>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2013/2014

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
jak widziecie jutro Jastrzebie na papierze sa zdecydowanym faworytem kurs niezly do dubla wiadomo cos o absencjach ?
@1,30 to dobry kurs :?:
Jastrzębie w 1 meczu z Olsztynem zagrało straszną kupę. Ten zespół nie ma przyszłości i lepiej niż rok temu już grać nie będą. Częstochowa nie jest chłopcem do bicia, zespół poukładany i u siebie będą mocni w tym roku. Stabilizacja w przyjęciu, dobra gra blokiem. Jak jeszcze dołożą lepszą skuteczność na 1 akcji i lepsza grę środkiem bo mogą JSW klepnąć.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
@1,30 to dobry kurs :?:
Jastrzębie w 1 meczu z Olsztynem zagrało straszną kupę. Ten zespół nie ma przyszłości i lepiej niż rok temu już grać nie będą. Częstochowa nie jest chłopcem do bicia, zespół poukładany i u siebie będą mocni w tym roku. Stabilizacja w przyjęciu, dobra gra blokiem. Jak jeszcze dołożą lepszą skuteczność na 1 akcji i lepsza grę środkiem bo mogą JSW klepnąć.
Dokładnie, gdyby to 1.30 byłoby na Jastrzębie u siebie, które 2 mecz nie wypadałoby aby przegrali to jeszcze rozumiem, ale na wyjeździe i to z &quot;nieobliczalną&quot; Częstochową, która może sprawiać duże kłopoty lepszym rywalom. Jeżeli już to jutro pewnie znajdą się też kursy po 1.30 na to, że będzie co najmniej 4 sety w meczu i to moim zdaniem lepszy zakład.

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
WKS Czarni Radom (+13.5) - Resovia Rzeszów 1 1,96 Marathonbet ✅ 0:3 (22&#39;, 22&#39;, 21&#39;) 78,5 - 75, jednak Resovia to Resovia, ale Czarni we własnej hali jeszcze nie jednej drużynie napsują wiele krwi
Ostatnio z handicapami się nie udało, teraz musi być lepiej. Jest na to kilka argumentów. Czarni debiut mają za sobą, a wiadomo, że pierwsze mecze są najcięższe szczególnie grając na takiej dużej hali jaka jest w Kędzierzynie (w porównaniu do hali radomskiej). Ci zawodnicy nigdy nie grali z zawodnikami na takim poziomie, mając w świadomości, że ogląda ich nie tysiąc, czy kilka tysięcy ludzi na trybunach, ale kilkaset tysięcy przed telewizorami. Więc presja, dodając młody wiek wielu zawodników, była naprawdę spora. Teraz czas na, nie wiem czy nie najważniejszy mecz, tak długo oczekiwany przez cały Radom. Tak długo wyczekiwany, że bilety rozeszły się w parę godzin, ludzie stali za biletami kilka godzin, jak za chlebem podczas komuny, zostało tylko kilkadziesiąt biletów na miejsca stojące, które z pewnością zostaną wykupione w dniu meczu. Presja w tym meczu będzie po obu stronach, na Czarnych bo pierwszy mecz w Plus Lidze przed własną publicznością i z pewnością będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony, i na Resovii, drużynie która jest Mistrzem Polski, zdobyła Superpuchar nie wypada przegrywać z beniaminkiem. Porównałbym to do sytuacji z piłki nożnej gdzie zawodnik musi strzelić, a bramkarz tylko może obronić i nic się nie dzieje jak nie obroni. Zagłębiając się w analizy personalne, ciężko cokolwiek dodać, kolega Gystlik opisał zawodników Czarnych, zawodnicy Sovii też są opisani. Każdy kto oglądał pierwsze spotkania mógł wyciągnąć odpowiednie wnioski, i na pewno ZAKSA zagrała lepiej od Resovii w tej 1 kolejce, wiadomo ZAKSA ma Zagumnego, człowieka który mógłby Tichackowi i Drzyzdze buty czyścić. O ile Fabian jeszcze coś gra (stąd gra na ME) to gra Czecha woła o pomstę do nieba, i właśnie też na to liczę, że przy dobrym wyniku zostanie wprowadzony na parkiet a to może oznaczać parę dodatkowych punktów dla Radomia ???? Analizując pierwszy mecz Czarnych doszedłem do wniosku (i pewnie trener Prygiel) też, że rozegranie było na fatalnym poziomie, miałem wrażenie że wystawy Neroja są grane z przypadku, nie są dociągnięte do siatki albo są rozegrane na potrójny blok, rzadko kiedy dawał dobre piłki do spokojnego skończenia, a to dziwne bo kiedyś był i przecież teraz też jest dobrym zawodnikiem o czym świadczy jego gra w I lidze czy wielu przedsezonowych sparingach, moim zdaniem sztab szkoleniowy wyeliminuje ten błąd, bo jak można było zauważyć przy dobrym rozegraniu Bołądź i Wachnik wbijali gwoździe, po których z zachwytu piali komentarzy Drzyzga i Swędrowski. Na pewno mocnym elementem Radomian jest zagrywka, zresztą drużyna była budowana z myślą o tym, żeby Czarni brylowali na zagrywce i bloku. W pierwszym meczu z pewnością rzucały się w oczy zepsute zagrywki, czym były spowodowane, ciężko powiedzieć,może presją, może nową halą, może po prostu złym skupieniem, to mam nadzieję też będzie wyeliminowane. Bo zarówno serwisy Neroja, Wachnika czy Bołądzia mogą być postrachem dla niejednego libero w Plus Lidze (zresztą przekonał się o tym Igła podczas meczu sparingowego przed sezonem ???? ), Poza tym agresywny flot Ostrowskiego czy Faryny też może dużo namieszać w szykach rywali. Jednak co najważniejsze to specyficzna hala w jakiej dojdzie do tego pojedynku. Forumowicze mogą ją kojarzyć z finału PP kobiet sprzed 2 lat, jest niska, mała, więc drużyny przyzwyczajone do dużych obiektów mogą mieć problemy z aklimatyzacją na początku, stąd też proponuje także jakiś handicap punktowy na I set dla Czarnych. Dochodzi jeszcze oczywiście ogłuszający doping kibiców Czarnych, których próbkę umiejętności wstawiam poniżej, z racji na to, że hala jest mała dźwięk nie rozchodzi się jak na wielkich obiektach i robi to piorunujące wrażenie na rywalach (więc moc na tym filmiku radzę pomnożyć razy 3 z racji na halę w Kędzierzynie i zagłuszanie przez muzykę z głośników). W I lidze na palcach jednej ręki można by policzyć przegrane mecze przed własną publicznością. Myślę, że Resovia po wygranym meczu, lekko zlekceważy Czarnych i dojdzie do niespodzianki, ale jednego jestem prawie pewien, że ten handicap zostanie pokryty
http://www.youtube.com/watch?v=mzUxNPZn8Nc

M 374

medalikarz

Użytkownik
Moją uwagę przykuł dzisiejszy mecz w Częstochowie pomiędzy miejscowymi Akademikami a zespołem z Jastrzębia. Niektórzy pisali że dzisiejsze kursy na gości to promocja ale ja się z tym nie zgodzę. Zatem przechodzę do meritum. Zespołu gości nie widziałem natomiast AZS miałem okazję widzieć. O Jastrzębiu słyszałem od znajomego z Olsztyna że te grają totalne dno, nic im nie wychodzi. Przez tydzień raczej wiele się nie zmieniło. Spojrzałem w suche statystyki i na zespół z aspiracjami na bój o medale wygląda źle. Troszkę więcej o gospodarzach. Bydgoszczanie ostrzeliwali zagrywką Hebdę co jest zrozumiałe bo z trójki: on, Bąkiewicz i Piechocki to Miłosz najsłabiej przyjmuje ale poradził sobie nawet nieźle. Bąku i Kacper trzymali przyjęcie na poziomie 60% co według mnie jest dobrym wynikiem. W ataku częstochowianie radzili sobie w miarę. Martwi mnie jedynie Kamiński który miał skuteczność 29%. Jego postawą jestem rozczarowany ale mam nadzieję że z meczu na mecz będzie się rozkręcał bo od Niego wiele zależy a zmiennika klasowego nie ma. Warto nadmienić iż AZS blokiem zdobył aż 16 pkt !! I miał 3 asy serwisowe. Może i gospodarze nie są wielkim faworytem ale 1 mecze sezonu, słabość Jastrzębia poza swoją halą w końcówce zeszłego sezonu i kurs na gospodarzy, który moim zdaniem jest za duży gram w ich stronę opcję bezpieczniejszą +1.5 seta i mniej czyli zwycięstwo. I zaraz trzeba na meczyk się wybierać. Na jutro też jakieś propozycje się pojawią ale to po zakończeniu meczu w hali przy ul. Żużlowej.

AZS Częstochowa - Jastrzębie 1 3.65 marathonbet
AZS Częstochowa (+1.5) - Jastrzębie 1 2.28 Pinnacle

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Bielsko Biała - Warszawa​

Myślę, że kursy na Polibude są sporo zaniżone, zwłaszcza po tym co beniaminek z BB zaprezentował nam ostatnio w Rzeszowie.

U Warszawiaków kilka zmian przed sezonem, doszło kilku nowych zawodników, ale jak dla mnie to ta kadra wygląda wyjątkowo przeciętnie. Głównym wzmocnieniem ma być leworęczny Rumuński atakujący, były zawodnik Resovii Adrian Gontariu, pojawił się również rozgrywający Woicki. Oprócz tego w zespole zobaczymy takich zawodników jak Pawliński, Szalpuk, Sacharewicz... no nie ma co się oszukiwać, rewelacji nie ma kompletnie.

Beniaminek z Bielska bardzo fajnie zaprezentował nam się na inauguracje rozgrywek, nawet fajnie powalczyli z Resovią. Zdecydowanie najlepszym zawodnikiem w drużynie wydaje się być atakujący Gonzalez, aż 17 punktów z jego strony w pierwszej kolejne, super kręci tą lewą ręką, ciężko go zablokować.

Być może Warszawa wygra ten mecz, ale raczej nie będzie to łatwe zwycięstwo, można spróbować handi punktowe w stronę gospodarza:

Bielsko Biała +7.5 (1.96) Marathon ✅ nawet wygrać się udało ???? kolejny świetny mecz Gonzaleza

Otrzymane punkty reputacji: +19
W 0

winnersbet

Użytkownik
Trefl Gdańsk - Delecta Bydgoszcz
Bydgoszcz to win, 4,00 bet365
Na początku, jako iż piszę tutaj pierwszy post, chciałbym przywitać wszystkich użytkowników.
Moje pytanie: Co sądzicie o kursie 4,00 na wygraną Delecty?
Obie drużyny zaczęły ligę bez przytupu, zdobywając w 1 kolejce odpowiednio po 1 secie - Gdańszczanie ze Skrą, a Bydgoszczanie z Częstochową. Jednak jak to bywa po pierwszych kolejkach, za dużo o formie powiedzieć nie można.
Natomiast interesujący jest bilans bezpośrednich spotkań pomiędzy tymi zespołami.
Gdańsk - Bydgoszcz 0:3
Bydgoszcz - Gdańsk 3:0 Bydgoszcz - Gdańsk 3:0 Bydgoszcz - Gdańsk 3:0
Gdańsk - Bydgoszcz 1:3
Widzimy, że w ostatnich 5 spotkaniach Bydgoszczanie byli zdecydowanym faworytem (stracili tylko 1 seta!) zarówno u siebie jak i na wyjeżdzie.
Moim skromnym zdaniem, przy początkowej fazie sezonu i bilansie na + dla Bydgoszczy, kurs 4,00 jest zdecydowanie zawyżony i warty pogrania.
Sprawdziłem również na oficjalnej stronie zespołu z Bydgoszczy i nie ma informacji o żadnych absencjach.
Edit: Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakładem to warto się pośpieszyć. Bet-at-home jeszcze wczoraj miał kurs 3,90 na Bydgoszcz, teraz obniżyli do 3,40. Bet365 pewnie zrobi podobnie.
Proszę o opinię.
Pozdrawiam​

K 128

konju1

Użytkownik
Po 1 nie Deleca a Transfer.
Po 2 masz pojecie o skladzie bydgszczan i gdanszczan?
Po 3 po co wspominasz o bilanse h2h skoro w Transferze w porownaniu z poprzednim sezonem zostalo tylko 2 zawodnikow z podstawowej siódemki?
Nie ma co se spieszyc z graniem na gości bo nie ma to najmniejszego sensu. Graja lipe i tyle

F 263

fidelio

Użytkownik
Zastanawiam się nad zagraniem w stronę Sopotu (-1,5 seta) po kursie 1.50. Mam jednak wątpliwości czy może jednak nie przeceniam możliwości gospodarzy i stopnia osłabienia gości po ostatnim sezonie, dlatego ciekaw jestem co sądzicie o takim typie. Innymi słowy jak oceniacie szanse drużyny z Bydgoszczy na wygranie więcej niż 1 seta w Sopocie?

kuba77 114

kuba77

Użytkownik
Ciężko jest mi wiele powiedzieć o grze którejkolwiek z drużyn, bo w tym sezonie ich pierwsze spotkania nie były transmitowane. Na pewno w pierwszym meczu zawiódł Kubańczyk Portuondo, który zdobył 4 pkt przy 25% skuteczności w ataku i jego dyspozycja może martwić kibiców z Bydgoszczy. Generalnie obie drużyny nie błyszczały jeśli chodzi o % ataku, 40-30 ale należy też patrzeć kto z kim grał i na czyim terenie. W tym sezonie Bydgoszcz to całkowicie inna drużyna i nie ma się co sugerować poprzednimi sezonami jeśli chodzi o H2H. Grajac u siebie ugrali tylko seta z Częstochową, co wstępnie pokazuje ich siłę i cele na ten sezon - im wyżej tym lepiej, liga zamknięta więc nie spadną. A Gdańsk co sezon się wzmacnia, teraz Jarosz na ataku z pewnością będzie ciągnął grę, inne pozycje na solidnym ligowym poziomie. Na ławce trenerskiej Gdańszczanie także mają przewagę w osobie Panasa.

Pierwszych kolejek raczej nie ma sensu obstawiać grubo, ale nie widzę innego scenariusza niż taki, że 3 pkt zostaną nad morzem. Z drugiej strony nikt się nie spodziewał (chyba) że Kędzierzyn wróci z Olsztyna bez punktów ;) Pozdro

Lotos Trefl Gdańsk (-1,5 seta) - Transfer Bydgoszcz @1,5 unibet ✅

kuba77 114

kuba77

Użytkownik
Po Lidze Mistrzów szybko wracamy na krajowe parkiety. Sobotę zaczniemy hitem kolejki: Jastrzębie - Resovia. Gospodarze grali LM we wtorek, natomiast Resovia grała w czwartek w Paryżu, co może mieć pewien wpływ na ich kondycję. Co więcej pamiętamy jak Rzeszowianie grali mecze wyjazdowe w poprzednim sezonie, walczyli bardziej ze sobą niż z przeciwnikiem, poza tym zagram trochę na przełamanie obu zespołów - Jastrzębski jeszcze nie wygrał u siebie, Resovia w tym sezonie nie przegrała. Jastrzębie musi w końcu zagrać to co potrafi, być może będzie to właśnie w tym meczu. Kurs jak na gospodarzy bardzo zachęcający.

Jastrzębski - Resovia @2,9 Marathonbet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 17

mariuszkaka88

Użytkownik
Efecctor Kielce - LOTOS Trefl Gdańsk
LOTOS WIN 1.65 Fortuna
W Gdańsku skompletowano ciekawy zespół na ten sezon, praktycznie sami ograni zawodnicy, kilku zawodników z epizodami w reprezentacji..bywały sezony, kiedy to w Gdańsku występowali równie dobrzy zawodnicy, ale zespół ciułał się gdzieś w końcu tabeli. W tym sezonie ze względu na obecność na ławce trenerskiej Pana Panasa, myślę że będzie inaczej. A Kielce wg mnie cieniutkie..nie utrzymali składu z poprzedniego sezonu, odszedł Penczew, odszedł Bombardier Armando ( czy jak mu tam było ???? ), także dziś stawiałbym na zwycięstwo LOTOSU. Można pomyśleć również o handi za 2,15

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Bełchatów-Olsztyn FT 3:1 97:91
Olsztyn +13,5 1.96 Marathonbet
✅
W sumie dość zgrabna ta linia, przynajmniej na papierze.
Olsztyn nieźle zaczął sezon, o ile na mecz z Kędzierzynem trzeba patrzeć z przymrużeniem oka, to już wygrać w Jastrzębiu nigdy nie jest łatwo.
Dobrze w sezon wszedł Szymański, dostaje bardzo dużo piłek, robi trochę błędów, dostaje czapy, ale w sumie sporo kończy.
Buszek i Łuka jak na razie solidnie, tak na swoim poziomie, dobre statystyki ma Żurek.
Dobrowolski sporo gra ze środkowymi i jak na razie daje to niezłe rezultaty, ale dla Oivanena ogromny minus z racji psutych zagrywek.
Na razie trudno mi coś powiedzieć o grze Skry, niby nie wygląda to najgorzej, ale mają sporo przestojów.
Pewnie zagra trochę inny skład niż w CEVie, pewnie będzie Antiga, może trochę więcej minut dostanie Conte, Pliński na pewno.
Nie wiem czy takie roszady dla drużyny po tak dużych zmianach kadrowych są dobre dla zgrania.

Otrzymane punkty reputacji: +2
H 1

hpiotrekh

Użytkownik
No nie wiem Kuba czy to dobry pomysł grać na czysty win jastrzębia. O ile sparingi Resovi patrząc na wyniki nie były cudowne, tak w grze o punkty nie stracili jeszcze nawet seta (nawet z Paris Volley - &#39;najmocniejszym&#39; rywalem w grupie). A jak wiadomo początki sezonu były średnie w ich wykonaniu.
Do tego szeroka, równa ławka rezerwowych, nie idzie Achremowi, wchodzi Penchev i sadzi punkty.
Ja osobiście gram za drobne, żeby się lepiej oglądało
Jastrzębski - Resovia @ 1,6 Marathonbet

scorpow 1

scorpow

Użytkownik
No nie wiem Kuba czy to dobry pomysł grać na czysty win jastrzębia. O ile sparingi Resovi patrząc na wyniki nie były cudowne, tak w grze o punkty nie stracili jeszcze nawet seta (nawet z Paris Volley - &#39;najmocniejszym&#39; rywalem w grupie). A jak wiadomo początki sezonu były średnie w ich wykonaniu.
Do tego szeroka, równa ławka rezerwowych, nie idzie Achremowi, wchodzi Penchev i sadzi punkty.
Ja osobiście gram za drobne, żeby się lepiej oglądało
Jastrzębski - Resovia @ 1,6 Marathonbet
Co do ławki w pełni się zgadzam. Resovia to jeden z nielicznych, jak nie jedyny team w Europie, który ma 12 równych grajków. W meczach przedsezonowych, nie było zmienników. Dzisiaj każdy kto wyjdzie, ma zmiennika równie dobrego. Nie idzie Alkowi wchodzi Panchev i gra. Bułgar ma naprawdę papiery na wielką siatkówkę. Tak samo jest z drugiej strony. Veres nie gra wchodzi Lotman i naparza ! Na każdej pozycji jest dwóch równych graczy. Nie będę się rozpisywał, ale w JSW skład nie jest tak zbilansowany, brak klasowego przyjmującego. Łasko bez formy. Resovia ma przewagę na każdej pozycji i dzisiaj udowodnią, że spacerek w Paryżu to nie przypadek ;)
Resovia 1,5 Unibet !

B 81

bartek_em

Użytkownik
Co roku Resovia faworytem a ostatnio gdy gospodarzem jest Jastrzębie to Jastrzębie wygrywa i to za 3 pkt ???? . Fakt w tym roku Resovia ma jeszcze silniejszy skład ale czy Jastrzębie takie słabe? tak na dobrą sprawę powoli widać przebłyski. Dobry mecz z Czestochową, dobry set z Ankarą.Z meczu na mecz wyglada to mimo wszystko lepiej.Resovia miała mniej czasu na odpoczynek, podobno jakieś opóźnienia mieli przez mgłe z przylotem do Polski. Mogą być tym zmęczeni, choć mają dwie 6 więc może wyjść troche inny skład w Jastrzębiu. Patrząc na historie spotkań nie odważył bym się stawiać na Resovie. Gospodarze w tych meczach wygrywają ze sobą. Tak piszę ku przestrodze, by sie dobrze zastanowić nad grania w stronę Resovi ???? . Ja myślałem by iść w stronę sumy punktowej (184.5 w bet365) Jest dosyć wysoka. nawet 4 sety mogą jej nie pokryć. A po ostatnich sezonach widać, ze ich mecze jakieś długie nie są. 3;0 albo 3;1. Można spróbować poniżej 184.5 kurs 1.9 bet365 .

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
JW - Resovia​
Ja nie widzę sensu grania tutaj na gospodarzy, bo do tej pory to grają po prostu cienko.
Największym problemem jest beznadziejna gra skrzydłowych. Łasko zagrał dwa marne mecze, najpierw z Czewą, potem z Halkbankiem, widać, że jest bez formy. JW bez Łaski jest zespołem bezradnym, nie widzę tu zawodnika, który mógłby pociągnąć gre za niego. Para Gierczyński - Kubiak bardzo marna w przyjęciu, w ataku w sumie nie wiele lepiej.
Resovia to jednak zespół półkę wyżej. Mam nadzieję, że ujrzymy dziś w podstawowym składzie Drzyzgę, bo gra Rzeszowiaków z nim na sypie wygląda naprawdę dobrze. Ostatnio świetny mecz Konarskiego we Francji, bardzo dobrze Veres. Do tego masa wartościowych zmienników na ławce. Nie powinno być problemów z wygraniem tego meczu.
Resovia (1.60) Marathon ⛔

kuba77 114

kuba77

Użytkownik
Dziś w Bełchatowie mecz o lidera, Skra podejmuje Olsztyn, oba zespoły z kompletem punktów po pierwszych dwóch kolejkach. Skra grała z Gdańskiem i Kielcami, czyli drużynami w najlepszym wypadku walczącymi o play-offy, natomiast Olsztyn zbił bez litości Jastrzębie w ich hali, a tydzień później po bardzo zaciętym meczu pokonał Kędzierzyn. Oczywiście, Jastrzębski jeszcze dwa tygodnie temu z formą był głęboko w lesie, a Zaksa wyszła na spotkanie w Olsztynie w całkiem innym zestawienu, praktycznie drugą &#39;6&#39;, ale mimo to wyniki i gra Olsztynian robi wrażenie. Zarówno Skra jak i Olsztyn w tym sezonie tracą po secie w każdym z meczów, a dzisiejszy będzie z pewnością bardzo wyrównany, 3-0 dla którejkolwiek z ekip będzie dla mnie zaskoczeniem. Z typem strasznika się całkowicie zgadzam ???? a od siebie dorzucam:

Skra - Olsztyn over 180,5 pkt @2,65 unibet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Piątkowy pojedynek pomiędzy AZS-em Częstochowa a Effectorem Kielce zapowiada się dosyć ciekawie. Może nie zobaczymy w tym spotkaniu wielkich nazwisk, ale na pewno siatkówkę na przyzwoitym poziomie. W Kielcach udało się wbrew pozorom skleić ciekawą drużynę. Na próżno szukać wielkich nazwisk z pierwszych stron gazet, ale jak pokazały 3 kolejki - źle nie jest. Na plus gra atakującego Sławka Jungiewicza, który miał być zmiennikiem Romanuttiego, a póki co posadził Argentyńczyka na ławce, bo ten nie może się wstrzelić. Piotr Lipiński dobrze prowadzi grę, a Polański w zamian za regularne granie odwdzięcza się dobrą grą. Na przyjęciu Poglajen dosyć dobrze wspierany jest czy to przez Buchowskiego czy Staszewskiego.

AZS to taka mieszanka młodości z doświadczeniem. Patrząc na grę AZS-u w oczy rzuca się od razu osoba Miłosza Hebdy. Mówiąc niezbyt dosadnie - przyjęcie dalekie od ideału. Jest Murek i Bąkiewicz, którzy poprawią to przyjęcie, ale w ataku już gorzej. Faluje również Kamiński, który nie jest tak równy jak jego vis a vis. Na środku też szału nie ma, a na rozegraniu znany dobrze kieleckim siatkarzom, kibicom - Michał Kozłowski.

Podsumowując. Effector na ten moment dużo lepiej przyjmuje, przez co Lipiński gra bardzo dobrze. Na ataku Jungiewicz prezentuje lepszą formę, aniżeli Kamiński. Środek też wygląda lepiej po stronie kielczan. Moim zdaniem wszystko przemawia za zwycięstwem gości.

Effector Kielce @ 2,03✅

Podejrzewam, że do piątku kursy spadną ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom