doberman
Forum VIP
Dokładnie tak ????Czyli jak chcę obstawić na danego kandydata zaznaczyć "to win" ?
Dokładnie tak ????Czyli jak chcę obstawić na danego kandydata zaznaczyć "to win" ?
Od Nowego Roku prawdopodobnie wejdą na rynek Zjednoczonego Królestwa.We have some great news!
Soon we will be applying for our UK license and hope to be back in the UK early in the New Year. This presents a fantastic opportunity to work alongside us at Pinnacle and earn potentially unlimited commissions off the players that you refer.
I bardzo dobrze przydają się tam ???? . Mogą sporo namieszać,Od Nowego Roku prawdopodobnie wejdą na rynek Zjednoczonego Królestwa.
Czasem weryfikacje dokumentów nawet u największych i najlepszych bukmacherów są męczące. Zdarza się że odrzucają niektóre zdjęcia dokumentów no nie odpowiadają standardom firmy (mało czytelne, za ciemne, nie widać 4 rogów, itp.). Pinnacle to porządna firma więc nie masz się co martwić. Wysłałeś kolejny raz prawo jazdy, teraz powinno być wszystko ok. Polskie znaki tutaj nie mają znaczenia. Ewentualnie spróbuj dosłać zdjęcie/skan dowodu osobistego. Jeśli znowu odrzucą zapytaj się supportu jaki dokument masz im dokładnie przesłać. Po udanej weryfikacji spokojnie będziesz mógł wypłacić i mieć pewność, że pieniądze dotrą.Panowie,
tak długo trwa weryfikacja. Dodatkowo otrzymałem maila że adres mi potwierdzili na podstawie wyciągu, a dokumentu tożsamości w postaci prawa jazdy nie. Nie sprecyzowali dlaczego - długa lista (brak wymaganych dokumentów, dokumenty nieczytelne, nieważne, zawierające dane niezgodne z przypisanymi do Twojego konta Pinnacle lub dokumenty nieakceptowane jako potwierdzenie tożsamości.). Przesłałem jeszcze raz, już nie za pomocą pliku a ich narzędzia i kamerki.
Mam konto na imię i nazwisko bez polskich znaków bo przy rejestracji nie wchodziły. Czy to może być jakaś przyczyna? Boje się trochę bo mam dużo pieniędzy na tym koncie.
Ale z adresem bez polskich znaków nie mieli w sumie problemu. Tak się pocieszam.
Co myślicie? Czy to moja nadwrażliwość i może gdzieś nie było to czytelne.
mi dla odmiany zweryfikowali prawo jazdy a odrzucili wyciąg bankowy ???? jeżeli można wiedzieć, to miałeś w formacie pdf pobrany ze strony banku czy byłeś osobiście po ten kawałek papieru w oddziale?Panowie,
tak długo trwa weryfikacja. Dodatkowo otrzymałem maila że adres mi potwierdzili na podstawie wyciągu, a dokumentu tożsamości w postaci prawa jazdy nie. Nie sprecyzowali dlaczego - długa lista (brak wymaganych dokumentów, dokumenty nieczytelne, nieważne, zawierające dane niezgodne z przypisanymi do Twojego konta Pinnacle lub dokumenty nieakceptowane jako potwierdzenie tożsamości.). Przesłałem jeszcze raz, już nie za pomocą pliku a ich narzędzia i kamerki.
Mam konto na imię i nazwisko bez polskich znaków bo przy rejestracji nie wchodziły. Czy to może być jakaś przyczyna? Boje się trochę bo mam dużo pieniędzy na tym koncie.
Ale z adresem bez polskich znaków nie mieli w sumie problemu. Tak się pocieszam.
Co myślicie? Czy to moja nadwrażliwość i może gdzieś nie było to czytelne.
W takim razie zalecam tam nie grać i poszukać sobie buka z lepszymi kursami i szybkością wypłatpinnacle = scam ????
Przypuszczam że czekają do końca na officiale dlatego tak długo rozliczają, chodź wczoraj w przypadku Pucharowych rozgrywek w Anglii bez problemu rozliczali szybciutko.co do czasu rozliczania zakladow to nie wiem co grasz, ale ja ostatnimi czasy czekam po godzinie na rozliczenie niektorych zakladow.. chyba przerasta ich wpisanie tych kilkunastu wynikow, support owszem jezeli nie pytasz o weryfikacje odpowiada sprawnie, ale poczekaj tylko az Ciebie dopadnie ten problem, sam miesiac temu wyplacalem jeszcze bez problemu i myslalem tak samo jak Ty dzisiaj