>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PLUS Liga 2025/26

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
oba kursy z zerowym value, na rzeszow to jest wrecz antyvalue. co tu dalej analizowac. granie pre czegos takeigo kompletny bezsens

chyba ze jakis "hazardzista" musi cos posatwic za 5 zloty dla rozrywki, no to wtedy idealne do grania, oba mecze idealnie pasuja pod wzor ze "dadza emocji"
Mecze na emocje jak to napisałeś. Dalem dwa typy po prostu które uważam że wejdą .to czy zagrasz za 100 czy 1000 czy 5 złotych to twoja sprawa, to forum jest od pisania typów czy info odnośnie meczów 😏

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
Mecze na emocje jak to napisałeś. Dalem dwa typy po prostu które uważam że wejdą .to czy zagrasz za 100 czy 1000 czy 5 złotych to twoja sprawa, to forum jest od pisania typów czy info odnośnie meczów 😏
gra sie value a nie "co wejdzie".

jakby sie gralo "co wejdzie" no to bierz se tasmy 1.01 kursow "bo wejda"

to forum jest od pisania typów czy info odnośnie meczów
to forum jest od tego aby ludzie przychodzili i reflinki klikali zeby kase na tym robic.

pinio1111 459,4K

pinio1111

Użytkownik
Skąd info że brehme wraca już? Szerszeń z tego co wiem to jeszcze nie jest do gry.. tak jak piszesz Rzeszów powinienem ich zjeść. Dla mnie Jastrzębie trzyma toniutti tylko dlatego że jest topem na rozegraniu. Co do drugiego meczu Częstochowa gra ultra padake. W tym meczu bardziej jestem skłonny grać handi..
Kumpel z Jastrzębia pisał mi, że możliwe że Anton wróci na Reskę, ale oczywiście pewności nie mam.

Volleyball_Expert 712,8K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Jastrzębski Węgiel - Asseco Resovia Rzeszów typ Jastrzębski Węgiel kurs 3.20 Superbet

Jastrzębski Węgiel zespół, która coraz bardziej zaczyna się podobać jeśli chodzi styl i jakoś swojej gry. Na duży plus są występy Łukasza Kaczmarka, który ostatnio zagrał najlepszy mecz od dłuższego czasu. Na dzisiaj z tego co słyszałem ma wrócić czołowy środkowy Jastrzębskiego Węgla oraz Reprezentacji Niemiec Anton Brehme. Na rozegraniu Jastrzębianie mają niezawodnego Toniuttiego. Na libero wrócił już Maksymilian Granieczny regularnie powoływany przez Nicole Grbica. Nie wiem nadal co z Szerszeniem, ale na przyjęciu jeśli wystąpi Gierżot oraz Kujundzic to także silny tercet. W dodatku Gierżot znalazł się wśród najlepszej szóstki siatkarzy w 9 kolejce także świetny mecz z Częstochowa rozegrał Michał. Jastrzębianie ostatnie wyniki to zwycięstwo z Częstochowa po tie-breaku, porażka w czterech setach z odziwo rewelacyjna Skra, wygrana z Chełmem i Zawierciem i przydarzyła się porażka jeszcze w czterech setach z Mistrzem Polski Lublinem. Jeśli chodzi o Resovie oglądałem ich ostatni mecz z Chełmem, gdzie drużyna beniaminka miała w drugim secie piłkę setową jak również to samo w trzecim secie. Rzeszowianie wygrali to spotkanie w trzech setach, ale ich gra momentami pozostawiała wiele do życzenia. Trener Andrzejewski praktycznie od początku dał druga szóstkę i próbował wprowadzać Kapice oraz pierwszego rozgrywającego, ale miał całkiem inny plan na to spotkanie i prawie wypalił. Resovia mimo mocnej ławki rezerwowych i solidnych zmienników nadal trener ma pozytywny ból głowy, ale ciężko powiedzieć kto dzisiaj zagra np. na przyjęciu w Rzeszowie. Butryn jako atakujący przeplata lepsze mecze ze średnimi swoimi występami. Według mnie atut własnej hali i coraz lepsza gra Jastrzębian przybliży ich dzisiaj do sensacyjnego zwycięstwa. Kurs zachęca i w dodatku trener Andrzej Kowal na pewno będzie chciał utrzeć nosa swojej byłej drużynie, gdzie odnosił największe sukcesy i jego zwolnienie z Rzeszowa było na pewno dla niego bolesne. Pozdrawiam.

pinio1111 459,4K

pinio1111

Użytkownik
Nico ma być dzisiaj do dyspozycji trenera. Możliwe że wejdzie na boisko. Choć sądzę że jeśli wejdzie to ewentualnie na zmiany.
Co do Antona nie mam potwierdzonej informacji.

Otrzymane punkty reputacji: +276
lukas88 1M

lukas88

Forum VIP
Jastrzębski Węgiel - Asseco Resovia Rzeszów
Typ: over 180,5 pkt
Kurs: 1,86
Etoto

Resovia, wielki faworyt dzisiejszego spotkania, jednak podobnie jak poprzednicy nie spodziewam się tutaj łatwej przeprawy dla gości, którzy mają kompleks Jastrzębia bo nie wygrali z nimi od marca 2019, dziś szansa na wygraną jest ale nie przewiduję tutaj szybkiego meczu. Idę w over punktowy, który siada przy 4 średnio równych setach, a myślę że możemy tutaj zobaczyć 1-2 sety na przewagi bo Jastrzębianie na własnym terenie tanio skóry nie sprzedadzą. Owszem Resovia ma świetny skład na walkę o mistrza ale czegoś tej ekipie brakuje.
Po mojemu zobaczymy dziś 4-5 setów i sprawa wygranej na tym poziomie jest otwarta. Delikatnie też idę w handi na Jastrzębie:

JSW (+9,5) @ 1,90 LVbet

pinio1111 459,4K

pinio1111

Użytkownik
W meczu w Jastrzębiu, na tą chwilę to jest typowe wróżenie z fusów.
Trzeba poczekać na składy wyjściowe i wtedy dopiero coś grać.
Jeżeli gospodarze będą bez Brehme i Szerszenia to Reska murowanym faworytem.
Z nimi w składzie to już różnie może to się skończyć, choć w Rzeszowie ławka jest mega mocna i jednak faworytem pozostają.

pinio1111 459,4K

pinio1111

Użytkownik
B.Kwolek under 13,5pkt 1,85 7pkt

Wysoka ta linia na Kwola.
Dzisiaj powinno być gładkie 3:0 dla Zawiercia, bo pewnie będą dość zmotywowani po dwóch porażkach i to z Bełchatowem i Gdańskiem.
Suwałki ostatnio grają trochę lepiej, a to głównie za sprawą Filipiaka, który po słabym początku ligi, wszedł na swój normalny, dobry poziom.
Jednak dzisiaj nie widzę szans dla drużyny Ślepska na tle gospodarzy. Na każdej pozycji Zawiercie ma zdecydowaną przewagę i zdziwi mnie jeśli goście coś tu ugrają.
Co do Kwola, to ostatnio mimo porażki zespołu, zagrał dobry mecz i zdobył 17pkt. Chyba stąd te 13,5pkt zaproponowane dzisiaj przez buka. W tym sezonie linię pokrył tylko 2 razy na 12 meczów, więc statystycznie wygląda to bdb.
Do tego, tak jak pisałem, spodziewam się szybkiego meczu więc te 14pkt to dość dużo.
Bartek nie jest pierwszym wyborem w ataku Warty, tam Tavares ma kim grać.
Moim zdaniem linia trochę zawyżona i warto to wykorzystać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +759
pinio1111 459,4K

pinio1111

Użytkownik
Częstochowa over 83,5pkt 1,83 fortuna

Częstochowa +1,5seta 2,33 fortuna
Częstochowa wygra z superprzewagą 3,75 Superbet

Absolutnie nie widzę tu wygranej Projektu bez straty seta. Owszem wygrywają, ale ostatnie mecze nie wyglądały dobrze. W Gorzowie Stilon miał swoje szanse w pierwszych dwóch partiach i powinni minimum jedną z nich wygrać. W dwóch poprzednich spotkaniach w Warszawie, gospodarze wyciągali mecze ze stanu 0:2 z Olsztynem i Ślepskiem. Mają dziwne przestoje w grze i widać gołym okiem, że nie wszyscy są tam w najlepszej dyspozycji.
Norwid w końcu musi zaskoczyć, bo to nie jest drużyna która powinna walczyć o utrzymanie. Falasca dla wielu z tych siatkarzy nie mógł być autorytetem i myślę, że to miało spory wpływ na postawę drużyny w pierwszej części sezonu. Travica powinien utrzymać większą dyscyplinę gry i zespół w końcu powinien zagrać na poziomie zgodnym z ich potencjałem.
Liczę dziś na minimum seta dla gospodarzy, a nawet na ich zwycięstwo.
Co do typu na punkty martwić może bezkompromisowość gości, bo wszystkie mecze wyjazdowe zakończyli w trzech setach. Jednak czy Czewa może to wygrać do zera???...moim zdaniem raczej nie.

Ostatnia edycja:
T 28,8K

tadzin

Użytkownik
Nico ma być dzisiaj do dyspozycji trenera. Możliwe że wejdzie na boisko. Choć sądzę że jeśli wejdzie to ewentualnie na zmiany.
Co do Antona nie mam potwierdzonej informacji.
szerszen juz w ostatnim meczu z czewa, byl w kwadracie stal sobie normalnie jakby nic mu nie dolegalo no ale nie gral. inna sprawa ze w olsztynie on mial dokladnie takie same epizody, niby nic mu nie dolega a stoi i klaszcze w kwadracie

D3thMan 1,1K

D3thMan

Użytkownik
Mecz: LUK Lublin vs AZS Olsztyn

Typ: M.Karlitzek powyżej 16,5 pkt
Kurs: 1,83
Bukmacher: Betclic

Uważam, że Olsztyn stać na urwanie seta co za tym musi grać ofensywnie przez Karlitzka. Jego rola w Olsztynie gwarantuje, że dostanie dużą liczbę piłek, co przekłada się na wysoką szansę przekroczenia wyznaczonej linii punktowej. Karlitzek jest obecnie najlepiej punktującym i najczęściej zdobywającym punkty w ataku graczem polskiej PlusLigi ze średnią 19,9 pkt na mecz (10 meczy).

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Częstochowa over 83,5pkt 1,83 fortuna

Częstochowa +1,5seta 2,33 fortuna
Częstochowa wygra z superprzewagą 3,75 Superbet

Absolutnie nie widzę tu wygranej Projektu bez straty seta. Owszem wygrywają, ale ostatnie mecze nie wyglądały dobrze. W Gorzowie Stilon miał swoje szanse w pierwszych dwóch partiach i powinni minimum jedną z nich wygrać. W dwóch poprzednich spotkaniach w Warszawie, gospodarze wyciągali mecze ze stanu 0:2 z Olsztynem i Ślepskiem. Mają dziwne przestoje w grze i widać gołym okiem, że nie wszyscy są tam w najlepszej dyspozycji.
Norwid w końcu musi zaskoczyć, bo to nie jest drużyna która powinna walczyć o utrzymanie. Falasca dla wielu z tych siatkarzy nie mógł być autorytetem i myślę, że to miało spory wpływ na postawę drużyny w pierwszej części sezonu. Travica powinien utrzymać większą dyscyplinę gry i zespół w końcu powinien zagrać na poziomie zgodnym z ich potencjałem.
Liczę dziś na minimum seta dla gospodarzy, a nawet na ich zwycięstwo.
Co do typu na punkty martwić może bezkompromisowość gości, bo wszystkie mecze wyjazdowe zakończyli w trzech setach. Jednak czy Czewa może to wygrać do zera???...moim zdaniem raczej nie.
Każdy set fajnie zaczęła Częstochowa ale jednak siła ognia projektu zrobiła swoje. Tak jak pisałem tu bardziej skłonny do gry handicapu setowy niż w Jastrzębie-Rzeszów..

pinio1111 459,4K

pinio1111

Użytkownik
Każdy set fajnie zaczęła Częstochowa ale jednak siła ognia projektu zrobiła swoje. Tak jak pisałem tu bardziej skłonny do gry handicapu setowy niż w Jastrzębie-Rzeszów..
Projekt niestety zagrał najlepszy mecz od trzech kolejek. Zdecydowanie zagrywka zadecydowała o losach tych końcówek, bo Warszawa trafiała, a Czewa waliła w siatkę.
Ogólnie to Wawka dzisiaj zrobiłam tylko 5 błędów z pola serwisowego i 7 asów- staty kosmiczne. 5 błędów to potrafi robić w meczu sam Linus😉
Czewa natomiast 16 błędów i 2 asy, więc i tak dziwne że powalczyli w dwóch setach.

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Projekt niestety zagrał najlepszy mecz od trzech kolejek. Zdecydowanie zagrywka zadecydowała o losach tych końcówek, bo Warszawa trafiała, a Czewa waliła w siatkę.
No mają potencjał serwisowy tak samo jak Zawiercie i Rzeszów. Ogólnie przewaga środek Kłos/Kochanowski.. choć Popiela raz zablokował Kochanowskiego tak mi się coś kojarzy. Teraz zobaczymy czy miałem rację co do Rzeszowa.. ciekawi mnie czy brehme i szerszeń będą z tego co tu wcześniej pisaliście o nich

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
czewa fajny roller coaster od sensacji mocno na plus w zeszlym sezonie do sensacji mocno na minus w tym, pomimoze na papierze skald praktycznie taki sam, a gra aktualnie taka jakby polowa druzyny grala za kare. zmiana miotly nic nie dała, jakbym mial zgadywac to gwiazdorki czeko i ebadipour rozwalaja te druzyne od srodka, bo tam zwyczajnie nie widac zadnecj chemii momentami miedzy zawodnikami, graja bo graja bo ktos im kazał i tyle. ciekawi mnei za co polecial maslowski, on byl charakterny, nie zdziwilbym sie jak byl jakis konflikt on vs czeko no i wiadomo kto musial poleciec, a fakty sa takie ze czewa rok temu z żygadło na sypie umiała wygrywac i grac ciekawa siatkowke, aktualna czewa to nie ma ochoty do zycia a co dopiero do wygrywania, bez radykalnych zmian to sa zagrozeni spadkiem, co dosc szokujace. co do wawy postawa mierna, ale wystarczylo zeby wygrac bez problemow.

pinio1111 459,4K

pinio1111

Użytkownik
czewa fajny roller coaster od sensacji mocno na plus w zeszlym sezonie do sensacji mocno na minus w tym, pomimoze na papierze skald praktycznie taki sam, a gra aktualnie taka jakby polowa druzyny grala za kare. zmiana miotly nic nie dała, jakbym mial zgadywac to gwiazdorki czeko i ebadipour rozwalaja te druzyne od srodka, bo tam zwyczajnie nie widac zadnecj chemii momentami miedzy zawodnikami, graja bo graja bo ktos im kazał i tyle. ciekawi mnei za co polecial maslowski, on byl charakterny, nie zdziwilbym sie jak byl jakis konflikt on vs czeko no i wiadomo kto musial poleciec, a fakty sa takie ze czewa rok temu z żygadło na sypie umiała wygrywac i grac ciekawa siatkowke, aktualna czewa to nie ma ochoty do zycia a co dopiero do wygrywania, bez radykalnych zmian to sa zagrozeni spadkiem, co dosc szokujace. co do wawy postawa mierna, ale wystarczylo zeby wygrac bez problemow.
Milad grał w ubiegłym roku sezon życia, teraz to cień zawodnika. Dzisiaj to w ogóle grali bez prawego bo Lipa grał lipę, a Milad głównie z szóstej strefy punktował. Travica za długo czekał ze zmianą, bo Kiedos ma zdecydowanie wyżej sufit od Lipińskiego.

K 13,3K

koski

Użytkownik
Kiedos jeśli chodzi o grę to Gierżot bis, tylko on ma szansę jeszcze poprawić przyjęcie. A Gierżot przy Plinie nie zrobił spodziewanego progresu...

pinio1111 459,4K

pinio1111

Użytkownik
Kiedos jeśli chodzi o grę to Gierżot bis, tylko on ma szansę jeszcze poprawić przyjęcie. A Gierżot przy Plinie nie zrobił spodziewanego progresu...
Nie, no Kiedos jest zdecydowanie bardziej mobilny i wszechstronny od Gierżota. Gierżot to straszne drewno, on tylko zasięgiem się broni.
Myślę że Kiedos razem z Naseviczem to przyszłość naszej repy. Chłopacy grają w PLS więc progres murowany

K 13,3K

koski

Użytkownik
Nie, no Kiedos jest zdecydowanie bardziej mobilny i wszechstronny od Gierżota. Gierżot to straszne drewno, on tylko zasięgiem się broni.
Czy ja wiem, ten as ostatni Webbera nie był do linii a nawet się do tej piłki nie ruszył, a była wg mnie do przyjęcia. Przyjęcie u niego kuleje w sumie Lipa też słabo przyjmuje.

Do góry Bottom