ja mam pytanie czy w Pinnacle jest w ogole jakas oferta zakladow
live?
Jest
live. Ale w porównaniu do popularnych firm to bardzo skromna jeśli chodzi o wydarzenia sportowe a także rynki do grania.
UuU nie zgodzę się, nie na dzień dzisiejszy - może kiedyś tak, ale obecnie mają na
live jakieś cirka 20 lig piłki nożnej, z 10 koszykówki, do tego dochodzi chociażby
hokej czy
nfl....
Odświeżam temat.
Chciałbym właśnie zapytać o grę
LIVE na Pinnacle. Za chwilę startuję NBA, z tego względu, że mam ograniczone granie na Bet365 {co mnie boli ???? , bo u nich oferta
LIVE na kosza, a co idzie za tym, na NBA, była (jest) naprawdę pierwszorzędna}, chce zacząć przygodę z Pinnacle. Jak wygląda właśnie oferta w tym momencie na granie koszykówki na
LIVE, a najbardziej mnie interesuję NBA...? Pozycja powyżej/poniżej ilości zdobytych koszy w meczu, czy zmienia się płynnie (jak w Bet365) przedział punktów, z biegiem upływającego czasu (spada lub wzrasta), czy może jak np. w
Unibet, jest podanych kilka przedziałów punktowych i zmienia się tylko kurs...? Jakie widełki są przy stawkach (minimum jakie, a jakie maksimum do postawienia), w momencie gry w ligach europejskich, ligach azjatyckich (jeżeli takowe są dostępne na
LIVE), a przede wszystkim na NBA...?
... Myślę, czy jeszcze coś skonkretyzować, jeżeli coś sobie przypomnę, o co jeszcze chciałbym zapytać, to dopiszę do tematu...