diuq85
Użytkownik
Mam podobne zdanie co Groven oraz christopher48. Mój typ również oscyluje ku Stali. Szczerze mówiąc nie wierzę, że gospodynie dzisiejszego pojedynku rozegrają 2 tak słaby mecz pod rząd. Przypomnę, że tydzień temu, również w poniedziałek zostały roztrzaskane przez Dąbrowę Górniczą. Jednak "stalówki" to drużyna zupełnie inna a na swoim parkiecie są groźne i mają potencjał aby walczyć z najlepszymi w Plus Lidze. Do tych najlepszych na pewno w ostatnim czasie nie możemy zaliczyć Organiki Łódź, która w ostatnim czasie kuleje. Wysoka porażka z AZS Białystok, męczarnie z wrocławiankami. Pojedynek sąsiadujących drużyn w tabeli będzie miał szczególny charakter dla gospodyń, bowiem tylko zwycięstwo za 3 pkt, pozwoli stalówkom zbliżyć się do siatkarek z Łodzi na 1 pkt. Oczywiście na papierze dalej silniejszą drużyna są przyjezdne, zatem ograniczę ryzyko typu na Stal i zaproponuje fajny zakład dostępny na Unibecie. Jest to wynik po 2 setach. Myślę, ze jeśli upatrujemy niespodzianki w postaci zwycięstwa gospodyń, to raczej od samego początku powinniśmy być tego świadkiem. Nie sadzę, aby Stal przegrywając 0-2, wtedy rozpoczęła pościg. Chociaż siatkówka kobieca jest bardzo nieprzewidywalna i dlatego typuję na odwrót.
Spotkanie: Stal Mielec - Organika Łódź
Typ: Wynik po 2 setach (podwójna szansa) - 1X 1-1
Kurs: 2,26
Bukmacher: Unibet
Spotkanie: Stal Mielec - Organika Łódź
Typ: Wynik po 2 setach (podwójna szansa) - 1X 1-1
Kurs: 2,26
Bukmacher: Unibet