W zasadzie nie musisz nic do nich wysyłać, zresztą jak u większości bukmacherów. Dopiero przy wypłacie środków i tylko jeśli poproszą, co nie jest regułą.Czy jeśli wpłacam środki za pomocą monebookers to musze przesyłać im skan karty debetowej/kredytowej czy wystarczy skan dowodu?a może wogóle nie trzeba wtedy weryfikować danych?to moja pierwsza wpłata
Dokładnie. Mi nie robili żadnej weryfikacji, a kilka razy juz pewne sumy wypłacałem ????W zasadzie nie musisz nic do nich wysyłać, zresztą jak u większości bukmacherów. Dopiero przy wypłacie środków i tylko jeśli poproszą, co nie jest regułą.
PK to inaczej DNBWitam, niedawno założyłem konto na Pinnacale, i tu moje pytanie PK to takie 1x lub 2x czy DNB, a także co znaczy PK -0.5 bo przykładow na wygraną jest kurs 2.4 a na Pk -0.5 1,9 ?
Takich stawek nigdy nie testowałem ale na niszowych sportach gdzie limity były ok 400 zl to 5x400 zagrałem bez zadnego problemu, tylko ze kurs za każdym razem był niższy.Jeżeli na pojedyncze zdarzenie przykładowo w piłce noznej jest limit 2500 zł/a mozna postawic raz i po odczekaniu kilku minut kolejny zakład , to mozna postawic łącznie w ten sposó 25 000 na mecz ? czy jest jakas gorna granica stawki ogolnej w Pinnacle ?