>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

poszukiwany tytul prosba o pomoc

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Poszukuje MP3 ...
Z racji tego, że nie ma takiego tematu zakładam go:

Czy ma ktoś link, żeby ściągnąć albo jest w posiadaniu i wrzuci na serwer jakiś następujące mp3:

Downstait - I am perfection
Downstait - Let it go
Downstait - Put your hands up

Z góry dzięki !!

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Ostatnio jak przełączałem po kanałach na trafiłem na pewną piosenke która nie daje mi spokoju, a ciężko ją wygooglować po instrumentach.

Jest dosyć mroczna bez wokalu, a w niej są skrzypce, cymbałki i na jakiś czas mocne uderzenie bassowe jestem prawie pewny że jest to piosenka z jakiegoś filmu lecz za ciężko szukać piosenki która nie posiada wokalu, może tutaj jest jakiś meloman który wstrzeli się moją podpowiedź.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Dzięki chłopaki za trud, ale to ciągle nie to.

Przy tych nutkach tamta jest okrutnie mroczna jak i nie słychać tam orkiestr lecz jedynie maksymalnie parkę instrumentów no nic jeśli nikt nie będzie miał innych pomysłów będę musiał upolować tą nutke chociaż na dyktafon i wrzucić jeśli się uda.

Jeszcze raz dzięki za trud

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ostatnio czesto leci w radiu
laska spiewa cos jak &#39;dance dance dance with the stars/night&#39; ale za cholere znalezc nie moge :p

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Szukam tytułu piosenki. Teledysk animowany, główne role graja myszy które wchodza do klubu i na scienie spiewaja, oprócz tego wystepuja inne zwierzeta, akcja dzieje sie w clubie. Wszyscy tancza. Utwór wystepuje w remixach klubowych.

Do góry Bottom