Z tego co przeglądałem ich regulamin przed rejestracją to do kwoty 25000 zł raczej wypłaty są realizowane praktycznie od ręki.Powyżej tej kwoty wypłata przechodzi przez jakiegoś menagera i wtedy to nie wiem.W moim przypadku kilka miesięcy po rejestracji i trzech wypłatach nie przekraczających 500zł każda nigdy nie upomnieli się o dowód a pieniądze zawsze były w ciągu 30 minut na koncie moneybookers a czasami nawet szybciejW Pinnacle jest jak w bahu, raz wymagają dowodu przy wypłacie a raz nie?
Te daty i godziny nie są podawane wedle naszego czasu.Sprawdziłem na stronie pinnacle, i 1-sza wypłata rzeczywiście darmowa. Opłaty za 2-gą i następne wypłaty w miesiącu kalendarzowym to aż 75zł na konto bankowe i 45zł na skrill. A ja mam pytanie co do daty np. jutrzejszego meczu WNBA o 01:00. Connecticut Sun - Atlanta Dream. Dlaczego w pinnku widnieje data przy tym spotkaniu Śro 8/14 04:05 PM ?? Przecież to się kompletnie nie zgadza 16:05 dzisiaj już była. Mecz ma być jutro 15-go o 01:00 Tak samo nie zgadza się data i godzina w tym drugim meczu WNBA dzisiaj w nocy.
pacific time zoneSprawdziłem na stronie pinnacle, i 1-sza wypłata rzeczywiście darmowa. Opłaty za 2-gą i następne wypłaty w miesiącu kalendarzowym to aż 75zł na konto bankowe i 45zł na skrill. A ja mam pytanie co do daty np. jutrzejszego meczu WNBA o 01:00. Connecticut Sun - Atlanta Dream. Dlaczego w pinnku widnieje data przy tym spotkaniu Śro 8/14 04:05 PM ?? Przecież to się kompletnie nie zgadza 16:05 dzisiaj już była. Mecz ma być jutro 15-go o 01:00 Tak samo nie zgadza się data i godzina w tym drugim meczu WNBA dzisiaj w nocy.
Spróbuj u największej konkurencji dla pinnka - marathonbet.Strasznie uboga ta oferta na pinnacle i co z tego , że mają atrakcyjne stawki jak nie bardzo jest w czym wybierać
Jak postawiłeś 100 zł na over 2 i 2.5 i padły 2 bramki to masz 50 zł zwrotu.witam,
Jak to w końcu jest z tym over 3 i 3,5 i under 3 i 3,5 oraz over 2,5 i 3 i under 2,5 i 3 znalazłem dwa wątki na ten temat, ale dziwnie to wygląda.
Z tego co widzę połowa stawki idzie na over 2 a połowa na over 2,5
Czyli mając przykładowo sobotni mecz
Stoke City Powyżej 2 i 2.5 1.943
Crystal Palace Poniżej 2 i 2.5 1.980
stawiając 100zl na powyżej, 50zl pójdzie na 2,5 a 50zl na 3, czyli w takim razie wygram tylko jeżeli będą przynajmniej 3 gole, bo jeśli będą 2 bramki, to jedno 50 zł przegram (over 2,5), a drugie 50 zł buk mi zwróci (over 2,0) czyli 50zl*1,94 = 97zl odejmuje 50 zl wkladu czyli 47 zysku i odjąc 50 zł które przegrałem wychodzi -3zl. :;/: niby trafiam a i tak przegrywam
jakie masz jeszcze problemy z Pinnaclem?pare innych problemów...
Które firmy konkretnie? (oprócz Sbobet )Jest masa lepszych buków o podobnych kursach