Już kilka postów wyżej było to poruszane, ale dana przez jednego z użytkowników odpowiedź nie bardzo mnie mnie satysfakcjonuje tzn. nie jestem pewien czy faktycznie tak jest.
Otóż, Pinnacle przy opisie możliwości wypłaty na konto
Skrill Moneybookers robi taką oto uwagę:
Jeśli depozyt złożono za pomocą Skrill to wypłaty będą realizowane z powrotem na konto w Skrill do wysokości kwoty uprzednio złożonego depozytu. Ewentualną nadwyżkę środków (różnica między kwotą do wypłaty a uprzednio złożonym depozytem) na koncie można będzie wypłacić do Skrill w kolejnych, jednej lub więcej transakcjach. W zależności od wybranej metody depozytu, Skrill może być jedną z możliwych opcji wypłat.
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w
unctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w ???? ontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> Ja chciałbym założyć konto na Pinnacle, ale wpłacić na początku niewielką kwotę np. 100 zł. W sumie to chcę grać w innej walucie np. Funtach Brytyjskich. Więc miałbym na koncie ok. 20 Funtów po takiej wpłacie. I jak to się ma do tej informacji-uwagi odnośnie wypłaty na
Skrill?
Czy faktycznie wpłacając jako pierwszy depozyt 20 Funtów, gdy za np. 2 miesiące będę chciał wypłacić np. rozmnożone 100 funtów, to w ramach bezpłatnej (1 raz w miesiącu) będę mógł wypłacić tylko 20 funtów, bo taki był wpłacony wcześniej depozyt? A resztę będę musiał wypłacić osobno i z tego mi odejmą dodatkowo kilkanaście funtów opłaty?
A może wyjściem będzie zacząć od wpłaty tych 20 funtów jako pierwszego depozytu, a po jakimś czasie (kiedy finansowo będę w stanie) dokonać kolejnego, ale znacznie wyższego depozytu i wtedy od właśnie od tej najnowszej wpłaty ustali się limit górnej stawki darmowej wypłaty?
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym względzie? <!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->