Łańcut tak jak przypuszczałeś, Sokół nie wzmocnił się w trzy dni - za tydzień może to wyglądać już inaczej, więc pod typem się podpisuję, także pod nieco wyższymi liniami. Sokół także oznajmił na swoich socialach, że z powodu urazu kolana w meczu nie zagra Julian Jasiński, z którego Sokół korzystał w niższych ustawieniach nawet na pozycji niskiego skrzydłowego z braku dobrego podkoszowego (McConico udało się doprowadzić do gry na max 20 minut w meczu), gdy Struski nominalny PF grał na C jako odpoczynek dla Wrony. Jasiński to także lepszy obrońca niż Szczypiński, który po świetnym sezonie w 1 lidze jest 4-18 z dystansu w 5 meczach. To jest kwintesencja grania w chaosie, rzutów z nieprzygotowanych pozycji, często przez ręce, często na siłę.MKS powinien bez problemu ten mecz wygrać minimum 10 pkt nawet jak Jacek Winnicki będzie chciał wejść na ostatnie minuty meczu na rozegranie.
MKS -8,5 1,85
Łańcut tak jak przypuszczałeś, Sokół nie wzmocnił się w trzy dni - za tydzień może to wyglądać już inaczej, więc pod typem się podpisuję, także pod nieco wyższymi liniami. Sokół także oznajmił na swoich socialach, że z powodu urazu kolana w meczu nie zagra Julian Jasiński, z którego Sokół
orzystał w niższych ustawieniach nawet na pozycji niskiego skrzydłowego z braku dobrego podkoszowego (McConico udało się doprowadzić do gry na max 20 minut w meczu), gdy Struski nominalny PF grał na C jako odpoczynek dla Wrony. Jasiński to także lepszy obrońca niż Szczypiński, który po świetnym sezonie w 1 lidze jest 4-18 z dystansu w 5 meczach. To jest kwintesencja grania w chaosie, rzutów z nieprzygotowanych pozycji, często przez ręce, często na siłę.
Także Nowakowski wskakuje do pierwszej piątki, który na parkietach 1 ligi był MVP Sokoła a tutaj jego brak rzutu jest przekleństwem. Moore mógł być hejtowany za swoją selekcję rzutową ale w odróżnieniu od Spencera, widać było w nim lidera. Najlepszy punktujący i asystujący, w sparingach i w sezonie. Miałem jechać na mecz, ale już byłem na trzech blowoutach i mam przesyt.
Chealey wpisany w roster na dzisiejszy mecz.Czy Chealey wypadł na dłużej? Ma ktoś jakieś info?![]()
Nie będzie walczył z Cavarsem, bo to nie jego pozycja.będzie walczył z Cavarsem który pewnie go zniszczy![]()