przeciez w pina kursy sie zmieniaja tak czesto jak ktos mocniej przylozy wiec jesli sa to szury to nic dziwnego, podobnie jest jak mecz zaczyna sie za 5-10min nie mowiac juz o takich za 2-3minuty(gdzie sporo ludzi gra).Czy tak samo jak ja nie mozecie teraz postawic zadnego zakladu, caly czas pisze: "Oferta kursowa na to zdarzenie po złożeniu zakładu uległa zmianie". Co klikne na wnies zaklady to automatycznie zmienia sie auto - refresh albo na on albo na off - takie cos zauwazylem. Blokuja dostep do stawiania, bo systematycznie rosnie mi kasa na koncie czy co?
Dołączam się do pytania, choć wydaje mi się że po prostu na zdarzenia z"Czy aby móc zobaczyć wszystkie typy na dane wydarzenia w Pinnacle koniecznym jest posiadanie konta?
Nie, nie trzeba miec tam konta żeby zobaczyć kursy.Dołączam się do pytania, choć wydaje mi się że po prostu na zdarzenia z"
UEFA - Europa League Qualifiers Piłka nożna oraz
UEFA - Champions League Qualifiers Piłka nożna nie ma zakładów 1X2 co jest jak dla mnie dużym minusem.
Możecie mi powiedzieć czy brak zakładów na 1X2 na mecze występuje w Pinnaclesports często?