>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2021/2022

Status
Zamknięty.
przemo300 8,2K

przemo300

Użytkownik
Dragan Apić (Zastal - Legia) over 15.5 punktów
1.85 (Fortuna)

Występ Dariusza Wyki w dzisiejszym meczu stoi pod dużym znakiem zapytania,
a ja nie widzę zawodnika, który mógłby spróbować zatrzymać centra gospodarzy, który jest mega kotem pod koszem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +794
czoker 127,7K

czoker

Użytkownik
co się stało w Zielonej, że taki blamaż Legii ?:)bo niestety byłem w trasie i brak możliwości śledzenia...
Legia grała na tragicznej skuteczności przez większość pierwszej połowy, a i tak była w grze.
3q to kompletny odjazd Zastalu - Koszarek, który nie miał zmiennika przestał trafiać i posypała się gra gościom.Z kolei przez brak Wyki na 5 biegał Skifić, także Apić był dzisiaj nie do zatrzymania.
Ogólnie Zastal wyglądał dużo lepiej niż w ostatnich spotkaniach - przede wszystkim chciało im się biegać. Moźe w końcu dotarły zalegle przelewy?
Jak Legia szybko czegoś nie wymyśli to playoffy mogą im odjechać.

Otrzymane punkty reputacji: +44
P 1,9K

pawelsh

Użytkownik
J. Hinds ov16,5 1,75-1,85 3/10
Dąbrowa poważnie osłabiona brakiem Fortune i Stumbrisa. Nie dawno też zmiany na obwodzie i odejście Williamsa i Woodsa. Bardzo wąska rotacja na obwodzie. Hinds zagra 37-38minut i zapewne odda dużo rzutów. Brak Sobina sprawi też,że obrona pod koszem Dąbrowy może być na niższym poziomie.
D. Marble ov16,5 1,85 2/10
GTK bardzo słabo broni. I dzisiaj z tak wąską rotacją nie spodziewam się aby było inaczej. Kontuzjowany nadal Pacheco. Nie zagra Sobin. Marble pokazał już kilka razy,że jest ponad PLK. Spodziewam się wesołego spotkania.

Otrzymane punkty reputacji: +29
movieplk 400,7K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
26/12/2021 17:30 CET
Anwil Wloclawek - Start Lublin over 160.5
1.88 (etoto)/1.85 (STS)
5/10

Anwil robił tę linię w swoich ostatnich czterech meczach. I to dodatkowo z dużym zapasem, a bonusowo uczynił to ostatnio ze strasznie wolno grającym Radomiem. Lublin z nowym graczami, którzy powinni dodać młodsze nogi, energię, szybkość, co powinno dać więcej grania szybkiego i szalonego.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +826
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Śląsk Wrocław – Zastal Zielona Góra

Dragan Apic over 15,5 pkt @1,83 betclic

Hit kolejki we Wrocławiu. Spotkanie zostanie rozegrane w Hali Stulecia. Obie drużyny mają do tej pory bilans 9-6 i ciężko określić faworyta tego meczu. Ja skupię się tutaj na jednej z największych gwiazd wicemistrzów Polski, czyli Draganie Apiciu. Serbski środkowy od początku pobytu w Zielonej Górze pokazuje nieprzeciętne umiejętności i udowadnia, że takie kluby w CV jak Buducnost Podgorica, Lokomotiv Kubań czy Crvena Zvezda Belgrad to nie przypadek. W tym sezonie zdobył 240 punktów w 15 meczach, co daje średnio 16 pkt/mecz. 26-latek gra bardzo równo. Jedynie w dwóch meczach w sezonie nie zdobył przynajmniej 10 punktów. Serb doskonale rozumie się z Nemanją Nenadiciem i dostaje bardzo dużo piłek w strefie podkoszowej. Apic w ostatnich meczach z Legią i Astorią zdobył po 19 punktów. Natomiast w pierwszym meczu tego sezonu ze Śląskiem zdobył aż 25 punktów, trafił wówczas 11 z 14 rzutów z gry na znakomitej skuteczności. Dziś liczę, że także będzie jednym z głównych aktorów widowiska.

Astoria Bydgoszcz – Stal Ostrów Wielkopolski

Klavs Cavars over 11,5 pkt @1,83 Betclic

Do Bydgoszczy przyjeżdża mistrz Polski z Ostrowa Wielkopolskiego. Faworytem są goście, ale Astoria szczególnie na swoim parkiecie umie zaskoczyć, co pokazała ostatnio rozbijając Zastal Zielona Góra. Ja w tym meczu skupię się na jednym z liderów Astorii, Klavsie Cavarsie. 25-letni środkowy od początku sezonu pokazuje się z dobrej strony. Do tej pory zdobył 178 punktów w 15 meczach, co daje średnio 11,9 pkt/mecz. Łotysz średnio gra 28 minut. Jego zmiennikiem jest Alan Herndon. Klavs szczególnie imponuje ostatnio. 15,20, 16 – to jego zdobycze punktowe w trzech ostatnich meczach przeciwko Spójni, Zastalowi i Startowi. Reprezentant Łotwy często jest obsługiwany przez kolegów pod koszem. Do tego ma dobrą skuteczność z linii rzutów wolnych, bo to aż 70%. Linie na innych bukmacherach na Klavsa są o dwie wyższe (!). Tutaj pobieram zaniżoną linię i liczę na kolejny mecz gracza Astorii.

Otrzymane punkty reputacji: +50
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Śląsk Wrocław – Zastal Zielona Góra

Dragan Apic over 15,5 pkt @1,83 betclic

Hit kolejki we Wrocławiu. Spotkanie zostanie rozegrane w Hali Stulecia. Obie drużyny mają do tej pory bilans 9-6 i ciężko określić faworyta tego meczu. Ja skupię się tutaj na jednej z największych gwiazd wicemistrzów Polski, czyli Draganie Apiciu. Serbski środkowy od początku pobytu w Zielonej Górze pokazuje nieprzeciętne umiejętności i udowadnia, że takie kluby w CV jak Buducnost Podgorica, Lokomotiv Kubań czy Crvena Zvezda Belgrad to nie przypadek. W tym sezonie zdobył 240 punktów w 15 meczach, co daje średnio 16 pkt/mecz. 26-latek gra bardzo równo. Jedynie w dwóch meczach w sezonie nie zdobył przynajmniej 10 punktów. Serb doskonale rozumie się z Nemanją Nenadiciem i dostaje bardzo dużo piłek w strefie podkoszowej. Apic w ostatnich meczach z Legią i Astorią zdobył po 19 punktów. Natomiast w pierwszym meczu tego sezonu ze Śląskiem zdobył aż 25 punktów, trafił wówczas 11 z 14 rzutów z gry na znakomitej skuteczności. Dziś liczę, że także będzie jednym z głównych aktorów widowiska.

Astoria Bydgoszcz – Stal Ostrów Wielkopolski

Klavs Cavars over 11,5 pkt @1,83 Betclic

Do Bydgoszczy przyjeżdża mistrz Polski z Ostrowa Wielkopolskiego. Faworytem są goście, ale Astoria szczególnie na swoim parkiecie umie zaskoczyć, co pokazała ostatnio rozbijając Zastal Zielona Góra. Ja w tym meczu skupię się na jednym z liderów Astorii, Klavsie Cavarsie. 25-letni środkowy od początku sezonu pokazuje się z dobrej strony. Do tej pory zdobył 178 punktów w 15 meczach, co daje średnio 11,9 pkt/mecz. Łotysz średnio gra 28 minut. Jego zmiennikiem jest Alan Herndon. Klavs szczególnie imponuje ostatnio. 15,20, 16 – to jego zdobycze punktowe w trzech ostatnich meczach przeciwko Spójni, Zastalowi i Startowi. Reprezentant Łotwy często jest obsługiwany przez kolegów pod koszem. Do tego ma dobrą skuteczność z linii rzutów wolnych, bo to aż 70%. Linie na innych bukmacherach na Klavsa są o dwie wyższe (!). Tutaj pobieram zaniżoną linię i liczę na kolejny mecz gracza Astorii.
Ja bym dołożył jeszcze over 8.5 na Hrycaniuka. Adam gra dziś przeciwko Legii, a w niej nadal brak pod koszem Wyki, a więc Arka powinna dziś to wykorzystać i grać na swoich środkowych, w składzie jest jeszcze Bogucki i zabierze trochę minut Adamowi, ale liczę że nawet w 20 min uzbiera potrzebne 9 pkt do wejścia overka

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Bardzo ciekawa linia na Cavarsa kolega złapał sam bym pograł taka linie...niestety moje buki wyszły od 13.5 a to już nie do gry...11.5 jak najbardziej do gry😉
Coś ode mnie hmm gram przeciwko Stali a w zasadzie przeciwko formie niektórych graczy do tego w kuluarach mówi się że jeden lub dwóch zawodników jakby z mniejszą motywacja po odpadnięciu z pucharów nie dokonca chcą walczyć o tytuł MP...
Wiec Asta +7.5 Fortuna do dubla kurs 1.39 można dobrać
Astoria podwójna szansa to w singlu puściłem kurs 1.9 Fortuna
Za drobne do systemu wrzuciłem win Asty po kurs około 2.5 co wcale by mnie nie zdziwiło...Astoria ma fajnych biegających graczy i już Zastal przekonał się ostatnio że nie gra się tam lekko 😉
M.Young under 15.5 kurs 1.85 Fortuna
Ostatnio najbardziej zajechany zawodnik liczę że Anderson i kulig zabiorą mu parę minut😉
Typy poboczne
Gdynia-Legia 1 kurs 2.22 Fortuna
Nie do końca wiadomo jak z kontuzjami w Legii....uważam że najwyższa pora aby Gdynia mocno powalczyła skład ma coraz lepszy a może i zaczeła wygrywać takie mecze
Boykins over 15.5 kurs 1.85 Fortuna
Lider Gdynii ,pewnie ponad 30 min zagra ,myślę że spokojnie do zrobienia jeśli nie zrobi głupich fauli
K.Kanter over 11.5 kurs 1.85 Fortuna
Oraz można podeprzec któreś zdarzenia
Zastal +6.5 kurs 1.42Fortuna lub minimalnie niższy....albo 7.5
Tak to widzę dziś😉
P.s Kanter 10 minut gry gdzie jego średnia to około 26 min

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +493
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Bardzo ciekawa linia na Cavarsa kolega złapał sam bym pograł taka linie...niestety moje buki wyszły od 13.5 a to już nie do gry...11.5 jak najbardziej do gry😉
Coś ode mnie hmm gram przeciwko Stali a w zasadzie przeciwko formie niektórych graczy do tego w kuluarach mówi się że jeden lub dwóch zawodników jakby z mniejszą motywacja po odpadnięciu z pucharów nie dokonca chcą walczyć o tytuł MP...
Za drobne do systemu wrzuciłem win Asty po kurs około 2.5 co wcale by mnie nie zdziwiło...Astoria ma fajnych biegających graczy i już Zastal przekonał się ostatnio że nie gra się tam lekko 😉
Ostatnio najbardziej zajechany zawodnik liczę że Anderson i kulig zabiorą mu parę minut😉
Typy poboczne
Nie do końca wiadomo jak z kontuzjami w Legii....uważam że najwyższa pora aby Gdynia mocno powalczyła skład ma coraz lepszy a może i zaczeła wygrywać takie mecze
Lider Gdynii ,pewnie ponad 30 min zagra ,myślę że spokojnie do zrobienia jeśli nie zrobi głupich fauli
Zastal +6.5 kurs 1.42 Fortuna lub minimalnie niższy....albo 7.5
Tak to widzę dziś😉
Co do kontuzji w Legii to w zapowiedzi meczu na ich stronce jest wspomniane że, nie zagrają Wiką i Jovanovic (choć może i to być zmyłka)

Otrzymane punkty reputacji: +50
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Na totalbet jest Cavars 11.5 kurs 1.8 oraz Boykins z linią 14.5 kurs 1.72 a więc o oczko niższa niż na Fortunie czyli zawsze bezpieczniej...więc tu też pogram😉

Otrzymane punkty reputacji: +7
movieplk 400,7K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
27/12/2021 18:00 CET
King Szczecin - Spojnia Stargard over 169.5
1.90 (STS/etoto)
5/10

King dziś bez Threatta, Salica, Dorseya-Walkera i Borowskiego. Grają ten mecz w 7, ale są to najbardziej utalentowani rzutowo Kikowski, Davis oraz Richardson. Nie będą mogli za bardzo kryć mocno, a Spójnia ostatnio gra szybko i ma mecze z wieloma punktami. Zapowiada się szybki mecz z wieloma punktami.

Filip Matczak (King - Spójnia) over 8.5
1.85 (etoto)

Do kontuzji Kinga. Matczak ma 35 minut gry i wiele gry na siebie. Betclic ma 9,5 i też dobre. Dobra linia przy tych kontuzjach to 13,5.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +764
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Typy poboczne
Zastal +6.5 kurs 1.42 Fortuna lub minimalnie niższy....albo 7.5
Tak to widzę dziś😉
Gdynia słabiutko, niestety over Boykins też przez to w plecy, bo trener dał pograć rezerwowym, a do tego jednak Wyka zagrał, no nic i tak bywa, walczymy dalej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom