>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
strasznie slaba oferta na tym buku, moj blad ze nie sprawdzilem ale nie spodziewalem sie ze w dobie w ktorej buki oferuja po 100-200 zakladow na mecz tutaj moze byc tak slabo. Obracam kasa i spadam stad, nie polecam chyba ze ktos gra tylkow 1/2 overy i handicapy ( tez slabo ).

D 2

diouf89

Użytkownik
ten paragon nie został zaakceptowany. Brak informacji wymaganej do potwierdzenia. Prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod adresem i podanie danych zakładu.

takie cos mi wyskakuje jak chce postawic jakikolwiek typ, wie ktos o co chodzi ?

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie związane z wypłatami, jak to się liczy z tymi opłatami, jeśli dzisiaj tj. 11 sierpnia zleciłem wypłatę z pinnacle na moje konto i nie płacę dodatkowych kosztów za przelew, to żeby znowu za darmo mieć ten przelew to trzeba dokładnie 11 września zlecić wtedy wypłatę?

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Witam
Chcę wypłacić pieniądze z Pinnacle i wyskakuje mi takie coś

&quot;Pamiętaj, że płatności {1} nie są akceptowane na Twoim koncie.

W celu uzyskania dokładnej informacji na temat dostępnych metod płatności przejdź do opcji Informacja o Płatnościach&quot;

O co chodzi?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie związane z wypłatami, jak to się liczy z tymi opłatami, jeśli dzisiaj tj. 11 sierpnia zleciłem wypłatę z pinnacle na moje konto i nie płacę dodatkowych kosztów za przelew, to żeby znowu za darmo mieć ten przelew to trzeba dokładnie 11 września zlecić wtedy wypłatę?
przysluguje ci jedna wyplata w miesiacu kalendarzowym czyli jesli dzisiaj zleciles wyplate, to kolejna mozesz zrobic 1 wrzesnia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Co w przypadku jeśli się wpłaci 100 zł i przegra je przy pierwszym zakładzie.Czy przy kolejnej wpłacie przyjmijmy 100 zł trzeba wykonywać jeszcze obrót poprzedniej kwoty?

J 18

joepike

Użytkownik
Witam
Chcę wypłacić pieniądze z Pinnacle i wyskakuje mi takie coś

&quot;Pamiętaj, że płatności {1} nie są akceptowane na Twoim koncie.

W celu uzyskania dokładnej informacji na temat dostępnych metod płatności przejdź do opcji Informacja o Płatnościach&quot;

O co chodzi?
Wypłacić pieniądze można tylko tą samą metodą którą dokonywałeś wpłaty. Jeśli nie to jest przyczyną to wyczyść dane przeglądarki, jeśli nadal nie pomoże sugeruję kontakt z supportem.

S 2

switez

Użytkownik
Witajcie.
Bardzo proszę o odpowiedź czy wymóg 5-krotnego obrotu dotyczy każdej wpłaty czy tylko pierwszej?
Przykładowo: wpłaciłem kwotę x, zrobiłem obrót 5x i mam pewną kwotę y wygranej oraz w międzyczasie nie dokonałem ponownej wpłaty.
1. Czy przy drugiej wpłacie istnieje ponownie wymóg 5-krotnego obrotu?
2. Czy jeżeli odpowiedź na pierwsze pytanie jest negująca, to czy przy wypłacie całości wygranej (saldo: 0,00) przy kolejnej wpłacie jest konieczność obrotu?
Dziękuję już teraz za odpowiedź.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Witajcie.
Bardzo proszę o odpowiedź czy wymóg 5-krotnego obrotu dotyczy każdej wpłaty czy tylko pierwszej?
Przykładowo: wpłaciłem kwotę x, zrobiłem obrót 5x i mam pewną kwotę y wygranej oraz w międzyczasie nie dokonałem ponownej wpłaty.
2. Czy jeżeli odpowiedź na pierwsze pytanie jest negująca, to czy przy wypłacie całości wygranej (saldo: 0,00) przy kolejnej wpłacie jest konieczność obrotu?
AD1
tak kazdorazowo musisz obrocic 5x kwote jaka wplaciles

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Witajcie.

Od kiedy wprowadzili ten wymog obrotu razy 5 bo tego nie bylo co pamietam....

J 159

jonaszdt

Użytkownik
Pinnacle bardzo późno dodaje ofertę, w przypadku piłki nożnej często kopiują kursy od azjatów. Kursy na pewno się na to pojawią.

A 226

adiqq

Użytkownik
niekoniecznie
zauważyłem pewną prawidłowość
na spotkania gdzie kursy są podobne jak na Gibraltar - Polska (u innych przykłądowe kursy 1X2 : 25 - 12 - 1,05) zdarza się że PIN nie wystawia kursów 1X2 - więc kursy akurat na te spotkanie mogą się nie pojawić

Do góry Bottom