>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

poszukiwany tytul prosba o pomoc

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nazwisko dziewczyny co widziałem przed chwila na vivie. Tańczyła chwilę przy poręczy. I to się nazywało bodajże &#39;tańcz z vivą&#39;. Albo link do tego wideo

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Być może ktoś juz o to pytał, być może nie...
Pytanie do starszych userów: Czy pamiętacie Ligę Polska na TVP w latach 90??? Była była, jakiś mecz w tygodniu oraz magazyn. Zawsze na sam koniec tegoż magazynu pokazywane były tzw bramki kolejki. W tym czasie leciał taki szybki rockowy kawałek z charakterystyczną sekcją gitary elektrycznej... Melodia nie raz wykorzystywana również w innych audycjach sportowych TVP w latach 90 takich jak Sportowa Sobota czy Sportowa Niedziela..
Czy ktoś kojarzy o co mi chodzi???

alkoterror 1,4K

alkoterror

Użytkownik
Szukam teledysku Limp Bizkit, ale mogę powiedzieć o nim tylko tyle że na początku jest twarz Freda Dursta na białym tle takim &quot;bardzo&quot; białym wręcz rażącym w oczy, wczoraj widziałem urywek tego teledysku w programie Marka Niedźwieckiego &quot;W tonacji Premium&quot; na kanale nPremimum3. Kojarzy ktoś może nazwę ?

amaruti 89

amaruti

Użytkownik
Szukam teledysku Limp Bizkit, ale mogę powiedzieć o nim tylko tyle że na początku jest twarz Freda Dursta na białym tle takim &quot;bardzo&quot; białym wręcz rażącym w oczy, wczoraj widziałem urywek tego teledysku w programie Marka Niedźwieckiego &quot;W tonacji Premium&quot; na kanale nPremimum3. Kojarzy ktoś może nazwę ?
Limp Bizkit Behind Blue Eyes

brylant 66

brylant

Użytkownik
witam,mam problem, był taki film w ktorym byla scena, gdy to zabito postać, ale ktoś niby naboje podmienił na prawdziwe i aktor zginął naprawdę, kompletnie mi z głowy tytuł wyleciał...

przepraszam za chaotyczną wypowiedź ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zna ktoś tytuł, śpiewa babka i gościu, takie jakieś Irlandzkie rytmy, jakiś folk
gościu w pewnym momencie śpiewa coś w stylu &quot;don&#39;t listen to...&quot; dalej nie usłyszałem
pomocy :razz:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
piosenka w stylu basshuntera spiewaja coś tam &#39;this is how we do &#39;, zna ktos? leci w radiu bo to z tego roku chyba

ted 12,8K

ted

Forum VIP
na planecie Poznan czasem leci, babeczka w wokalu spiewa w refrenie &#39;yesterday yesterday yesterday everybody...&#39; fajny kawałek ale za chiny nie moglem jej zrozumiec wiecej

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
Witam, wczoraj zobaczyłem teledysk w tv, niestety nie wiem jak sie piosenka nazywa.
W teledysku na poczatku spiewa taki chudy typek, i po kolei wyskakuja do niego jakies typy i tancza kolo niego, on sie dziwnie usmiecha i ich zjada...
pozniej spiewa z nimi wsdzystkimi .... help

Do góry Bottom