Rozumiem ze moge Skrill, dziękiA czemu niby mialoby byc inaczej?
Nie spotkalem sie z takim czyms nigdzie, a u profesjonalistow z Pinka tym bardziej.
Angers wygrywało 2:0 do połowy, a więc ten handicap liczony jest od stanu 0:0, tak jakby mecz rozpoczynał się od nowa. Wynik pozostał bez zmian, więc zwrot postawionej stawki.Ok. 12 min. drugiej połowy. Mecz Wisły w pierwszych minutach.
Jeżeli stawiamy handicap azjatycki to dotychczasowy wynik podczas stawiana zakładu live jest nieważny. Jeżeli postawiłeś Real Valladolid (-0.5) przy wyniku 2-1 a wynik meczu zakończył się wynikiem 2-1 to przegrałeś. Musiałby zapaść wynik zwycięski dla Realu z co najmniej dwubramkową przewagą.Obstawiłem na żywo handicap azjatycki Real Valladolid (-0.5) vs Tenerife. Real Valladolid wygrał 2-1, czy ja źle zrozumiałem ten handicap czy jak, bo mi nie przyznali wygranej, przy -0.5 drużyna gospodarzy musi wygrać, czy może dwoma bramkami, czy coś mi się pokręciło ? :;/:
Też by musieli dwoma. Jak stawiasz handicap azjatycki to wynik dotychczasowy się nie liczy, stawiając zakład live grasz tak jakby było 0-0.Postawiłem przy wyniku 1:0 dla Valladolid, w tym przypadku też by musieli wygrać 2 bramkami?