rafi_widzew
Użytkownik
48h dokładnie upłynęło i kasa na koncie, a zleciłem wypłatę na konto bankowe, spodziewałem się 3-4 dni ????
dla Pinnacle ????
dla Pinnacle ????
u nich zawsze szybko.48h dokładnie upłynęło i kasa na koncie, a zleciłem wypłatę na konto bankowe, spodziewałem się 3-4 dni
To jest u nich standard człeniu ????48h dokładnie upłynęło i kasa na koncie, a zleciłem wypłatę na konto bankowe, spodziewałem się 3-4 dni ????
dla Pinnacle ????
może numer domu tam wpisz, np. 22/11A był bym wdzieczny coś w sprawie zakładania konta co wpisać i gdzie bo są dwa pola adres(drogie się pojawia jak wybieram kraj)
pokaż screenaJeszcze raz ja niestety nie mogę podać linku ale napisze coś więcej i może coś jeszcze się dowiem. Opisze ten problem dokładnie krok po kroku
1.Imię
2.Nazwisko
3.Email
4.Kraj
5.Adres (dwa pola i tu problem bo dalej jest pole miasto) co tu wpisać
I jeszcze jedno jak moja miejscowość nie posiada nazw ulic czy nie będzie problemu
Może trochę przesadzam ale mam konta tylko na bardziej przystępnych Polsce Bukach
wpisz to co masz w dowodzie / paszporcieMoże i masz rację ale co wpisać województwo bo na dole mam pole miasto to raczej bez sensu dwa razy miasto pisać sam już nie wiem
http://vlep.pl/qtou9b.jpg
takCzy Pinnacle wypłaca pieniądze na MB również w weekendy/świeta?
No fakt kasa w 10 minut ???? A jak jest z tym drugim przelewem?
przy Bank Transferze 10USD od każdej kwoty.No fakt kasa w 10 minut ???? A jak jest z tym drugim przelewem?
Mają jakąś odgórnie ustaloną prowizję, czy w zależności od ilości kasy?