>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PlusLiga 2009/2010

Status
Zamknięty.
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
wiadomo ze każdy poważny typer wczoraj i dzisiaj złapałby na mecz ZAKSE, bo wiadomo że to są wyrównane zespoły i kursy jak dla mnie to po 1.80, więc kazdy poważny typer powinien łapać odchylenie powyżej 2, więc ta wczorajsza promocja 2.60 na ZAKSE to był fajny kurs do złapania. dzisiaj też jest 2.40 na nich, ale z 2 strony Węgiel nie powinien 2 razy przegrać u siebie, więc dzisiaj nie ruszam tego meczu.
Dokładnie. Drużyny są bardzo wyrównane. Rozumiem, że atutem gospodarzy jest hala ( chyba ). Ale kursy rządu 1.4 nie nadają się do gry.
Wczoraj TB był ukoronowaniem pierwszych czterech setów, które nie były raczej wyrównane. Mnóstwo akcji kończonych po pierwszym ataku. Typowa męska siatkówka. Błąd Nowika zadecydował o porażce Jastrzębia.
Wczoraj znowu na tytuł MVP zasłużył Michał Ruciak. Genialne spotkanie.20 skończonych ataków na 30 prób. 67% skuteczności. Dodam tylko, że w taku ani razu nie był zablokowany. Również nie popełnił żadnego indywidualnego błędu w ataku. Pięknie.
Tomas genialnie obijal ręce przeciwników. Naprawde wielkie brawa.
Komentatorzy zwrócili wczoraj uwagę na brak &quot;pipe&#39;a&quot; w drużynie Santiliego. Mało gry środkiem ogólnie. Tylko Czarnowski wykazał się w tym elemencie.

Dzisiaj znów będzie twardy, typowo męski mecz.
Jeżeli ZAKSA zagra na podobnym poziomie co w 4 i 5 secie może być cieżka do zatrzymania.
Osobiście miałem odpuścić, ale za mniejszą stawkę zagram na ZAKSE. Jastrzębie nie powinno dwukrotnie przegrać na własnym parkiecie, ale to jest sport. Wszystko może się zdarzyć. Kurs zaniżony na Jastrzębski.

kocur100 23

kocur100

Użytkownik
Wg mnie Redwitz ma rację co do kursów. Nie mogę zrozumieć jak po pokazaniu przez Resovię, że potrafią grać ze Skrą kursy były 1,15 - 1,25 w Rzeszowie 1,3 a teraz po porażce Skry 1,35 ...
To samo tyczy się JSW ...

marnik 18

marnik

Forum VIP
wiadomo ze każdy poważny typer wczoraj i dzisiaj złapałby na mecz ZAKSE, bo wiadomo że to są wyrównane zespoły i kursy jak dla mnie to po 1.80, więc kazdy poważny typer powinien łapać odchylenie powyżej 2, więc ta wczorajsza promocja 2.60 na ZAKSE to był fajny kurs do złapania. dzisiaj też jest 2.40 na nich, ale z 2 strony Węgiel nie powinien 2 razy przegrać u siebie, więc dzisiaj nie ruszam tego meczu.
Poważny typer to podaje swoje typy i przewidywania przed meczem, a nie po jego zakończeniu. Po rozegranym meczu to żadna sztuka podawać typy. Poza tym skoro każde odchylenie kursu powyżej dwóch na Zakse to promocja to dlaczego nie polecasz typu na dziś? Coś przeczysz sam sobie.
Ps. Posty typu: &quot;dzis promocja na muszyne -1,5 seta, polecam grajcie&quot; to suche typy, których nie zamieszczamy w dziale i sa one kasowane.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Kursy może i nie są zachęcające, ale dziś zagram na Skrę. Tej klasy drużyna nie zagra dwóch słabych meczów pod rząd. Wczoraj przegrali przez własne błędy. Myślę, że ryzyko w polu zagrywki było zbyt wysokie i dziś już to się zmieni.
Mówię o słabym meczu Skry, a mimo to śmiało można powiedzieć, że w 1 i 3 secie zagrali niemalże bezbłędnie. Jeśli zagrają na takiej skuteczności w kontrach, jak właśnie w tych setach i ograniczą ilość własnych błędów to dziś Resovię stać będzie na wygranie góra jednego seta.

kocur100 23

kocur100

Użytkownik
Wg mnie Alex wyraził swoje zdanie. To jest forum a nie księga wiedzy każdy ma prawo się mylić i wg mnie powinniśmy wspólnymi siłami ustalać jakieś typy na spotkania, a nie wyrażać tylko swoją &quot; prawdę&quot; i nie dopuszczania myśli innych. Trochę więcej otwarcia ;p i luzu ;p ja też uważam, że odchylenie powyżej 2 na zakse która wygrała 2 mecze to siła rzeczy promocja, bo kurs na JSW jest zaniżony ale sam i tak zagram JSW. Nie miałem na celu Cię urazić Marnik.
Co myslicie o typach -1,5 Skra i -1,5 JSW ?

marnik 18

marnik

Forum VIP
Skra nie popełni tylu błedów dzis co wczoraj. Zwyczajnie w to nie wierze. Resovia ponadto zagrała wczoraj z mała ilościa własnych błedów. Dzis sytuacja powinna wrócic do normalności, tzn Skra powinna zagrać na swoim zwyczajnym poziomie, a Resovia popełnić wiecej błedów własnych. Handicap setowy -1,5 wydaje mi sie całkiem realny do osiagniecia przez Skre.
Odnośnie Alexa. W mojej opinii nie jest to poważna osoba na forum. Pamietam jak tylko sie pojawił i zaczął pisać dość prowokująco swoje pierwsze posty. Jak ktoś nie zgadzał sie z jego pogladami i wygrywał konfrontacje słowną (co nie było zreszta takie trudne) to mogł liczyć na śliczne PW z dość pospolitymi wulgaryzmami. Poza tym czesto pisze krótkie posty bedące zwykłymi suchymi typami lub w dziale o PlusLidze pisze o meczach ligi rosyjskiej, bądź rozgrywkach LM. Kolejnym jego mankamentem jest właśnie cecha na która zwróciłem uwage w zacytowanym wcześniej poście, mianowicie podawanie typów po ich zakończeniu. Wszystko to składa sie na moje negatywne wyobrażenie o nim. Poza tym nie chce nikogo dyskryminować ze względu na wiek, czasem naprawde zdarzają dojrzałe osoby w młodzieńczym wieku, ale merytoryczna dyskusja z 14 czy 15 latkiem (Alex we wspomnianym PW sam przyznał, ze jest uczniem 1 klasy gimnazjum) zdarza się naprawdę rzadko, poza tym hazard jest dozwolony od 18 roku zycia.
Nie czuje sie urażony przez nikogo, zreszta nie jestem obrazającą nie o byle co nastolatka, ale ze jako mam dzis troche czasu postanowiłem napisać swoje zdanie na temat postu Alexa.

kocur100 23

kocur100

Użytkownik
Co do meczu Asseco - Skra trzeba też wziąć pod uwagę, że dzisiaj będzie większa presja na Rzeszowianach ... Bo możliwość dojścia ddo finału teoretycznie rośnie

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Typ na under punktowy wydaje mi sie pewny, nie pisałem dluższej analizy bo nie miałem na to czasu.Na forum jest pełno takich postów że pisze tylko jakiś typ, a user pisze że nie ma czasu na pełną analizę, więc gdybym dopisał takie zdanie to co? nie miałbyś nic przeciwko?? Nie widze też żadnego zaprzeczania sobie, po prostu węgiel nie powinien u siebie 2 razy przegrać i tylko dlatego nie ruszam tego meczu, natomiast kurs zachęcający. Nie wiem o co ci chodzi z tymi wulgaryzmami, może tobie tak napisałem bo sobie na to zasłużyłeś, ale nie wiesz jak wygląda moja korespondencja z innymi forumowiczami.
A po za tym jesteś śmieszny, nie sądzisz chyba że mam 14 lat...
Już od dłuższego czasu interesuje sie siatkówką i wyrażam swoje zdanie. Szkoda, nie spełniasz sie w roli moderatora.
1. Do każdego typu wymagane jest uzasadnienie, krótka analiza. Co sie dzieje w innych działach nie mam pojęcia i szczerze nie interesuje mnie to za bardzo, ale w tym dziale tak nigdy nie było i mam nadzieje, ze nie bedzie. Przynajmniej ja bede z tym walczył. Jak napiszesz, że nie masz czasu na analizę i podasz typ to też go skasuje.
2. Kulturalny człowiek nie uzywa wulgaryzmów nawet jak druga osoba sobie &quot;zasłuży&quot;. Poza tym nie dotyczy to mnie tylko innego użytkownika. Zasłużył sobie rozmowa jakis czas temu: http://forum.bukmacherskie.com/f32/liga-mistrzow-2009-2010-a-38316-4.html#post1389374 przeczytaj prosze ten post i kilka innych niżej i powiedz czy taki dialog jest podstawą do wyzywania innych na PW?
3. Ile masz lat nie ma to dla mnie znaczenia.
4. Co do funkcji moderatora to uważam wprost przeciwnie, jeśli chce się utrzymać wysoki poziom merytoryczny działu to w pewnych sytuacjach trzeba działać i wydaje mi sie ze narazie wywiązuje sie z powierzonych mi zadań.
// Marnik
Wielka szkoda, napisałem od wczoraj kilka postów na forum i już sie zrobiła na mnie jakaś nagonka, nie wiem dlaczego. Nie dyskutujmy tutaj o mnie, tylko o naszych rozważaniach na temat meczów.
To, jak zwracam sie do innych na PW to moja sprawa, publicznie nikogo tu nie obrażam.
Jesteś żałosny niby nie ma dla ciebie znaczenia ile mam lat to po co wogóle o tym wspominałeś w swoim poście, i po to jest PW zeby bylo prywatnie, wiec nie chwal sie tym ci ci moze pisalem w PW, Z tym podawaniem typów po meczu też troche przesadzone, może kilka razy napisałem tak ale co to ma dla was znaczyć? Ja sam gram swoje typy i nie potrzebuje brać ich od kogoś więc wy też sami organizujcie sobie typy a to forum to tylko nic nieznaczące dywagacje, więc to że napisze coś o wyniku po meczu nie powinno mieć dla was znaczenia, a wy czujecie się jakby lepsi że znalazła sie jakaś ciota która daje typy po zakonczeniu i myśli że jest cfaniaczek.
Bukmacherka to tylko zabawa jest więc nie rozumiem tego zdania &quot;że podaję typy po ich zakończeniu&quot;. Jeżeli chcesz jakiś pewny typ ode mnie to lepiej idź i poszukaj jakiejś pracy, wtedy będziesz napewno na +, natomiast nie wymagaj ode mnie typów dzięki którym zarobisz pieniądze bo ja tu na forum od nikogo tego nie wymagam, tylko wymieniam swoje zdanie z innymi forumowiczami.

Prace mam. Typów od Ciebie nie bede na pewno pożyczał. Kończe dyskusje bo nie do tego słuzy ten dział. Ps. Twoja promocja na Under 180,5 Muszyny nie weszła, wiec chyba jednak dobrze ze post został skasowany. // Marnik

maszot 16

maszot

Użytkownik
Delecta Bydgoszcz - Domex Tytan AZS Częstochowa
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie wiem, jak prezentuje się sytuacja
kadrowa Częstochowy, choć po statystykach widać, że Fabian Drzyzga wrócił do składu a coraz więcej meczów rozgrywa Toni Kankaanpaa.
Powrót Fabiana Drzyzgi, chciałoby się napisać, jest dużym wzmocnieniem, choć Marek Kardos nie zawodził, gdy wychodził na parkiet pod nieobecność Fabiana. Ze względu na charakterystyczne elementy obu zespołów: częstochowska zagrywka i bydgoskie przyjęcie mniemam, że na tej przestrzeni zawiąże się walka i decydujące punkty padać będą dla drużyny gości.
Typ: Domex Tytan AZS Częstochowa
Kurs: 2.40

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Ja w tym meczu dam grubo na Delecte. Bydgoszcz zawsze słabo u siebie grała, ale jak widziałem ich poczynania w meczach u siebie z Węglem to bardzo dobrze im to wychodziło. Przede wszystkim zmiana na rozegraniu. Wszyscy na forum pamiętają Piotrka Lipińskiego z czasów gry w słynnym mostostalu. Moim zdaniem to jeden z lepszych rozgrywających w PLUSlidze, dodatkowym jego atutem jest fajna, agresywna kiwka. Delecta ma też lepszą ławke rezerwowych, Sopko i Serafin to już doświadczeni zawodnicy, no sopko troche gorsze przyjęcie ma ale serwisem potrafi nadrobić. Nie wiem co tam słychać w Częstochowie, ostatnio pokonali Siatkarza..., Coś pewnie powalczą, być może zobaczymy tiebreak.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
vs

Delecta Bydgoszcz - AZS Częstochowa​

Przed nami konfrontacja w siatkarskiej PlusLidze o 5 miejsce na koniec sezonu, które daje możliwość gry w europejskich pucharach. Delecta Bydgoszcz zmierzy się z akademikami z Częstochowy. W rundzie zasadniczej w bydgoskiej Łuczniczce padł wynik 3:2 dla częstochowian. Natomiast w meczu pod Jasną Górą górą byli bydgoszczanie, który wygrali 3:2. W walce o grę w meczu o 5 miejsce Delecta wyeliminowała AZS UWM Olsztyn dwukrotnie wygrywając 3:2. Częstochowa dla jasności pokonała Pamapol Wieluń wygrywając odpowiednio 3:1, 3:0. O formie i dyspozycji zawodników Delecty pisałem niejednokrotnie. Mogę tylko dodać, że Stasiu Pieczonka jest bardzo powtarzalny, dość wysoki procent przyjęcia, ataku. Cieszy postawa Dawida Konarskiego, który idzie na gwiazdę Delecty. W czwartkowym meczu z Olsztynem 25 punktów. Warto również dodać, że kiedy Sopko zaczyna z ławki to gra o wiele lepiej, aniżeli Waldek wystawia do w 1 składzie. Lipa coraz częściej próbuje swoich firmowych zagrań. Widać, że pewny siebie i z każdym meczem rośnie jego forma. Jeśli chodzi o Częstochowę to po meczu z Pamapolem mogę stwierdzić, że Fabian Drzyzga znalazł sobie trzech pewnych atakujących. Są to Bartek Janeczek, Wojtek Gradowski i Toni Kankaanpaa, którzt w ostatnim meczu zdobyli odpowiednio 22, 20 oraz 19 punktów. Patrząc na statystyki to razi w oczy słaby procent przyjęcia Pawła Zatoskiego - tylko 29%. Mając na uwadze ostatnią formę na zagrywce Martina Sopki przyjmujący akademików mają czego się bać.;) Jak będzie w pierwszym meczu obu drużyn? Przekonamy się śledząc och poczynania od godziny 18. Uważam, że Delecta powinna pokonać w pierwszym częstochowian i wyjść na prowadzenie w rywalizacji. Jedno jest pewne, nie będzie łatwo i każda drużyna będzie walczyła do końca. Czekają nas wielkie emocje.
Moja propozycja:
Delecta win @ 1.50

Czy Dawid Konarski ponownie zostanie MVP spotkania?
-----------------------------------------------------------------
Malutki bonusik ode mnie:
http://www.youtube.com/watch?v=rk7E4m58QaI&amp;amp;feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=hEgjTWm8-ok&amp;amp;feature=player_embedded

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
W 100 % zgadzam sie z opinią Kuby86, u siebie Delecta musi wygrac gdyz ewentualna porazka i koniecznosc gry o wszystko w Czestochowie bylaby bardzo niekomfortowa. Znalazlem sadze dosc ciekawy typ, za mala stawke jak znalazl.
Delecta -3,5 - Czewa @ 1,85 bwin✅ 97-83
i bardziej ryzykowny
Delecta -9,5 - Czewa @ 3,2 bwin✅
Jesli Delecta wykorzysta zalety grania we wlasnej hali i bedzie mocno zagrywac bez popelniania licznych bledow to mecz ten powinna wygrac, gdyz Czewa zmuszona do gry wylacznie skrzydlami bez srodka nie bedzie w stanie utrzymac skutecznosci w ataku. Najwieksza slaboscia jest przyjecie co mam nadzieje wykorzysta Delecta.
@edit
tak jak przypuszczalem bwin puscil niezla gafe z tymi handicapami ;)

kocur100 23

kocur100

Użytkownik
Dziś czekają nas wielkie emocje. 5 mecz ZAKS y z JSW u .
Do głowy przychodzi mi dużo rzeczy ...
Wygrana ZAKSy 1,65, dokładny wynik 3:2 dla ZAKSy albo jakiś over.
Co do wygranej to na pewno nie będzie to mecz jednostronny. Jedni i drudzy mają świetnych zawodników, ale jeżeli chodzi o aspekt taktyczny to leży on po stronie ZAKSy. Wyłaczenie zawodników odpowiednią zagrywką, albo zagrywanie między Abramova i Ruska przyniosło wiele dobrego. Śrdokiem w 2 ost spotkaniach JSW grało bardzo mało a to jest jednen ich mocniejszych atutów. Kolejnym atutem JSW jest blok, który również trener Stelmach wyłaczył poprzez odpowiednie podpowiedzi w stronę Masnego. ZAKSa gra u siebie więc ma atut własnego boiska ...
3 ost spotkania kończyły się TB z różnymi rezultatami, ale trener Stelmach jest na tyle Charyzmatyczny i genialny w tym co robi, że wierzę, że ustawi odpowiednio zespół na ten mecz. A co do samych zawodników to wydaje mi się, że ZAKS a ma porównywalny poziom ale stabilniejszy, JSW strasznie faluje. Większy konfort psychiczny mają Kędzierzynianie i pomimo mojego większego lub mniejszego sentymnentu do JSW i Abramova sądzę, że to ZAKSa po latach będzie w finale biła się o złoto.

M 0

march100

Gość
Jak dla mnie w ostatnim meczu półfinałowym plus ligi faworytem jest Jastrzebie. Mimo, ze kibicuje Zaksie stawiam czysta dwojeczke, poniewaz to jastrzebie ma w tym meczu przewage psychologicza, z powodu ostatniego meczu kiedy to mozna powiedziec ze cudem wyszli na prowadzenie i wygrali to spotkanie przegrywajac juz 2-0. Trenuje juz ładnych pare lat w siatkówke i wiem ze po takiej porazce jak ostatnio zanotowala zaksa ciezko im bedzie teraz wygrac to spotkanie. Moim zdaniem na tym poziomie rozgrywek i o taki cel głowna role odgrywa mobilizacja i podejscie do meczu(tzn co siedzi teraz w głowach zawodników), zaksa moze sobie teraz z tym nie poradzic, moze wystarczyc pierwszy wygrany set jastrzebia i wtedy gra zaksy moze sie załamac. Mozecie wierzyc lub nie ale 4 poprzednie mecze pomiedzy zaksa a jastrzebiem udało mi sie skutecznie wytypowac zwyciezce, równiez i w tamtych meczach brałem przede wszystkim pod uwage podejscie psychologiczne zawodników do meczu. Zycze wysokich wygranych ????

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
ZAKSA - Jw +1,5 @ 1,5 bwin✅ 2-3
Ostatnie 2 mecze pokazaly ze poziom obu ekip stoi na bardzo podobnym poziomie, a takze to iz gra na wyjezdzie czy tez w domu nie stanowi dla obu ekip ogromnej roznicy. W ostatnim meczu z bardzo zlej strony pokazal sie Michal Ruciak jesli chodzi o skutecznosc w ataku ( raptem 24 %), w przeciwienstwie do I meczu w Jastrzebiu gdzie zagral na imponujacej 60 % skutecznosci. Jego gra ma bardzo duzy wplyw, gdyz sam Jarosz nie utrzyma skutecznosci na skrzydlach. Podobnie sprawa ma sie do Jastrzebia gdzie skutecznosc Abramova ma identyczne znaczenie. Mysle ze w tej rywalizacji wieksze szanse ma Jw, jednakze sadze iz lepiej zagrac asekurancko z handi +1,5.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Czestochowa-Delecta
typ: -2,5 seta delecta
6.0
Bwin
Analiza:
W jutrzejszym spotkaniu o miejsce 5 w pluslidze czestochowa na wlasnym parkiecie zagra z delecta bydgoszcz . W pierwszym spotkaniu w bydgoszczy , delecta pewnie wygrala 3-1 , choc mogla rozstrzygnac to spotkanie rowniez w trzech partiach . Czestochowa przezywa ostatnio dosyc spory kryzys formy . Mimo , ze udalo jej sie pokonac w dwumeczu slaby wielun to ulegla w cwiercfinale resovii 0-3 . Kibice rowniez nie sa ostatnio zachwyceni wynikami ich pupili . Na ostatnich spotkaniach wywiesili transparent &quot; sprzedawczyki&quot; po przegranym sromotnie spotkaniu ostattniej kolejki zasadniczej z wieluniem po prostu sie kompromitujac . Prawdodpobonie rowniez czestochowianie wystapia jutro bez trenera . Powod? Trener Wagner podobno jest chory , ale mowi sie rowniez ze zostal on odsuniety od prowadzenia zespolu za ostatnie slabe wyniki . To powinni wykorzystac doswiadczeni siatkarze z bydgoszczy i zapewnic sobie awans do europejskich pucharow w przyszlym sezonie . a tym samym 5 miejsce w tym sezonie w pluslidze .

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
vs

AZS Częstochowa - Delecta Bydgoszcz​

W dniu dzisiejszym odbędzie się drugie spotkanie tych drużyn w rywalizacji o 5 miejsce w PlusLidze na koniec sezonu. W pierwszym meczu Delecta wygrała w stosunku 3:1. Po raz kolejny byliśmy świadkami dobrego meczu w wykonaniu Pieczonki oraz Konarskiego. Niestety, ten drugi w połowie 3 secie się zaciął i został zmieniony przez Szymańskiego, który również rozegrał świetne spotkanie. Coraz częściej widzimy, że Wspaniały rotuje składem. W czasie meczu za Lipińskiego wszedł Woicki i godnie go zastąpił, w końcu były azetesiak.;) Po drugiej stronie siatki po raz kolejny fantastycznie zaprezentował się Bartosz Janeczek, który zdobył 22 oczek. Bardzo dobrze funkcjonowała zagrywka po stronie bydgoszczan, co widać po procencie przyjęcia częstochowian. Jeśli chodzi o statystyki to ewidentnie widać, że najczęstsze serie Delecty były przy serwie Sopki oraz Cervena. Nie wydaje mi się aby forma Delecty diametralnie osłabła. Łatwo zauważyć, że kryzys formy odszedł bezpowrotnie. Jestem pewien, że awansują oni do europejskich pucharów tylko nie wiem czy po drugim czy trzecim spotkaniu.:razz: Jedno jest tylko zagadką, na kogo Waldek postawi na rozegraniu. Po końcówce tamtego spotkania wydaje się, że będzie to Woicki, jednakże Lipiński równie dobrze na to zasługuje. Łatwo dostrzec zażartą rywalizację między tymi siatkarzami. Czy dojdzie do decydującego spotkania? A może Delecta już dziś zapewni sobie byt w pucharach? O tym przekonamy się śledząc spotkanie obu ekip od godziny 18:30. Sądzę, że zobaczymy tie breaka.;)
Prawdopodobne składy:
AZS Częstochowa: Drzyzga - Kankaanpaa(Łuka) - Wiśniewski - Janeczek - Gradowski - Nowakowski - Zatorski
Delecta Chemik Bydgoszcz: Lipiński(Woicki) - Gruszka(Sopko) - Cerven - Konarski - Pieczonka - Dębiec

Moje propozycje:
Delecta win @ 2.15
Delecta (+1.5) @ 1.65

Kto dziś odbierze statuetkę dla najlepszego zawodnika spotkania?
-----------------------------------------------------------------
Kolejny bonusik:
http://www.youtube.com/watch?v=hXWVnlsdW3U&amp;amp;feature=player_embedded

kocur100 23

kocur100

Użytkownik
Dramatyczny mecz w Częstochowie dobiegł końca i jutro odbędzie się 3 decydujące spotkanie. Czy to znaczy, że będzie jeszcze jeden mecz w Czewie ? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji ?

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Dramatyczny mecz w Częstochowie dobiegł końca i jutro odbędzie się 3 decydujące spotkanie. Czy to znaczy, że będzie jeszcze jeden mecz w Czewie ? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji ?
Tak. Trzeci mecz odbędzie się w Częstochowie ;)

kocur100 23

kocur100

Użytkownik
Trochę dziwna sytuacja zawsze spotkania były przemienne a tu taki numer :p
Troszkę komplikuje mi to plany na jutro :/ czy ktoś coś może napisać o przebiegu dzisiejszego spotkania, bo po wynikach to ciężko powiedzieć coś więcej oprócz tego, że był to mecz walki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom