All ok, nawet logowanie i stawianie zakładów.dziala wam pinek normalnie tzn strona sie laduje?
Możesz założyć konto u brokera, jeśli chodzi Ci o jakieś poważniejsze stawki. Tylko musisz wybrać jakiegoś o dobrej reputacji.Próbował ktoś grać na Pinnaclu przez zmianę IP? Chciałbym grać u nich ale obecnie mieszkam w UK, gdzie Pinnacle jest zabroniony. Jest jakaś mozliwosc obejscia tego?
możesz polecić kogoś, założyłem konto na sportmarket ale tam chyba minimalna stawka na kupon to 50 euroMożesz założyć konto u brokera, jeśli chodzi Ci o jakieś poważniejsze stawki. Tylko musisz wybrać jakiegoś o dobrej reputacji.
O ile dobrze pamiętam AsianConnect88 ma niższą minimalną stawkę i jest ogólnie polecany.możesz polecić kogoś, założyłem konto na sportmarket ale tam chyba minimalna stawka na kupon to 50 euro
Wydaje mi się, że jedna opcja to stawiasz na to kto wygra, a w drugiej wpisujesz kwotę jaką chcesz wygrać przy danym kandydacie. Takie trochę masło maślane.Jeżeli chcę obstawić wynik wyborów prezydenckich zaznaczam "risk" czy "to win" ? wgl czym to się różni ?