Na ako sobie za bardzo nie pograsz w pin.Siema mam pytanie grałem trochę na bet-at-home ale zmieniłem teraz bukmachera na pinnacle i bet365 i mam pytanie. Jak stworzyć kupon z kilkoma typami w pinnacle?
po zalogowaniu się nad ofertą klikasz AKUMULATORYSiema mam pytanie grałem trochę na bet-at-home ale zmieniłem teraz bukmachera na pinnacle i bet365 i mam pytanie. Jak stworzyć kupon z kilkoma typami w pinnacle?
Jeśli się gra duble to Pinnacle można z góry odpuścić i to nie tyle dlatego że mają ciut niższe kursy niż w singlach ale oferta akumulatorów jest uboga.Słyszałem, że to najlepszy buk na rynku. Założyłem konto i muszę przyznać, że mam mieszane uczucia. Oferta jest dość uboga. Kursy są konkurencyjne, ale nie odstają jakoś zdecydowanie od pozostałych (dobrych) bukmacherów. Poruszanie się po interfejsie jest według mnie mało intuicyjne ... nie wspominając już o ogólnej estetyce. Akumulatorów nie można dowolnie montować, a oczekiwanie na wyniki jest dość długie.
Zdecydowanym plusem jest bezpieczeństwo. Przesyłanie skanów dowodu, karty debetowej i jeszcze tego wypełnionego dokumentu ... no najwyższy poziom bezpieczeństwa. Mam wrażenie, że moje pieniądze są tam bezpieczniejsze niż w banku ????
Robiąc jednak powyższy bilans nie widzę większego sensu korzystania z usług tego buka. W związku z tym mam pytanie, czy oni jakoś obniżyli swoje "loty" czy gracze od zawsze zachwycają się tym dziadostwem
No i druga sprawa to raczej prośba ... czy ktoś mógłby obronić Pinnacle przed moimi zarzutami ? Chciałbym się skonfrontować z kontrargumentami.
Ręce opadają...To prawda ze pierwsza wyplata w miechu jest darmowa a za druga trzeba zaplacic 60$ ?
o jakie dokładnie dane Ci chodzi ? wpisujesz po prostu bez polskich znakówWitam
Mam pytanie odnosnie rejestracji w Pinnacle. Nie mozna uzywac polskich znakow wiec jak wplacic srodki jesli nie zgadzaja sie dane z tymi z banku? Widzialem juz ten watek tutaj ale nie zostal chyba wyczerpany. Z gory dzieki.
Czy aby napewno?Zdecydowanym plusem jest bezpieczeństwo. Przesyłanie skanów dowodu, karty debetowej i jeszcze tego wypełnionego dokumentu ... no najwyższy poziom bezpieczeństwa. Mam wrażenie, że moje pieniądze są tam bezpieczniejsze niż w banku ????
No to mamy kolejny plus.Czy aby napewno?
Ja 2 razy wpłacałem i wypłacałem pieniądze. Za pierwszym razem wypłaciłem 140% procent wpłaty, za drugim 130%. Przy czym za drugim razem wpłaciłem i wypłaciłem w tym samym dniu. Wypłaty szły do 1h.
I żadnego skanu, dokumentu czy zdjęcia ode mnie nie chcieli, więc jak to jest?
Przecież pisałem, że nigdy nic im nie wysyłałem, bo niechcieli.No to mamy kolejny plus.
Przecież po rejestracji nie dość, ze wysyłałeś skan dowodu, skan karty, to jeszcze wypełnione i własnoręcznie podpisane zaświadczenie.
To wszystko jest przypisane do twojego konta więc po co za każdym razem wysyłać skany dowodu ? Wygoda też jest przecież ważna.
EDIT.
Ja mam takie hasło, że od tej strony się raczej nie obawiam niczego. Reszta zależy od nich.