K
16
Nie akceptują graczy z holandi ani wpłat z holenderskiego konta.Witam, czy jeśli wpłacę pieniądze na pinnacle sports z konta holenderskiego (posiadając polskie dane na koncie) to czy będą robić problem? Bo np z bet365 wycofali moją wpłatę. Proszę o odpowiedź
Ps. Oczywiście to ja jestem właścicielem tego konta
Można stawiać tylko pojedyncze.Czy można stawiać akumulatory w wersji mobilnej na pinku? Jeśli tak to jak bo nie moge tego znalezć.Dzieki.
imho nie. jak wyplacasz to wszystko jest jak byk napisane co sie placi ile itdWypłaciłem teraz pieniądze jednak nie pomyślałem że u nich jest jeszcze 31\01\2014 i naliczyli mi opłatę 75 PLN.Można jakoś cofnąć tą wypłat i żeby nie naliczyli tych 75 PLN ??
zawsze możesz na dole strony w telefonie zmienić z Mobile na Full Site i mozesz wtedy ???? `Czy można stawiać akumulatory w wersji mobilnej na pinku? Jeśli tak to jak bo nie moge tego znalezć.Dzieki.
no to kolejny raz mnie zaskoczyli in plus. ogolnie buk bardzo profesjonalny, sam mialem kiedys problem, musialem chwilowo zablkoowac konto, wszystko poszlo gladko i bezproblemowo, pozniej zeby odblkowac musialem nawysylac tone dokumentow xdtadzin wypłata cofnięta pieniądze na koncie duży + dla pinnacle
Zgadzam się, miałem do czynienia już z wiekszością popularnych bukmacherów, ale dopiero Pinnacle spełnił moje oczekiwania w zasadniczych kwestiach.no to kolejny raz mnie zaskoczyli in plus. ogolnie buk bardzo profesjonalny, sam mialem kiedys problem, musialem chwilowo zablkoowac konto, wszystko poszlo gladko i bezproblemowo, pozniej zeby odblkowac musialem nawysylac tone dokumentow xd