A ja pozdrawiam tych którzy przed meczem znajdowali argumenty na 1x ????Brawo Polska!!!!
Pozdrawiam stawiających na wielkie value Szwabów po 1.55 hahah
Polacy mogli przegrać , ale jak na poziom niemców imo zagrali niezle
Lewandowskie dawno tak dobrze nie pograł i gwiazda Szczesny klasa
dokładnie,po jego 2 przyjęciach piłki niemcy mieli 2 świetne sytuacje na gola.peszke też chyba trzeba nauczyć przyjmowania piłki,to sztuka zepsuć 3 setki.dziś chyba oglądałem nowego lewandowskiego,świetny mecz,szczęsny wiadomo.głowacki na cholere celował w nogi rywala w polu karnym i ta red card jeszcze? zawsze coś sknoci,ja nie dziś red to samobój z anglikami w el.MŚ 2006.na tych MŚ także graliśmy z niemcami i w podobnych okolicznościach straciliśmy bramke również w 90 minucie.widać nasi dzielni polscy grajkowie nie potrafią wytrzymać presji.niedawno wisła kraków dała podobny pokaz.kibice chyba spali na stadionie,praktycznie 0 dopingu.szkoda że polacy nie potrafili wykorzystać szansy z dosyć słabo grającą reprezentacją niemiec...od początku Wawrzyniak nie prezentował się dobrze. przy linii tracił piły jak natchniony. w polu bramkowym przez niego padłaby bramka, gdyby nie Szczęsny. na miejscu Smuty zdjąłbym go po HT. ????
Że tak powiem "ligowi" kibice bojkotują kadrę. Stąd taka a nie inna atmosfera. Na trybunach totalna Januszada. Najlepsza przyśpiewka: " Gramy u siebie ".I podkreślę to jeszcze raz. Kibice sięwybrali na piknik jakiś. Zero dopingu , gwizdy i buczenie. Krzynówek i Żewłakow - jedni z bardziej zaśłużonych dla naszej piłki a na trybunach wybitne gwizdy. Taki mecz , taki rywal a można było się dosłuchać co Szczesny do kolegów krzyczy. :|
Mnie to kompletnie nie dziwi, Ciebie chyba również?Mecz dziwny , Niemcy grali tak jakby bez polotu.
Tak jak pisałem nie ma większego sensu typowanie meczy towarzyskich tym bardziej na gości to tak słabych kursach! Niestety zabrakło paru sekund do historycznego zwycięstwa głównie przez Głowackiego i Wawrzyniaka który nie grał źle ale fatalnie zawalił przy bramkach trochę pechowo. Brawo Polska a właściwie to brawo Szczęsny - klasa światowa, Niemcy moze nie zagrali na maxsa pomimo to bylu zespołem mającym przewagę ale to dla nas ogromna była szansa na wygraną.szczerze życzę Niemcom aby nie wygrali co moim zdaniem nie jest wcale jakaś abstrakcją a kursy 1x @2,40 ;]
Jak coś takiego czytam to mi żyłka pęka.Niestety zabrakło paru sekund do historycznego zwycięstwa
To jest fakt a nie opinia więc tutaj nie ma co dyskutować. Jakbyś oglądał mecz wiedziałbyś że Niemcy strzelili w ostatnich sekundach w ostatniej możliwej akcji gdyby nie to była by pierwsza wygrana, w tym momencie styl, skład i metody nie mają takiego znaczenia.Jak coś takiego czytam to mi żyłka pęka.Niestety zabrakło paru sekund do historycznego zwycięstwa
Teraz pomyślcie co było w przypadku mega farciarskiej wygranej? Drużyna Górskiego i wiele innych jedenastek z przeszłości nie mogło sobie poradzić z RFN/Niemcami, za to po żałosnej grze i dzięki karnemu w końcówce ta zbieranina patałachów i obcokrajowców Smudy by się zapisała w historii. To dopiero byłoby żenujące.
Wiekszej głupoty nie mogłeś napisać!Mnie to kompletnie nie dziwi, Ciebie chyba również?
Nie ma co zwalać, że zabrakło tego, tego i tamtego też. GER jakby chcieli rozwiązaliby masowy worek i taka jest prawda. Wystarczyło się przyjrzeć na kilka szybszych akcji - chcieli przyśpieszyć to to robili, chcieli to się obijali i już. A ze grali dużą większość spotkania na pół gwizdka i do tego celowo przestrzelali piłki, które pięciolatki na orliku pakują bezproblemowo to nie nasza sprawa.
jeszcze więcej pressingu? Przecież oni właśnie momentami dobrze doskakiwali do przeciwnika, gdy wchodził na nasza połówkę. Nie da sie grać przez 90 minut pressingiem. Jak dla mnie zagrali oni mądrze w tym elemencie.Tylko do takiej gry trzeba troszke więcej presingu niż dzisiaj.
Stałe fragmenty nie dają nam korzyści z powodu złych wrzutek Mierzejewskiego.Szkoda, że dalej stałe fragmenty gry nie dają nam żadnych korzyści, co do niedawna było naszym atutem. Nie wiem za co tak chwalicie Perkisa, kilka razy to się za głowę łapałem jak źle się ustawiał, albo nie nadążał za akcją.
Tok rozumowania sprzed stu lat. Prawdziwy sport się powoli kończy koleś, a takie sytuacje jak widzieliśmy z Niemcami zdarzają się coraz częściej. Twój post kupy się nie trzyma, nic nie zrozumiałeś i nic nie pojąłeś. Zresztą nie chce mi się z tobą pisać, to nie ma sensu. Nawaliłeś tego bezsensu i bez składu.Wiekszej głupoty nie mogłeś napisać!
Niemcy to renomowana drużyna jedna z najlepszych na swiecie!
Celowo i specjalnie pudłowali! buhahaha
No tak nie do końca bo to nie szczęsny strzelił 2 bramki. Przede wszystkim nie wiem dlaczego nikt nie wspomniał o Rafale Murawskim, który wykonuje czarną robote w środku boiska. We wczorajszym meczu znów pokazał swoją przydatność w reprezentacji. Jak dla mnie jest to pewniak do gry na mistrzostwach w podstawowej 11.A ja pozdrawiam tych którzy przed meczem znajdowali argumenty na 1x ????
Bo prawda jest taka, że wynik jest taki
Szczęsny - Niemcy 2:2
Gdyby nie życiówka Wojtka to skończyłoby się izzi kursem 2.40 na handi nie mówiąc o czystej dwójce.
Wiem, oczywiście nie ma zaksięgowania hajsu, a to się liczy u buka, sęk w tym że nie jest to zasługa polskiej drużyny, ale tylko i wyłącznie Szczęsnego.
.
Reprezentacja to reprezentacja, denerwują mnie już te wyzwiska na prawo i lewo, co z tego, że poziomem nie dorównują kadrze Górskiego. To było lata temu, teraz jest teraz, a za kilka lat nikt nie pamiętałby czy wygraliśmy po świetnej czy słabej grze.Jak coś takiego czytam to mi żyłka pęka.
Teraz pomyślcie co było w przypadku mega farciarskiej wygranej? Drużyna Górskiego i wiele innych jedenastek z przeszłości nie mogło sobie poradzić z RFN/Niemcami, za to po żałosnej grze i dzięki karnemu w końcówce ta zbieranina patałachów i obcokrajowców Smudy by się zapisała w historii. To dopiero byłoby żenujące.