>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PLUS Liga 2025/26

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
oba kursy z zerowym value, na rzeszow to jest wrecz antyvalue. co tu dalej analizowac. granie pre czegos takeigo kompletny bezsens

chyba ze jakis "hazardzista" musi cos posatwic za 5 zloty dla rozrywki, no to wtedy idealne do grania, oba mecze idealnie pasuja pod wzor ze "dadza emocji"
Mecze na emocje jak to napisałeś. Dalem dwa typy po prostu które uważam że wejdą .to czy zagrasz za 100 czy 1000 czy 5 złotych to twoja sprawa, to forum jest od pisania typów czy info odnośnie meczów 😏

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
Mecze na emocje jak to napisałeś. Dalem dwa typy po prostu które uważam że wejdą .to czy zagrasz za 100 czy 1000 czy 5 złotych to twoja sprawa, to forum jest od pisania typów czy info odnośnie meczów 😏
gra sie value a nie "co wejdzie".

jakby sie gralo "co wejdzie" no to bierz se tasmy 1.01 kursow "bo wejda"

to forum jest od pisania typów czy info odnośnie meczów
to forum jest od tego aby ludzie przychodzili i reflinki klikali zeby kase na tym robic.

pinio1111 458,4K

pinio1111

Użytkownik
Skąd info że brehme wraca już? Szerszeń z tego co wiem to jeszcze nie jest do gry.. tak jak piszesz Rzeszów powinienem ich zjeść. Dla mnie Jastrzębie trzyma toniutti tylko dlatego że jest topem na rozegraniu. Co do drugiego meczu Częstochowa gra ultra padake. W tym meczu bardziej jestem skłonny grać handi..
Kumpel z Jastrzębia pisał mi, że możliwe że Anton wróci na Reskę, ale oczywiście pewności nie mam.

Do góry Bottom