>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Picks from Football & Basketball

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
19. Rayo Vallecano - Real Sociedad X2 @ 1.45 Marathonbet ⛔

Stawka: 4/10

⛔ 4j

20. Bayer 04 Leverkusen - Bayern 2 @ 1.61 Marathonbet ⛔

Stawka: 2/10

⛔ 2j

Jednak zdecydowałem się dołożyć dwa single. Niewykluczone, że zagram też nieco grubiej na Kliczkę bo fajnie kurs rośnie ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
22. Atletico Madrid - Celta 1 (1.20) ✅
Tottenham Hotspur - West Ham United 1 (1.43) ⛔
Norwich City - Chelsea 2 (1.66) ✅

AKO: 2.85 Marathonbet ⛔

Stawka: 5/10

⛔ 5j

23. Atletico Madrid (-1.5) - Celta 1 @ 1.66 Marathonbet ⛔

Stawka: 3/10

⛔ 3j

24. Golden State Warriors (-8.5) - Los Angeles Lakers 1 @ 1.88 Marathonbet ⛔

⛔ 3j

25. Chicago Bulls - Indiana Pacers 1 @ 2.60 Marathonbet ✅

✅ 3,20j

26. Florida Panthers - Saint Louis Blues 2 @ 1.79 Marathonbet ✅

✅ 1,58j

27. Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 2 @ 1.59 Marathonbet ✅

✅ 1,18j

Głowny kupon na jutro to Atletico, Tottenham i Chelsea. Do tych pierwszych zagrałem jeszcze -1.5 ponieważ ostatnio są w fantastycznej formie i na ich stadionie Celta powinna zostać wręcz rozbita. Tottenham tak samo ma formę i powinien z przeciwnikiem takim jak West Ham spokojnie wygrać. Chelsea natomiast po ostatnim spotkaniu w LM pokazała, że nie jest z nią najgorzej a punkty będą im bardzo potrzebne. Reszta kuponów to typy na nockę. Wreszcie rozpoczyna się Pre-season NBA. Tak naprawdę coraz to bliżej do startu ligi. Na pierwszy rzut oka wybrałem takie coś:
Handi -8.5 na Warriors - myślę, że nie powinno być tutaj niespodzianki Lakers nie gra w pełnym składzie i nie sądzę aby byli w stanie powalczyć. Linia wydaje się do ogarnięcia. No i za mniejszą stawkę warto też spróbować Chicago Bulls. Myślę, że mecz będzie raczej wyrównany a kurs jest po prostu za wysoki. Dwa osatatnie typy z NHL - zarówno Saint Louis Blues jak i Penguins wydają mi się lepszymi drużynami i stwierdziłem, że to dobry wybór. Zapraszam do skorzystania, mam nadzieję, że wyjdzie jak najlepiej ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
28. Dave Gilbert - Robbie Williams 1 @ 1.47 Marathonbet ⛔

⛔ 3j

29. Stuart Bingham - Luca Brecel 1 @ 1.50 Marathonbet ⛔

⛔ 2j

30. Ben Woollaston - Christopher Norbury 1 @ 1.37 Marathonbet ✅

✅ 1,11j

Snooker od Assiego :spokodfhgfh:

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
36. Stelmet - Trefl 1 (1.17) ⛔
Kerber - Niculescu 1 (1.13) ✅

AKO: 1.32 Fortuna ⛔

⛔ 4j

Wreszcie rozpoczynamy koszykarski sezon w Polsce. W dzisiejszym Spuerpucharze idę w stronę Zilonej Góry - mimo odejścia dwóch najważniejszych graczy z poprzedniego sezonu, drużyna ta została wzmoniona nowymi. Wiadomo, na początku super formy bym się nie spodziewał ale nie wydaje mi się aby także poważnie osłabiony w stosunku do poprzedniego sezonu Trefl miał tutaj szanse powalczyć. Dołożyłem też Kerber, żeby troszkę pobić ten marny kurs i mam nadzieję, że się na niej nie rozczaruję ;)

W związku z tym, że kupon jest zagrany w ziemniaku to odliczę oczywiście podatek 12%.

A no i i jeszcze jedno - jakby kogoś interesowało to superpuchar transmitowany będzie o 20:00 w ogólnodostępnym Polsacie Sport News tak więc serdecznie polecam obejrzeć ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
38. Portugalia - Izrael 1 (1.16) ⛔
Niemcy - Irlandia 1 (1.16) ✅

AKO: 1.34 Marathonbet ⛔

Stawka: 6/10

⛔ 6j

39. Dania - Włochy 2 @ 3.00 Marathonbet ⛔

⛔ 4j

Na dzisiaj dwa kupony z el. do MŚ. Pierwszy to Portugalia i Niemcy, myślę, że zarowno jedni jak i drudzy odniosą dzisiaj pewne zwycięstwo.
Kurs na zwycięstwo Włochów jest jak dla mnie sporym value dlatego też bez wahania go biorę. Wiem, że Włosi mają już zapewniony awans ale taka reprezentacja jak Dania u siebie potrafiła w tych eliminacjach dostać 0:4 od Armenii... Dlatego też Włosi nawet bez kilku ważnych graczy są w stanie z nimi powalczyć i myślę, że wygrać też są w stanie ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
41. UCAM Murcia - Fuenlabrada 1 @ 1.50 Bet365 ✅

✅ 2,5j

Hiszpańska liga jest w sumie jedną z nielicznych europejskich lig jakie zdarza mi się dość często oglądać (oczywiście są często problemy za znalezieniem streama ale inna bajka). Po przejrzeniu oferty na dzisiejsze spotkania spodobał mi się kurs na Murcię. Oczekiwałem, że będzie on raczej na poziomie ~1.30 po tym co Murcia pokazała w przygotowaniach do tego sezonu. Na własnym parkiecie ta drużyna była w stanie ograć faworyzowaną Unicaja. Było to naprawdę zasłużone zwycięstwo. Następnie w meczu z Valencią, która posiada niewątpliwie znacznie lepszych graczy grali jak równy z równym. Wyjątkiem była tylko 2 kwarta, w której głupio stracili kilka ważnych punktów. Poprzedni sezon specjalnie udany dla nich nie był. Udało się jednak spokojnie utrzymać. W tym sezonie ta ekipa ma z pewnością dużo większe cele i myślę, że zaczną je od udanego startu i zwycięstwa na własnym parkiecie. Ich dzisiejszy rywal - Fuenlabrada na papierze nie wygląda od nich dużo słabiej ale nie sądzę aby dzisiaj Murcia miała z nimi jakieś większe problemy. Jak zagrają tak dobrze i rozsądnie jak w spotkaniach przygotowawczych to dzisiaj powinni ten mecz spokojnie wygrać ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
42. Rosja U23 - Bułgaria U23 1 @ 1.30 ✅
Brazylia U23 - Serbia U23 2 @ 1.65 ⛔
~ 2.14 BetCity

⛔ 5j

Końcówka mistrzostw świata U23 w siatkę panów. Patrząc na drużyny, które zmierzą się w walce o medale dobrym rozwiązaniem wydaje mi się taki dubel. Rosja powinna zmiażdżyć dzisiaj Bułgarów i 1.30 jest tutaj nie bez powodu. O meczu finałowym dużo pisano już w dziale. W pełni się zgadzam, Serbowie wyglądają na tym turnieju znacznie lepiej i mam nadzieję, że dzisiaj sięgną po pewne zwycięstwo ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
46. Olympiacos - Panathinaikos 1 @ 1.67 Betsson ✅

✅ 3,35j

Bez wątpienia hit ligi greckiej. Spotkają się dzisiaj dwie wspaniałe drużyny. Zwycięzca Euroligi - Olympiacos i aktualny mistrz Grecji (finał wygrany oczywiście z Olympiacosem) - Panathinaikos. Zawsze mecze pomiędzy tymi drużynami budziły sporo emocji i zawsze było w nich gorąco. Teraz dostajemy takie spotkanie na samym początku rozgrywek w Grecji. Obie drużyny okres przygotowawczy przepracowały dość dobrze. Olympiacos zwyciężył w towarzyskim turnieju Rixos Cup, oprócz tego wygrał chyba wszystkie inne towarzyskie spotkania. W spotkaniu pcuharowym rozgrywanym w poprzedni czwartek ograli zgodnie z planem Ilisiakos. W sumie wszystko w tej ekipie wygląda w porządku. Nadal jest świetny Spanoulis, który kiedyś odnosił sukcesy z Panathinaikosem a obecnie jest jednym z najważniejszych zawodników w ekipie Olympiacosu. Myślę, że od jego dyspozycji sporo będzie dzisiaj zależeć. Poza tym jak tak patrzę na pierwszą piątkę ekipy gospodarzy dzisiejszego spotkania to jestem dobrej myśli. Póki co wszystko funkcjonuje jak należy i moim zdaniem dzisiaj też tak będzie. Z Panathinaikosem zawsze gra się jednak ciężko, jest to ekipa nastawiona na wielkie sukcesy i posiadająca świetnych zawodników. Na pewno łatwy mecz to nie będzie. W spotkaniach przygotowawczych Panathinaikos zanotował dość pokaźną porażką z CSKA Moskwa. Po tej porażce pokazali charakter i następnym spotkaniu podczas tego towarzyskiego turnieju zagrali dobry mecz z Maccabi (wygrany 80:74). Było jednak widać, że są problemy - szczególnie w defensywie. Podczas spotkania z CSKA, do którego udało mi się znaleźć jako tako działajacy stream zauważyłem sporo głupich zachowań, spodziewałem się, że Grecy powalczą troszkę w tymże meczu ale się myliłem. Świetna pierwsza kwarta ale potem niestety Rosjanie całkowicie przejeli panowanie na boisku i Panathinaikos nie był w stanie pojąć nawet walki. Oczywiście zbytnich wnoisków nie ma co z tego wyciągać bo faworytami w tym meczu na pewno nie byli ale takiego wyniku się szczerze mówiąc nie spodziewałem. Tak więc podsumowując spodziewam się dzisiaj świetnego widowiska, w którym zwycięży słusznie moim zdaniem wystawiany w roli minimalnego faworyta Olympiacos, który na swoim parkiecie powinien udanie rozpocząć sezon ;) Oczywiście ze stawką bym nie szalał bo wiadomo, że nie będzie to łatwy mecz - rywal bardzo wymagający no i to jest początek sezonu.

Zakład dotyczy zwycięstwa - nie ważne czy regulaminowo czy po dogrywce.

Do góry Bottom