>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2010/2011

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Koszalin niezle, od kilku dni chodziły plotki, że dla obu drużyn lepiej jak wygra AZS więc nie grałam tego w żadną strone tylko czekalam na rozwój wypadków. Jutro zapewne już będzie normalnie bo to o co chodziło już się spełniło i większość rozgarniętych kibiców PLK wie o co chodzi.
No ja się po meczu dowiedziałem, że Koszalin chce biletów więcej sprzedać i zarobić, a że kluby się lubią, to wiadomo.
Choć przed meczem były słuchy, że Prokom chce pocisnąć i nawet nie bukowali spania na jutro specjalnie.

A bezsensowny post wyżej możesz wywalić, bo to spam jakich mało.

usuniete - rox

panczas 117

panczas

Użytkownik
Nie spodziewam się, aby w parze Czarni - Polpharma było jutro 2:2. Czarni zagrali fatalnie w drugiej połowie, a Polpharma zaczęła bombardować na dystansie no i skończyło się tak jak skończyło. Czarni zagrali zupełnie inaczej niż graja zazwyczaj, a według statystyk mieli w tym meczu zaledwie 4 asysty, w taki sposób nie da się wygrać.Jeżeli jutro zagrają po swojemu to w Starogardzie świętujemy awans do półfinału. No nic, trzeba się wybrać i zobaczyć to na własne oczy ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Anwil oczywiście kompromitacja kolejna więc raczej jutro nie do gry. 1,30 kurs na takich nieudaczników to w sumie troche kusi grać Trefla.
Kompromitacja ?? No nie przesadzajmy...Wyrównany mecz. Nie było jakiś strasznych kompromitacji jak dla mnie...Jedynie kto sie skompromitował to Ceranic, center, ktory spod kosza trafic nie potrafi.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Mało jest druzyn, ktore wychodza na dogrywke i laza po parkiecie jakby szukali grzybow w lesie. Dogrywki nawet nie powinno byc bo to co odwalali koszykarze Anwilu w ataku to jest poziom koszykowki kobiet. Doszli na 65-65 i Chirs majac akcje na wygrana robi ... strate lol. Ceranic juz mogl to zakonczyc rzutem ale i tak byl spokoj w szeregach gosci bo z takim Anwilem poradza sobie wczesniej czy pozniej. 8-0 poczatek dogrywki i jest po meczu. Nie dosc, ze Anwil w ataku gra kosza na poziomie amatoroskim to jeszcze moj ulubieniec Majewski pudluje 2 wolne w dogrywce niszczac ostatnia szanse na poscig bo potem bylo -3. Od wczoraj wystepuje nowe okreslenie w koszykowce, ktore wymyslili sami fani z Kujaw. Koncowka grana &quot;na anwil&quot; to już wiadomo jaka, taka w ich stylu, bez ambicji, bez woli walki i wiary - podstawowa zasada brzmi &quot;jak wpadnie to ok jak nie to trudno nic sie nie stalo sa najwazniejsze sprawy w zyciu niz jakies rzuty do kosza&quot;. No coz Anwil przechodzi do historii po tym sezonie po raz kolejny. Był kurnik, byl Igor, teraz jest to. Brawa, niech sie dalej kompromituja a to tylko sygnal do tego aby grac przeciwko kiedy sa tak okazale kursy.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Ludzie przecież to sport! Zarówno gracze Anwilu jak i Trefla chcą wygrać i tyle! Nikomu nie można odmówić zaangażowania według mnie,po prostu ktoś musi być lepszy w ostatecznym rozrachunku...Wam w życiu zawsze wszytko wychodzi? Nie zawsze wystarczą dobre chęci i zaangażowanie do osiągnięcia celu...A dziś Anwil wygra i co napiszą ci co teraz ich tak krytykują?!

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Niewazne czy dzis Anwil wygra czy nie wygra, chodzilo o przewage parkietu a teraz w NAJLEPSZYM wypadku moga miec 5 mecz na WYJEZDZIE. Przypomne w sezonie koncowki z Turowem czy Polonia. Ze świeca szukać mniej ambitnych graczy niż panowie z Anwilu. Gdyby nie było zmiany trenera to byłaby katastrofa a tym sezonie a Mutapcic stara się coś jeszcze zrobić ale przy takiej grze to on sam nie wbiegnie na boisku i nie zacznie trafiać. To są zawodowcy zarabiający za miesiac tyle co uczciwy czlowiek nie zarobi w ciagu 10 lat wiec obowiazkiem jest gra na maksa i zaagazowanie. Tego brakuje.

Zreszta cele na ten sezon były jasne. Ktora druzyna w PLK bardziej zawiodla? Zadna. Ta ocena bedzie jeszcze po sezonie bo poki mamy rozgrywki to jeszcze Anwil może byc mistrzem ale na teraz to nie ma druzyny, która bardziej zawiodla i olala sezon.

F 24

fbv

Użytkownik
Nie spodziewam się, aby w parze Czarni - Polpharma było jutro 2:2. Czarni zagrali fatalnie w drugiej połowie, a Polpharma zaczęła bombardować na dystansie no i skończyło się tak jak skończyło. Czarni zagrali zupełnie inaczej niż graja zazwyczaj, a według statystyk mieli w tym meczu zaledwie 4 asysty, w taki sposób nie da się wygrać.Jeżeli jutro zagrają po swojemu to w Starogardzie świętujemy awans do półfinału. No nic, trzeba się wybrać i zobaczyć to na własne oczy ;)
Lepiej tego nie graj bo nie wejdzie. Buki blokują nie bez powodu, wcześniej obniżając na Starogard. Poszło grubo na gospodarzy.

galgan 2K

galgan

Użytkownik
Lepiej tego nie graj bo nie wejdzie. Buki blokują nie bez powodu, wcześniej obniżając na Starogard. Poszło grubo na gospodarzy.
Zmian kursów nie analizowałem, ale o blokadzie meczy o których bukach mówisz?
Ja widzę ofertę dostępną u prawie wszystkich internetowych buków w których gram PLK. W sts i millenium też dostępne.

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Myślę, że jednak jest szansa na wyrównanie w parze Czarni - Polpharma. Wczoraj poza Blassingamem i Leończykiem nie było wybitnych postaci, słabe spotkanie Cesnauskisa. Gospodarze natomiast nadal zdają się wierzyć w awans, wczoraj w końcu w miarę dobrze pod koszem zagrała Polpharma i Mirkovic i Metelski zagrali dobre spotkanie, trochę brakowało Archibeque. Jedynym problemem &quot;Kociewskich Diabłów&quot; nadal pozostaje pozycja zmiennika dla Skibniewskiego.
Polpharma Starogard Gdański - Energa Czarni Słupsk 1,45 Bet-at-home

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Wczoraj Skiba grał słabo i na jedynce zastepowal go Deonta Vaughn, na kilka minut to jest zawsze jakies rozwiazanie. Nie wiem co sie dzieje z Archibeque i bardoz krotko gra Gilmore. Nie jest to łatwy mecz do wytypowania ale stawiam na 2:2 i ostatni mecz w Słupsku będzie no bet, chyba, że dadzą 1,35 na gospodarzy to może handi będzie ok w drugą stronę. Licze dziś na lepszy wystep Skiby.

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Wczoraj Skiba grał słabo i na jedynce zastepowal go Deonta Vaughn, na kilka minut to jest zawsze jakies rozwiazanie. Nie wiem co sie dzieje z Archibeque i bardoz krotko gra Gilmore. Nie jest to łatwy mecz do wytypowania ale stawiam na 2:2 i ostatni mecz w Słupsku będzie no bet, chyba, że dadzą 1,35 na gospodarzy to może handi będzie ok w drugą stronę. Licze dziś na lepszy wystep Skiby.

Gilmore jak Gilmore, bardzo dobre pierwsze spotkanie w Słupsku, teraz tak na swoim poziomie. Mnie zastanawia tak mało minut Dutkiewicza, to naprawdę zdolny gracz jak miał trochę więcej czasu to grał na dobrym poziomie, szkoda że Sretenovic nie daje mu kilku minut więcej. Ciekawa sprawa także z Chanasem, wczoraj tylko 10 minut 0 fauli... dziwne. Tak czy tak również myślę, że będzie 5 mecz.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Powoli można podsumowywać pierwsza rundę PO i oceniać co dalej:

Prokom - Koszalin 3:1

Poznań - Turów 2:2

Polpharma - Czarni 1:3

Anwil - Trefl Sopot 1:3

Anwil znów dogrywka mimo, że prowadzili 83:81 po fartownym rzucie Diduszki za trzy a mimo to dali sobie jeszcze kosza rzucic chociaz rywale nie mieli juz nawet czaus na rzut, ale wiadomo Anwil to Anwil. Brawo &quot;ambitny&quot; Anwil juz -5 i znów extra rozegrana dogrywka. Sezon z głowy.

Poznań zlał Turów i mamy 5 mecz a niewiele brakowało aby ekippa Winnickiego już lige uwaliła bo w obu meczach to gracze z Wielkopolski prowadzili a Turów gonił. Było blisko wygranej.

Brawa dla Panczasa, Polpharma dziś od 3 kwarty bez jakiejkolwiek walki i Czarni grają dalej.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
a niewiele brakowało aby ekippa Winnickiego już lige uwaliła bo w obu meczach to gracze z Wielkopolski prowadzili a Turów gonił. Było blisko wygranej.
Możesz mi wytłumaczyć to zdanie Rox ?? Bo czytam go 3 razy i nie rozumiem... ;) Może to powód urodzinowych % , ale mimo wszystko nie kumam...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nie wiem czego tam mozna nie rozumiec. W obu meczach prowadził Poznan, szczegolnie w tym z dogrywka, dwa mecze wygrali u siebie wiec bylo blisko eliminacji Turowa. Logiczne dosc.

T 0

trypek

Użytkownik
09.04 18:00 Kotwica Kołobrzeg - Zastal Zielona Góra 1.70
Zastal bez Hoodga, który poleciał do Portoryko na ligę w swojej ojczyźnie. Jak wiele znaczył ten zawodnik dla drużyny nie muszę chyba wyjaśniać. James Maye ze środy na czwartek został przyłapany na jeździe autem na podwójnym gazie. Bardzo możliwe, że wpłynie to na jego psychikę.
Martwi trochę postawa Kotwy w ostatnich pojedynkach, jednak dla mnie faworytem tego spotkania jest Kotwica. A Kurs zaoferowany przez Tobe... trzeba wziąć z pocałowaniem ręki

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
???? Turów Zgorzelec - PBG Basket Poznań --&gt; 1 - 1,40 ✅✅✅
Co prawda to Turów dziś musi, a nie Poznań, bo faworytem tego dwumeczu jest i był właśnie Turów, więc presja będzie po stronie gospodarzy, ale nie sądzę, aby ich aż tak bardzo sparaliżowała. 3 spotkania bardzo zacięte. Ostatnie rozegrane w Poznaniu PBG wygrał dość wyraźnie. Dziś decydujące starcie w hali w Zgorzelcu. Szczerze mówiąc ciężko mi sobie wyobrazić, żeby Turów odpadł już w 1 rundzie i to przegrywając decydujący mecz u siebie. Co prawda widać, że PBG gra teraz naprawdę dobrze, ale Zgorzelec powinien ogarnąć dzisiejszy mecz i awansować do kolejnej rundy. W końcu mówi się, że Turów to faworyt do finału. Przy odpowiednim skupieniu myślę, że Turów będzie w stanie też pokryć HC -5,5 pkt po kursie 1,85.✅

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Turow Zgorzelec - Poznan
Piąty decydujący ten pomiędzy tymi ekipami. Po dwóch zwycięstwach Turowa w Zgorzelcu, Poznaniany wyrównali stan rywalizacji demolując Zgorzelczan u siebie. Według mnie to ta rywalizacja powinna zakończyć się już dawno, bo nie ukrywajmy, ale oba wcześniejsze mecze u siebie Turów wygrał mega szczęśliwie kiedy to Poznaniacy prowadzili pewnie cały mecz, żeby przegrywać minimalnie po zaciętych końcówkach. U siebie już pokazali klasę i zmietli rywali. Ekipie ze Zgorzelca w tym sezonie wyjątkowo ciężko gra się z Poznaniem mimo, że sezon zasadniczy zakończyli dużo wyżej. Jednym z kluczowych elementów do wygrania tej rywalizacji jest pozycja rozgrywającego, gdzie ekipa z Poznania ma sporą przewagę, bo mają Hawkins&#39;a, Ocokoljica, Wisniewskiego, a Turowianie tylko Toreya Thomas&#39;a. I tą przewagę wykorzystali szczególnie w ostatnim meczu u siebie kiedy to zniszczyli Turów 69:47. Dzisiaj bez wątpienia to oni mają przewagę psychologiczną, a Turów jest pod presją, bo oni to muszą wygrać, a po ekipie z Poznania tylko może, bo poza samymi zawodnikami chyba to nikt nie spodziewał się awansu.
Poznan @2.95 6/10 Betgun

panczas 117

panczas

Użytkownik
Znamy już wszystkich półfinalistów...
Prokom - Czarni
Turów - Trefl
Będzie ciekawie... Wszystkie spotkania do zobaczenia oczywiście w TVP Sport.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
returnwinner.blogspot.com

Jeden mecz ale jakże szeroka oferta. Rywalizacja Czarnych z Prokomem jest już przesądzona jeszcze przed meczami. Wygrać może tylko jedna drużyna. Kurs 1,15 oczywiście nikogo nie zadowala więc można poszukać innych, ciekawszych rozwiązań, np:

Mantas Cesnauskis under 9,5 1,85 2/10

Litwin gra średnio w tym sezonie, niektóre mecze z Polpharmą grał tak jakby myślami był w innym świecie. Nie będzie mu łatwo przekroczyć 9,5 bo większość piłek idzie do innych graczy a obrona Asseco powinna być na wysokim poziomie. Blassingame ostatnio w znakomitej formie i tutaj 15,5 jest ciężką linia do oceny, teoretycznie under ale jeśli dyspozycja będzie taka jak we wcześniejszych meczach to może rzucić i 20 bo reszta drużyny troche cieniuje.

Ratko Varda over 12,5 1,85 2/10

Świetny sezon Ratko. Biorąc pod uwagę kto gra w Słupsku na 4/5 to widze duże szans ena overa. Jazvin mocno odstaje i forma słaba, Leończyk nie ma z nim żadnych szans. Varda ma jeszcze tą zaletę, że potrafi rzucić za trzy, jeśli jakimś cudem nie będzie szło pod koszem to może coś dorzucić z dystansu.

totomix

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
???? Asseco Prokom Gdynia - Czarni Słupsk (HC -9,5/0) --&gt; 1 - 1,85 ✅✅✅ 74-59 (Unibet)
Linie rzeczywiście tak ustawione, że ciężko do tego podejść. Bo jeśli Prokom zagra w pełni zmobilizowany w swojej hali jest spokojnie w stanie wygrać więcej niż 10 pkt. Obecnie linie są na poziomie +/- 9,5 pkt. Były 10,5, więc zmalały o 1 pkt. Osobiście jeśli miałbym dziś stawiać HC to jednak postawiłbym, że Prokom wygra więcej niż 10 pkt. Ale to taki zaznaczam wolny typ bez grania za kasę. Gdynianie muszą wygrać 2 spotkania w swojej hali, bo hala w Słupsku jest na tyle specyficzna, że możliwe są tam nawet 2 porażki (choć nie sądzę), ale jednak. Więc wydaje mi się, że Asseco podejdzie i dziś i w meczu 2gim zmobilizowane na 110% swoich możliwości. Nie ma już mowy o odpuszczaniu, testowaniu itd. Można powiedzieć żarty w w lidze się skończył. Są to tak naprawdę najpoważniejsze mecze w sezonie jakie do tej poty grał Prokom. Ciekawi mnie czy Woods wreszcie odpali. Póki co przesiadywał sobie na ławce, na chwilę wchodził na boisko i tyle. Wg mnie to trochę zasłona dymna i już w spotkaniu z Czarnymi powinien odgrywać większą rolę, co powinno tym bardziej pomóc Asseco.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom