Tak, wypłacasz na Skrilla i przychodzi mail o tym, że środki dotarłyMam pytanie jak będę chciał coś wypłacić z Pinnacle to przychodzi mi na adres email jakieś potwierdzenie>
Możesz postawić więcej - limit dotyczy określonego kursu. Zauważyłem, że możesz przecież stawiać ile razy chcesz tylko kurs się zmienia. Dlatego dobrze jest trochę odczekać aż kurs się unormuje.siemka,
ile max możecie postawić na zakłady w siatkówce?
ja przy małych kursach tak do 1,5 ok 2tys pln.
przy kursach ok 2,0 moge max postawic ok 900pln.
na piłke nożną mam wieksze limity bo ok. 20tys na zaklad, ale piłkę stawiam teraz żadko.
drugie pytanie to czy można zmienić walutę na euro?
pozdro
po pierwsze, nie widzi mi się sytuacja, że stawiasz pieniądze(nawet niewielkie)Witam!
Wczoraj obstawilem zaklad, 2 mecze, 2 liga francuska i lechia-wisla. Wchodze sobie poznym wieczorkiem na pinnacle, patrze a tutaj hajs za kupon. Mysle-spoko weszlo, wyplacilem sobie od razu
no niestety nie masz absolutnie innej opcji, bo buk ci to potrąci na 100%Rozumiem o co Ci chodzi, pewnie gdybym byl po drugiej stronie tak samo bym pomyslal, jednak ta sytuacja jest autentyczna. W prawdzie duzy zbieg okolicznosci bo akurat nie sprawdzelm wynikow + to ze koniec miesiaca i trzeba bylo sie spieszyc z wyplata. Bardzo cenie Pinnacle i prawde mowiac nie wiem co teraz zrobic :/
rozwiń zakładkę nhl, NHL OT Included, NHL OT Included Alternates, NHL Regulation Time (see rules), NHL OT Included Team Totals, NHL 1st Period,Bogata oferta sportów amerykańskich a u mnie jak kliknę NBA to do jednego meczu są tylko 3 możliwości: handi, moneyline, i suma punktów dla całego meczu. I to wszystko a gdzie inne możliwości ?
- wypłata poza pierwszą bezpłatną kosztuje 45 pln- umożliwiliby choć 3 bezpłatne wypłaty w miesiącu (75zł za przelew to moim zdaniem przesada) Ogólnie postawiłbym go na równi z Bet365. Każdy z nich ma swoje plusy i minusy.