Ogólnie polecam. To mój 1-szy bukmacher, ale muszę powiedzieć, że pod względem praktyki firma bardzo porządna.
1. Kursy najlepsze
2. Łatwa w obsłudze(ale tylko i wyłącznie w widoku azjatyckim, dostępnym po zalogowaniu), dość ładna szata graficzna, choć na pierwszy rzut oka nie wygląda za dobrze ???? zero problemów z działaniem strony, oprócz tego, że język strony potrafi się czasami zmienić przy zmienianiu widoków (ale ja i tak nie zmieniam widoków, poza tym to tak bardzo nie przeszkadza.
3. Limity bardzo wysokie, takie same dla wszystkich.
4. Dobry, szybki kontakt mail'owy, nie robią z niczym problemów.
5. Niestety fatalna oferta, bardzo mało zdarzeń do obstawiania, np. z piłki nożnej są dostępne tylko rezultat handicapy i overy/undery (bts, dokładny wynik itd. niedostępne w ofercie). Na livie tak samo, w innych dyscyplinach tylko niektóre mecze wrzucają na
live i cały czas blokują obstawianie . Z drugiej strony jest
e-sport do obstawiania, więc dyscyplin trochę mają.
6. Katastrofalnie ciężkie tworzenie akumulatorów, do tego tylko na wybrane linie, a nie wszystkie. Szczerze mówiąc w ogóle zniechęca to do obstawiania akumulatorów na tej stronie.
7. Czasami mam problem z wpłatami przez Przelewy24, BankBrowserem próbowałem 2 razy i za każdym razem wyskakiwał komunkat na koniec transakcji "Błędny plik potwierdzenia #2)" i nie wysyłał potwierdzenia realizacji, mimo to, że pieniądze zostały normalnie wysłane z konta (za pierwszym razem musiałem im to zweryfikować, wysyłając potwierdzenie przelewu, za 2-gim już doszło bez weryfikowania na drugi dzień rano. Teraz przesyłam standarowo - Przelewy24 bez żadnych aplkacji, parę razy poszło normalnie, ale też ze 2 razy strona Pinnacle nie odnotowała przelewu i czekałem do następnego dnia na pieniądze. Jak to jest z tym bankiem Millenium, można wysyłać przez przelewy24 całą dobę...?
Orientuje się ktoś, czy na tej stronie się coś zmienia od 1998 roku? Szata graficzna, oferta itd.? Działają od tylu lat, mają taką politykę, pewnie raczej się to nie zmieni.
<!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]-->