czoker
Użytkownik
ale ogolnie jedna wyplata, czy tylko na mb?czoker za druga wypłate na MB w miesiacu zaplacisz 45PLN. Tylko jedna jest w miesiacu kalendarzowym darmowa.
jak bede chcial zrobic przelew bankowy to tez tyle zaplace?
ale ogolnie jedna wyplata, czy tylko na mb?czoker za druga wypłate na MB w miesiacu zaplacisz 45PLN. Tylko jedna jest w miesiacu kalendarzowym darmowa.
przy BANK transferze wyskakuje info o jednej darmowej wypłaci, a potem 10 USD od każdej wypłaty idzie dla Pinnacle.ze strony pinnacle: Wszystkie dodatkowe wypłaty realizowane w miesiącu kalendarzowym, dla dowolnej kwoty za pomocą dowolnej metody płatności będą obciążone opłatą.
ja zawsze wyplacam na mb, mozesz wejsc w wyplate i tam bedzie na dole informacja ktora bedziesz musial zaznaczyc ile pobiora oplaty. tak przynajmniej jest jak na mb bo przelewem bankowym z pinnacle nigdy nie wyplacalem.
Trwają prace konserwacyjne. Kończą się za 30 minut.Co się dzieję ze stronką?Kiedy wraca?Awaryjność tego bukmachera jest dobijająca...
A u mnie na google chrome jest coś takiegoPinnacle już śmiga jak coś ????
zaleta tego buka właśnie ????Mam do was pytanie odnośnie zakładów na over/under.
Są takie kursy na west brom over/under 0.5.
West Bromwich
Over 0.5 1.885
Under 0.5 1.971
Weźmy pod uwage over 0.5, jeśli west bromwich strzeli 1,2,3 lub 4 gole to wygrywam , a jeśli nie strzeli nic to przegrywam, tak? Skąd aż tak wysoki kurs na to , dobrze to rozumiem?
a wymagali od Ciebie tego? Ja dokonałem pierwszego depozytu, ugrałem coś i od razu wypłaciłem, bez wysyłania żadnych dokumentów, bo nikt mnie o to nie prosił.We wtorek wplacilem swoje pierwsze pieniadze na pinnacle a w srode wyslalem wszystkie dokumenty . Po jakim czasie Pinnacle powinno mi napisac czy wszystko jest ok ? wczoraj wysylalem im jeszcze emaila ale nic nie odp ????
jesli nie prosza to nie ????Czyli mowisz ze nic nie musialem wysylac tak ?