>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

poszukiwany tytul prosba o pomoc

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Kurde dziś w radiu wpadł mi w ucho taki kawałek, w refrenie(chyba) leci coś w stylu &#39;bejbii bejbii juuuu&#39; taki klimatyczny bicik. Szukałem po top listach w RMF i Radio Zet ale nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem w jakim radiu i o ktorej to słyszałem :| jak ktoś pomoże podbije reputę, dziękówa!

wertico 141

wertico

Użytkownik
Kurde dziś w radiu wpadł mi w ucho taki kawałek, w refrenie(chyba) leci coś w stylu &#39;bejbii bejbii juuuu&#39; taki klimatyczny bicik. Szukałem po top listach w RMF i Radio Zet ale nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem w jakim radiu i o ktorej to słyszałem :| jak ktoś pomoże podbije reputę, dziękówa!
Jakie radio ? Bo jak słyszałeś na jakimś rmfmaxxx czy esce to tam jest wałkowanych 30 piosenek na krzyż i się coś znajdzie na bank, a jak na jakieś trójce czy otwartym rmf to będzie ciężej ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Kuba, właśnie o to chodziło wiesz, dzięki :razz:
wertico RMF sprawdziłem i nie znalazłem tego, nie wiem czy nie słyszałem tego czasem jak byłem w Totomix ok 13:00, ale nie wiem jakie tam ma radio ta laska, sprawdzę eskę i zetke, kurde no nie daje mi ten kawałek spokoju.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
A czasem nie Pittbull i Back In Time ? [jego song do Facetów w Czerni III]
Najbardziej irytujący utwór 2012 roku...

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
A czasem nie Pittbull i Back In Time ? [jego song do Facetów w Czerni III]
Najbardziej irytujący utwór 2012 roku...
Nie nie, to nie ten gniot. Ta co poszukuje to taka spokojna. Sprawdziłem jakieś listy przebojów, nowości no i nie ma cholera. Pozostaje słuchać radia i może akurat się trafi.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Szukam tytułu, mianowicie śpiewa raczej murzyn tak po głosie rozpoznaję, w refrenie coś rzuca Like the seeing can... coś tam.
Często na esce leci, chciałem sprawdzić na odsłuchane bo dzisiaj ok 10 leciało ale niestety nie mają aktualizacji.
???? za pomoc ;)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Jak się nazywa piosenka, polski rap, w tle jakaś laska nawija &quot;łaaaaaaaj&quot; ? ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
starsza nuta ponad 20lat, hasz hasz (rasz rasz?) spiewaja i to nie zadne pussycaty dollsy :/

Do góry Bottom