Ale dowaliles z tym koszykiem.A i Niemcy nie grają o nic!! O koszyk panowie o koszyk!!
W pelni popieram kolege w jego wypowiedzi. Niemcy grajac nawet 2 garniturem nie przegraja tego meczu, nie dadza sobie wbic 2 lub 3 bramek (uwazam ze tyle bedzie trzeba strzelic by wygrac). Jeszcze nie teraz Panowie, jeszcze nie dzis - niestety. Nie spodziewam sie wielu bramek, mam nadzieje ze Polscy obroncy nie popelnia zbyt wielu bledow i nie dadza okazji do strzelania bramek Niemcom(Polakom).Witam.
Postanowiłem włączyć się do waszej dyskusji i podać mój typ.
Jestem polakiem chciałbym, żeby polska wygrała z Niemcami. Ale panowie co my będziemy się oszukiwać:/ Niebiosa by musiały się w tym meczem zainteresować ;/
Ja zagram dzisiaj jako pierwszy typ:
Połowa/Wynik końcowy
Niemcy / Niemcy 2,30
Krótka analiza. Ostatnio zastanawiając się kto jest najlepszą reprezentacją świata doszedłem do wniosku że to właśnie to są Niemcy. Nie będę pisał, że nie grają super podstawowym składem, że próbują nową taktykę itp. Ale nasz skład nie dorównuje im to pięt prawda jest taka ,że mogli by zagrać w rezerwowym składzie i bez bramkarza i może wtedy obstawił bym na remis. A i Niemcy nie grają o nic!! O koszyk panowie o koszyk!! Ale Polska wielki kraj z wielkim sercem może wygrać z każdym jak z Portugalią ale nie dzisiaj. Polacy grają mecz który dla kibiców (dla mnie) jest czymś więcej niż meczem towarzyskim.
Ale dzisiaj to się nie uda chociaż wolał bym stracić tom kasę co obstawie a żeby było sie z czego cieszyć.
Drugi typ:
Główny zakład
Polska - Niemcy 1,55
Ps nie obstawiam wielkiej kasy ????
Dobra sory przyznaje moja pomyłka ???? nie dopatrzenie:/Ale dowaliles z tym koszykiem.
Maja tak silna pozycje ze nawet jak im sie trafi seria porazek to angole ich nie wyprzedzą a rowniez w druga strone,jak wygraja kilka spotkan to Hiszpanow nie przeskocza.Wiec nie wiem skad wymysliles ten koszyk.
Niemcy graja drugim skladem ale to i tak nie zmienia faktu ze dotaniemy ostro w dupsko
Typ dobry, sam sie spodziewam niestety 0-3 :-(Dobra sory przyznaje moja pomyłka ???? nie dopatrzenie:/
Ale i tak typów nie zmienił bym nigdy ????
Szanse w sporcie ma każdy z każdym ... 100 metrówka na MŚ, 4 kwarta - Hiszpania vs. Turcja. Chłopie szans nie ma na to abyś ty się nauczył kiedy piszemy ''nie'' razem a kiedy łącznie ???? Szansę są. I nawet ten kto postawił całą pensję na Szwabów nie może czuć się zwycięzcą ????
Miałem podobne odczucia , że ta nieskuteczność strasznie dziwna , ale może lepiej sie nie doszukiwać i uznac tylko Szczesnego za bramkarza w wybitnej formie .Martyrologii ciąg dalszy więc;d Ale Panowie spokojnie... po co takie niezdrowe emocje? Zwierzętami przecież nie jesteśmy (przynajmniej oficjalnie, chyba że jestem nie na czasie)
Zgadzam się z kolegami trochę wcześniej, ten mecz w pierwszej połowie wyglądał mi na mecz pod polską publikę, ta nieskuteczność Niemców taka naciągana. Ja rozumiem że po takich wygranych jak 3:2 z Brazylią czy 6:2 z Austrią może się pojawić brak skuteczności, ale to wyglądało tak perfidnie, że aż mam jakieś dziwne podejrzenia.
Jestem przeciwnikiem narzekania, ale ta obrona na euro to zostanie rozstrzelana. Oj nie widzę tego za dobrze. Wystarczy mały pressing i full penetration.
Ale za to podoba mi się wyprowadzanie kontr. Fajnie się czasem do tego nasze pospolite ruszenie zbiera i jak to jeszcze dopracują to będzie super.
Sprawiedliwość wyniku pozostawmy w spokoju. Ja ogólnie jestem zadowolony ????
PS: z Głowackim prawda, co go nie oglądam to jakaś czerwień, karny, samobój.. to dobry obrońca ale za często takie akcje odwala
Nie obrażaj Irka ????powinien zostać nominowany do Jelenia roku