kuruswww
Użytkownik
Rzadko weryfikują,lecz jak już to słyszałem tylko o dowodzie osobistym z dwóch stron.Mam takie pytanie jak wygląda u nich weryfikacja sam dowód czy dowód i rachunek za gaz albo telefon
Rzadko weryfikują,lecz jak już to słyszałem tylko o dowodzie osobistym z dwóch stron.Mam takie pytanie jak wygląda u nich weryfikacja sam dowód czy dowód i rachunek za gaz albo telefon
Nie wpłacałem nigdy kartą ale wydaje mi się że muszą, po wpłacie kartą jakiś formularz odnośnie karty trzeba wypełnić zeskanować i im wysłać.Czy dane posiadacza karty kredytowej i konta w pinnacle muszą być identyczne? Bo chciałem wpłacić kasę kartą członka rodziny i nie jestem pewny czy to przejdzie.
10,35 to zysk....czyli łącznie z zakładu będziesz miał 15,35 zwrotu o ile wejdzie.Zarejestrowałem się, kurs 3.070 postawiłem 5 pln, wygrana 10.35 ktoś może wyjaśnić o co chodzi ?
Musisz się przyzwyczaić że ich strona ma małą niezawodność działania. Kursy mają dobre dlatego u nich gram ale liczę się z tym że nie o każdej porze dnia będę mógł u nich zakłady postawić.wam też dziś ledwo strona działa ? Nie mogę nic obstawić.
Jeśli udało Ci się zalogować to na górze strony możesz przełączyć na widok azjatycki. Wtedy strona chodzi o niebo lepiej.wam też dziś ledwo strona działa ? Nie mogę nic obstawić.