gystlik
Użytkownik
Jak chcecie zamordowac dawida400 to z chęcią nabijajcie do mnie z hajsem. Specjalnie mogę zostac Płatnym Mordercą. Ale pamiętajcie! Płacicie jak za Prezydenta!
Na jutro dwa bety, bo ja widzę value - ale krótko i na temat (postanowiłem krótko albo bardzo krótko argumentowac swoje wybory, może się uda :cool ????
Na jutro dwa bety, bo ja widzę value - ale krótko i na temat (postanowiłem krótko albo bardzo krótko argumentowac swoje wybory, może się uda :cool ????
AZS Częstochowa - Skra Bełchatów
Różnica dwóch klas na każdej pozycji. W czwartek pograli trochę zmiennicy. Winiarski i Wlazły odpoczywali. Skra wygra za 3 punkty bo tracic już dalej nie mogą, bo... bo nie mogą. Także pierwszy skład i jedziemy na pełnej koncentracji od początku meczu. Resovia ośmieszyła się przegrywając z Akademikami 3 sety z rzędu i dlatego mamy taki kurs jaki mamy.AZS Częstochowa - Skra Bełchatów Skra wygra 3:0 1.72 Unibet
Asseco Resovia Rzeszów - Effector Kielce
Jaka jest Resovia każdy widzi. Raczej kolejnej porażki nie przewiduje, ale ugrany set przez przyjezdnych z Kielc bardzo prawdopodobny. Zero zagrywki ze strony Mistrza Polski, zero przyjęcia ze strony Mistrza Polski przez co zostają tylko solidne skrzydła. Nie mogą zawiązac dobrej gry przez co najmniej połowę seta - wyraźnie im nie idzie. W Kielcach mają najlepsze przyjęcie w Plus Lidze. Lider Penchev razem z Milczarkiem robią świetną robotę a na rozegraniu bardzo dokładnie sypie Pan Kozłowki. Danger na ataku z lekkością osiąga klasyczny dla Kubańczyka zasięg w ataku i fajnie mu to wychodzi. Środek ze Zniszczołem i Kokocińskim zajebiście się uzupełnia. Młody i ruchawy Miłosz i doświadczony aczkolwiek nieco już sztampowy Grzesiu. Tylko jeszcze się waham pomiędzy dwiema propozycjami.Asseco Resovia Rzeszów - Effector Kielce Effector +12.5 1.96 MarathonBet