Beniaminek a czemu miał by sie nie zakfalifikowac ??? to ze są rok w najwyzszej klasie rozrywkowej nie pozwala na gre w EP ?? To poprostu jakis twój wymysł ze nie mogą kazdy moze jezeli gra na tyle dobrze a to czy jest czy nie beniaminkiem ich nie skresla. Po drugie czytaj ze zrozumieniem bo masz z tym problem. Przewage psychiczną mieli i to zdecydowaną jak napisałem oni swój plan wykonali weszli do 8 i to co wiecej osiągną było by dla nich wielkim sukcesem a co za tym idzie nie maja na sobie presji i graja na luzie. A z drugiej strony siatki sytłacja odwrotna dramatem Resovi był by brak udziału w EP to bo to był ich plan minimum w tym sezonie. A resovia bez łuki a co za tym idzie za niego grał Kvasnicka czgo konsekfencją był brak na sierodku Kubanczyka Hernandeza. Jezeli bys oglądając chodzby FF Challenger Cup bazd jezeli oglądałes wyciągał bys lepsze wnioski to ogromny porblemem dla Resovi bo maja mniej wariantów na gre bo wiadomo jaki jest stan zdrovia Karela. W mecza było tez widac flustracje Pawła Papke który nie mógł scierpiec tego cos robi Kvasnicka wiec to tez cos znaczyło przed tym meczem. Po za tym Sovia w ostatni dniach grała tyle mecze i w wiekszosci były to mecze pona 2 godzinne ze fizycznie to oni za dobrze sie chyba nie maja. Co do przygotowania do meczu Sosnowca o tym ze nie mieli gdzie trenowac nie wiedziałem ale z tego co piszesz tez nie potwierdze a czy twoje zródła są dobre tego niewiem bo wczoraj pisałes ze Łuka juz dzisaj moze zagrac a jednak nie grał wiec niewiem czy ty masz dobre info czy tez nie. O sprzedazy klubu za 1 zł wiedziałem ale to ze jest on za 1zł to jest tylko dobra wola zaraządajacego bo wyraznie jest napisane ze warunkiem kupna jest zapewnienie klubowi budzetu na przyszły sezon w wysokosci conajmniej 3 milionów PLN. A ten fakt mógł tylko moblizowac graczy grajacych w Sosnowcu bo jezeli sie pokaza z dobrej strony predzej sie znajdzie strategiczny sponsor niz jak sie upokorzą a juz nawiązując to tych EP jezeli by do nich awansowali to nie miał bym wątpliwosci ze znalazł by sie solidny sponsor wiec to tez była moblizacja. Ogólnie juz co do tego sponsora dramatem to wielkim nie jest bo myśle ze on sie bez problemu znajdzie siatkówka w naszym graju przyciąga wielką publicznosc i jest bardzo chetnie oglądana i myśle ze z tym nie bedzie tak zle o ile klub juz nie ma jakis propozycj .
Fajnie by było gdybys nie pisał 3 postów jeden na drugim w odstepie 10min bo to jest bez sensu i mozesz za to dostac ostrzezenie. Na wszystko mozna odpowiedziec w jednym poscie dobrze i wyraznie i na drugi raz dobrze by było gdybys był bardziej obiektywny bo napisałes to jak by ci sie wydawało ze pozjadałes wszystkie rozumy a nie masz racji.
jaka riposta , proszę pana a więc tak :
tak jak powiedziałeś , dotarli do 8 , zrobili co mieli zrobić mimo, że "eksperci" przed sezonem mówili że zlecą do I ligi. To już sukces, że nie spadli , ale z grą w europejskich pucharach to przegiąłeś ???? Więcej realizmu w analizach typów.
Nie wiem czy grałeś kiedykolwiek w siatkówkę, tak szczerze Ci powiem , że presja jest zawsze , i nigdy nie gra się na luzie , zwłąszcza gdy jest się drużyną słabszą od rywala.
Co do moich informacji to nie miej wątpliwości , nie mówiłem ze Łuka będzie na 100%
Co do sponsora to również nie mogło ich to zmobilizować , Kto im będzie płacił?? znam już taki przypadek z Politechniką (ich to nie zmobilizowało):jezora:
dzięki za rady z tymi postami ,postaram się już tak nie pisać panie filipie