>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
no wlasnie zauwazylem ze nie ma kursow na mecze typu outsider vs pewniak aczkolwiek troche szkoda ze nie dali zadnych overow/underow czy jakis handicapow..

yam 93

yam

Użytkownik
A czemu niby mialoby byc inaczej?
Nie spotkalem sie z takim czyms nigdzie, a u profesjonalistow z Pinka tym bardziej.

krzywik 16

krzywik

Użytkownik
Witam, nie mogę zrozumieć, miałem dziś dwa zakłady na live w Pinacle, najpierw mecz Zawisza-Wisła postawiłem zakład handicap 0.0, na zwycięstwo Wisły, zakład został rozliczony wygrana. Za chwilę, znowu taki sam zakład handicap 0.0 na mecz Angers-Gazelec Ajaccio z 2 ligi francuskiej, Angers wygrało 2:0, ale zakład został już rozliczony jako: zwrot postawionej stawki, na jakiej podstawie? Dziękuje.

lars19 272

lars19

Użytkownik
Ok. 12 min. drugiej połowy. Mecz Wisły w pierwszych minutach.
Angers wygrywało 2:0 do połowy, a więc ten handicap liczony jest od stanu 0:0, tak jakby mecz rozpoczynał się od nowa. Wynik pozostał bez zmian, więc zwrot postawionej stawki.
Przykładowo jeśli GFC Ajaccio strzeliłoby bramkę w drugiej połowie a mecz skończyłby się wynikiem 2:1, wtedy zakład byłby przegrany.

Otrzymane punkty reputacji: +1
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Pinek wycofuje się z rynku brytyjskiego.
Wysyłają takie meile:
An important notice for British account holders
Dear David,
Due to changes to British gambling licensing regulations, Pinnacle Sports will after September 30th, 2014, be unable to offer our services to you, as our records indicate you are resident in Great Britain.
What will happen?

• Any of your bets placed up to and including September 30th, 2014 will be honoured.
  • All your account options other than withdrawal will be blocked after September 30th, 2014.
  • Funds remaining in your Pinnacle Sports account may be withdrawn at any time free of charge.

We apologise for the inconvenience this causes you, and thank you for betting with Pinnacle Sports. Should we obtain a British gambling licence in the future we would be more than happy to accept your business.
Further information can be found on this page.
The Marketing Team
Pinnacle Sports

unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Witam. Zapewne kwestia ta byłą wałkowana niejednokrotnie na tym temacie. Skusiły mnie spore kursy na Pinnacle, więc zakładam tam konto. Na sam start przy nowym koncie, są jakieś bonusy, bądź kody bonusowe?
Drugie pytanie. Jak to jest z wypłatami? Jakiś limit darmowych jest? Wybaczcie że odgrzewam kotlety, ale nie chce przewalać tylu stron tego tematu.
Pozdrawiam!

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
1 - nie ma zadnych bonusow na start.
2 - jest jedna darmowa wyplata w miesiacu kalendarzowym.
pamietaj rowniez, ze od kilku miesiecy pinnacle wymaga obrotu depozytem x5 zanim bedziesz mogl zrobic wyplate - jesli bedziesz chcial wyplacic bez obrocenia kasy to pobieraja chyba 3% prowizji.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Obstawiłem na żywo handicap azjatycki Real Valladolid (-0.5) vs Tenerife. Real Valladolid wygrał 2-1, czy ja źle zrozumiałem ten handicap czy jak, bo mi nie przyznali wygranej, przy -0.5 drużyna gospodarzy musi wygrać, czy może dwoma bramkami, czy coś mi się pokręciło ? :;/:

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Obstawiłem na żywo handicap azjatycki Real Valladolid (-0.5) vs Tenerife. Real Valladolid wygrał 2-1, czy ja źle zrozumiałem ten handicap czy jak, bo mi nie przyznali wygranej, przy -0.5 drużyna gospodarzy musi wygrać, czy może dwoma bramkami, czy coś mi się pokręciło ? :;/:
Jeżeli stawiamy handicap azjatycki to dotychczasowy wynik podczas stawiana zakładu live jest nieważny. Jeżeli postawiłeś Real Valladolid (-0.5) przy wyniku 2-1 a wynik meczu zakończył się wynikiem 2-1 to przegrałeś. Musiałby zapaść wynik zwycięski dla Realu z co najmniej dwubramkową przewagą.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Postawiłem przy wyniku 1:0 dla Valladolid, w tym przypadku też by musieli wygrać 2 bramkami?
Też by musieli dwoma. Jak stawiasz handicap azjatycki to wynik dotychczasowy się nie liczy, stawiając zakład live grasz tak jakby było 0-0.

S 0

shapoba

Użytkownik
Witam, moje pytanie dotyczy propositions na Pinnacle tzn, roznych zakladow na mecza dokladnie zalezy mi na: Obie druzyny strzela gola.
Jak to z ty jest? TO jest tylko na wybrane ligi? W tym momencie widze jest tylko liga niemiecka i to z wylaczeniem meczu Bayernu. Czy moze te opcje pokazuja sie tylko o danych porach? Bo do tej pory jeszcze tego nie rozkminilem, pozdrawiam ;)

Do góry Bottom