>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

J 18

jarcow

Użytkownik
PS miało z czasem poszerzać ofertę dla Polaków, po wejściu na nasz rynek. Czy wie ktoś, czy pojawi się w nowym sezonie pierwsza liga piłkarska w ofercie tego bukmachera?

Otrzymane punkty reputacji: +1
pioziom 36

pioziom

Użytkownik
elo, jak policzyć jakie będzie AKO w pinnacle bo mi zawsze wychodzi na kuponie mniej niż powinno.

Witam

1. kurs na pojedynczy zakład jest wyższy, niż gdy grany jest w kombinacji
2. pinnacle podaje czysty zysk po odjęciu wkładu gracza
3. różnica może wynikać z rozwinięcia dziesiętnego, na stronie są podane jedynie zaokrąglenia do 3 cyfry po przecinku

Więcej nic mi nie przychodzi do głowy.
Pozdrawiam

P 1

pawelok

Użytkownik
Dlaczego nie ma głównego tematu o pinnaclesports .?
Jest to nie sprawdzony bukmacher, ?
Jaka jest minimalna wypłata i wpłata ./ ?

B 178

becks-59091

Użytkownik
Dokładnie, musisz troszkę poczytać ????
Jeden z lepszych bukmacherów na rynku. Tzn zależy co grasz ale sporty amarykańskie na wysokim poziomie.
Nigdy z nimi nie miałem żadnych problemów.

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Ja chciałbym zapytać,ponieważ wpłaciłem do PS po raz pierwszy depozyt czy można się spodziewać ,że wystawią kursy na eliminacje LM i Ligi Europy odpowiednio we wtorek i czwartek?
Albo inaczej -czy można było grać te rozgrywki tydzień temu?

P 1

pawelok

Użytkownik
0 and +0.5
Co oznacza ten handicap .?
Szukałem na forum i nie znalazłem odpowiedzi. ; /
EDIT :
ok znalazłem , gdyby ktoś nie wiedział :
&quot;0 and -0.5&quot; - czyli potocznie zwane handi -0.25, jeżeli nasza drużyna zremisuje, mamy half void, zwraca nam się połowa stawki, jeżeli nasza drużyna wygra mamy full win, w przypadku porażki typ jest całkowicie przegrany.
&quot;0 and +0.5&quot; - czyli +0.25, jeżeli nasza drużyna zremisuje mamy half win czyli wygrywamy połowę, w przypadku gdy nasza drużyna wygra mamy full win.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Było pisane wczoraj na stronie głównej Pinnacle, że będą mieli przerwę w działaniu,
podawali od kiedy do kiedy. Zapewne &quot;wstrzeliliście&quot; się w ten czas. Już wszystko tip top.

pozdr,

rodd 136

rodd

Użytkownik
Czyli moge odznaczyc to ktory musi zaczac i nie bedzie to mialo wplywu na kupon?Bo istnieje taka opcja..

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Ja chciałbym zapytać o bezprowizyjną wypłatę na konto MB .Wiem ,że jest 1 darmowa w m-cu,ale jak to jest w rzeczywistości interpretowane?
Dokładnie chodzi mi o to bo wypłacałem po 20 lipca,a teraz chciałbym wypłacić w I tyg. sierpnia.Logika nakazuje myśleć ,że wypłata będzie darmowa,ale z bukami różnie bywa i mam obawy ,że zabiorą prowizję uzasadniając to ,że od ostatniej wypłaty nie minął miesiąc czasu.
Na pewno ktoś z Was miał taką sytuację.Chciałbym upewnić się tylko na przyszłość.

Do góry Bottom