22. Atletico Madrid - Celta 1 (1.20)
Tottenham Hotspur - West Ham United 1 (1.43)
Norwich City - Chelsea 2 (1.66)
AKO: 2.85 Marathonbet
Stawka: 5/10
5j
23. Atletico Madrid (-1.5) - Celta 1 @ 1.66 Marathonbet
Stawka: 3/10
3j
24. Golden State Warriors (-8.5) - Los Angeles Lakers 1 @ 1.88 Marathonbet
Stawka: 3/10
3j
25. Chicago Bulls - Indiana Pacers 1 @ 2.60 Marathonbet
Stawka: 2/10
3,20j
26. Florida Panthers - Saint Louis Blues 2 @ 1.79 Marathonbet
1,58j
27. Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 2 @ 1.59 Marathonbet
1,18j
Głowny kupon na jutro to Atletico, Tottenham i Chelsea. Do tych pierwszych zagrałem jeszcze -1.5 ponieważ ostatnio są w fantastycznej formie i na ich stadionie Celta powinna zostać wręcz rozbita. Tottenham tak samo ma formę i powinien z przeciwnikiem takim jak West Ham spokojnie wygrać. Chelsea natomiast po ostatnim spotkaniu w
LM pokazała, że nie jest z nią najgorzej a punkty będą im bardzo potrzebne. Reszta kuponów to typy na nockę. Wreszcie rozpoczyna się Pre-season NBA. Tak naprawdę coraz to bliżej do startu ligi. Na pierwszy rzut oka wybrałem takie coś:
Handi -8.5 na Warriors - myślę, że nie powinno być tutaj niespodzianki Lakers nie gra w pełnym składzie i nie sądzę aby byli w stanie powalczyć. Linia wydaje się do ogarnięcia. No i za mniejszą stawkę warto też spróbować Chicago Bulls. Myślę, że mecz będzie raczej wyrównany a kurs jest po prostu za wysoki. Dwa osatatnie typy z
NHL - zarówno Saint Louis Blues jak i Penguins wydają mi się lepszymi drużynami i stwierdziłem, że to dobry wybór. Zapraszam do skorzystania, mam nadzieję, że wyjdzie jak najlepiej