>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

poszukiwany tytul prosba o pomoc

alkoterror 1,4K

alkoterror

Użytkownik
Nie pamiętam żadnych słow z kawałka ale może jak opiszę mniej więcej klip to ktoś skojarzy. Afroamerynka z jakimś typem tak jakby na domówce w mieszkaniu któraś osba tam gra na gitarze (nie pamiętam czy w całym kawałku czy tylko w refrenie) ona chyba tylko refren śpiewa, palą tam jakieś cygaro lub jointa takie zbliżenia chyba na dym były, gdzieś tam chyba jakaś whisky stała na stole ???? .Ogólnie kawałek taki spokojny i chilloutowy.Klip znalazłem na jakieś hip-hopowej stronie amerykańskiej więc wykonawca coś z hip-hopem wspólnego będzie miał. Miałem w zakładkach ale poszpły wpi... Może ktoś wie ocb

brylant 66

brylant

Użytkownik
Witam, klubowa nutka w tekscie było: &#39;&#39;...make me feel... coś tam crazy...&#39;&#39; często ją słyszę w wielu klubach.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
leci ostatnimi czasy w radiach popowych (eska, rmf) chłop spiewa &#39;are you (jakis czasownik) are you (jakis czasownik) &#39; ????
pomoze ktos?

loozak 24

loozak

Użytkownik
Witam szukam piosenki ale, nie mogę sobie nić przypomnieć co do szukanej piosenki wiem że też śpiewała w niej dziewczyna .
Piosenka z przed jakichś 5/6 lat.
Przypomniało mi się, że koleś na początku piosenki gadał takim zmienionym głosem tak jak by robot czy coś
Piosenka podobna do Natural Dread Killaz - Biba

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Podbiję temat, bo spadł
Jak się nazywa piosenka, pewnie dość stara. Taka mocno chilloutowa, raczej nie reggae, na pewno nie Bob Marley. &quot;For America&quot; (czy coś, bo mało pamiętam) przed refrenem i później taki dość żywy refren :p Jest też coś tam &quot;JUESEJ&quot; ???? ale pewno źle piszę, bo tę piosenkę pamiętam z okresu, gdzie jedynym słowem po angielsku było fak ????
LECIALA W RADIU NON STOP
Dzięki Peziu

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Podbiję temat, bo spadł

Jak się nazywa piosenka, pewnie dość stara. Taka mocno chilloutowa, raczej nie reggae, na pewno nie Bob Marley. &quot;For America&quot; (czy coś, bo mało pamiętam) przed refrenem i później taki dość żywy refren :p Jest też coś tam &quot;JUESEJ&quot; ???? ale pewno źle piszę, bo tę piosenkę pamiętam z okresu, gdzie jedynym słowem po angielsku było fak ????
LECIALA W RADIU NON STOP
http://www.youtube.com/watch?v=18LLfZzDYnQ

może to?

Do góry Bottom