miki9971
Użytkownik
Showtek & Hardwell - How We Do?piosenka w stylu basshuntera spiewaja coś tam 'this is how we do ', zna ktos? leci w radiu bo to z tego roku chyba
Showtek & Hardwell - How We Do?piosenka w stylu basshuntera spiewaja coś tam 'this is how we do ', zna ktos? leci w radiu bo to z tego roku chyba
Jakie radio ? Bo jak słyszałeś na jakimś rmfmaxxx czy esce to tam jest wałkowanych 30 piosenek na krzyż i się coś znajdzie na bank, a jak na jakieś trójce czy otwartym rmf to będzie ciężej ????Kurde dziś w radiu wpadł mi w ucho taki kawałek, w refrenie(chyba) leci coś w stylu 'bejbii bejbii juuuu' taki klimatyczny bicik. Szukałem po top listach w RMF i Radio Zet ale nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem w jakim radiu i o ktorej to słyszałem :| jak ktoś pomoże podbije reputę, dziękówa!
A czasem nie Pittbull i Back In Time ? [jego song do Facetów w Czerni III]Kurde dziś w radiu wpadł mi w ucho taki kawałek, w refrenie(chyba) leci coś w stylu 'bejbii bejbii juuuu' taki klimatyczny bicik. Szukałem po top listach w RMF i Radio Zet ale nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem w jakim radiu i o ktorej to słyszałem :| jak ktoś pomoże podbije reputę, dziękówa!
Nie nie, to nie ten gniot. Ta co poszukuje to taka spokojna. Sprawdziłem jakieś listy przebojów, nowości no i nie ma cholera. Pozostaje słuchać radia i może akurat się trafi.A czasem nie Pittbull i Back In Time ? [jego song do Facetów w Czerni III]
Najbardziej irytujący utwór 2012 roku...
właśnie jest ten sam problemy, bo od 9:40 do 18 nie są tytuły aktualizowane a ten murzyn jak się domyślam to o 9:54 gdzieś tak leciał, zaraz przed wiadomościami.