdzić na odsłuchane bo dzisiaj ok 10 leciało ale niestety nie mają aktualizacji.
???? za pomoc
właśnie jest ten sam problemy, bo od 9:40 do 18 nie są tytuły aktualizowane a ten murzyn jak się domyślam to o 9:54 gdzieś tak leciał, zaraz przed wiadomościami.
dobra mam http://www.youtube.com/watch?v=eBItbPi-ZU8