Legia grała na tragicznej skuteczności przez większość pierwszej połowy, a i tak była w grze.co się stało w Zielonej, że taki blamaż Legii ?bo niestety byłem w trasie i brak możliwości śledzenia...
Tez zawsze mam z tym problem wiec profilaktyczn8e puszczam za 2 zl najpierw.Jakbdobrze pamietam to 2 ale glowy nie damW sts zakład na punkty zawodnika na 1 to over czy under?
2 to over, profilaktycznie można sprawdzać w przeglądarce tam jest - i +W sts zakład na punkty zawodnika na 1 to over czy under?
Ja bym dołożył jeszcze over 8.5 na Hrycaniuka. Adam gra dziś przeciwko Legii, a w niej nadal brak pod koszem Wyki, a więc Arka powinna dziś to wykorzystać i grać na swoich środkowych, w składzie jest jeszcze Bogucki i zabierze trochę minut Adamowi, ale liczę że nawet w 20 min uzbiera potrzebne 9 pkt do wejścia overkaŚląsk Wrocław – Zastal Zielona Góra
Dragan Apic over 15,5 pkt @1,83 betclic
Hit kolejki we Wrocławiu. Spotkanie zostanie rozegrane w Hali Stulecia. Obie drużyny mają do tej pory bilans 9-6 i ciężko określić faworyta tego meczu. Ja skupię się tutaj na jednej z największych gwiazd wicemistrzów Polski, czyli Draganie Apiciu. Serbski środkowy od początku pobytu w Zielonej Górze pokazuje nieprzeciętne umiejętności i udowadnia, że takie kluby w CV jak Buducnost Podgorica, Lokomotiv Kubań czy Crvena Zvezda Belgrad to nie przypadek. W tym sezonie zdobył 240 punktów w 15 meczach, co daje średnio 16 pkt/mecz. 26-latek gra bardzo równo. Jedynie w dwóch meczach w sezonie nie zdobył przynajmniej 10 punktów. Serb doskonale rozumie się z Nemanją Nenadiciem i dostaje bardzo dużo piłek w strefie podkoszowej. Apic w ostatnich meczach z Legią i Astorią zdobył po 19 punktów. Natomiast w pierwszym meczu tego sezonu ze Śląskiem zdobył aż 25 punktów, trafił wówczas 11 z 14 rzutów z gry na znakomitej skuteczności. Dziś liczę, że także będzie jednym z głównych aktorów widowiska.
Astoria Bydgoszcz – Stal Ostrów Wielkopolski
Klavs Cavars over 11,5 pkt @1,83 Betclic
Do Bydgoszczy przyjeżdża mistrz Polski z Ostrowa Wielkopolskiego. Faworytem są goście, ale Astoria szczególnie na swoim parkiecie umie zaskoczyć, co pokazała ostatnio rozbijając Zastal Zielona Góra. Ja w tym meczu skupię się na jednym z liderów Astorii, Klavsie Cavarsie. 25-letni środkowy od początku sezonu pokazuje się z dobrej strony. Do tej pory zdobył 178 punktów w 15 meczach, co daje średnio 11,9 pkt/mecz. Łotysz średnio gra 28 minut. Jego zmiennikiem jest Alan Herndon. Klavs szczególnie imponuje ostatnio. 15,20, 16 – to jego zdobycze punktowe w trzech ostatnich meczach przeciwko Spójni, Zastalowi i Startowi. Reprezentant Łotwy często jest obsługiwany przez kolegów pod koszem. Do tego ma dobrą skuteczność z linii rzutów wolnych, bo to aż 70%. Linie na innych bukmacherach na Klavsa są o dwie wyższe (!). Tutaj pobieram zaniżoną linię i liczę na kolejny mecz gracza Astorii.
Co do kontuzji w Legii to w zapowiedzi meczu na ich stronce jest wspomniane że, nie zagrają Wiką i Jovanovic (choć może i to być zmyłka)Bardzo ciekawa linia na Cavarsa kolega złapał sam bym pograł taka linie...niestety moje buki wyszły od 13.5 a to już nie do gry...11.5 jak najbardziej do gry
Coś ode mnie hmm gram przeciwko Stali a w zasadzie przeciwko formie niektórych graczy do tego w kuluarach mówi się że jeden lub dwóch zawodników jakby z mniejszą motywacja po odpadnięciu z pucharów nie dokonca chcą walczyć o tytuł MP...
Wiec Asta +7.5 Fortuna do dubla kurs 1.39 można dobrać
Astoria podwójna szansa to w singlu puściłem kurs 1.9 Fortuna
Za drobne do systemu wrzuciłem win Asty po kurs około 2.5 co wcale by mnie nie zdziwiło...Astoria ma fajnych biegających graczy i już Zastal przekonał się ostatnio że nie gra się tam lekko
M.Young under 15.5 kurs 1.85 Fortuna
Ostatnio najbardziej zajechany zawodnik liczę że Anderson i kulig zabiorą mu parę minut
Typy poboczne
Gdynia-Legia 1 kurs 2.22 Fortuna
Nie do końca wiadomo jak z kontuzjami w Legii....uważam że najwyższa pora aby Gdynia mocno powalczyła skład ma coraz lepszy a może i zaczeła wygrywać takie mecze
Boykins over 15.5 kurs 1.85 Fortuna
Lider Gdynii ,pewnie ponad 30 min zagra ,myślę że spokojnie do zrobienia jeśli nie zrobi głupich fauli
K.Kanter over 11.5 kurs 1.85 Fortuna
Oraz można podeprzec któreś zdarzenia
Zastal +6.5 kurs 1.42 Fortuna lub minimalnie niższy....albo 7.5
Tak to widzę dziś
W Totalbet jest jeszcze linia na Drechsela 11,5, a wszędzie jest 14,5,warto iść w jego overek po zaniżeniu przez bukaNa totalbet jest Cavars 11.5 kurs 1.8 oraz Boykins z linią 14.5 kurs 1.72 a więc o oczko niższa niż na Fortunie czyli zawsze bezpieczniej...więc tu też pogram
Też o tym myślałem dosyć mocno ale narazie się jeszcze wstrzymuje z racji tego że może go kryc Zębski czyli bardzo dobry obroncaW Totalbet jest jeszcze linia na Drechsela 11,5, a wszędzie jest 14,5,warto iść w jego overek po zaniżeniu przez buka
Gdynia słabiutko, niestety over Boykins też przez to w plecy, bo trener dał pograć rezerwowym, a do tego jednak Wyka zagrał, no nic i tak bywa, walczymy dalejBardzo ciekawa linia na Cavarsa kolega złapał sam bym pograł taka linie...niestety moje buki wyszły od 13.5 a to już nie do gry...11.5 jak najbardziej do gry
Coś ode mnie hmm gram przeciwko Stali a w zasadzie przeciwko formie niektórych graczy do tego w kuluarach mówi się że jeden lub dwóch zawodników jakby z mniejszą motywacja po odpadnięciu z pucharów nie dokonca chcą walczyć o tytuł MP...
Wiec Asta +7.5 Fortuna do dubla kurs 1.39 można dobrać
Astoria podwójna szansa to w singlu puściłem kurs 1.9 Fortuna
Za drobne do systemu wrzuciłem win Asty po kurs około 2.5 co wcale by mnie nie zdziwiło...Astoria ma fajnych biegających graczy i już Zastal przekonał się ostatnio że nie gra się tam lekko
M.Young under 15.5 kurs 1.85 Fortuna
Ostatnio najbardziej zajechany zawodnik liczę że Anderson i kulig zabiorą mu parę minut
Typy poboczne
Gdynia-Legia 1 kurs 2.22 Fortuna
Nie do końca wiadomo jak z kontuzjami w Legii....uważam że najwyższa pora aby Gdynia mocno powalczyła skład ma coraz lepszy a może i zaczeła wygrywać takie mecze
Boykins over 15.5 kurs 1.85 Fortuna
Lider Gdynii ,pewnie ponad 30 min zagra ,myślę że spokojnie do zrobienia jeśli nie zrobi głupich fauli
K.Kanter over 11.5 kurs 1.85 Fortuna
Oraz można podeprzec któreś zdarzenia
Zastal +6.5 kurs 1.42 Fortuna lub minimalnie niższy....albo 7.5
Tak to widzę dziś