>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Picks from Football & Basketball

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
???? Synthesia Pardubice (-10.5) - TJ Svitavy @ 1 (1.90) ✅

Stawka: 25€
Bukmacher: Betcity
Ewentualna wygrana: 47,50€
✅ 22,50€

Start: 18:00!

Synthesia Pardubice (-10.5) - TJ Svitavy @ 1.90 Betcity ✅

Przepaść dzieli oba te zespoły. Pardubice u siebie nie powinny mieć żadnych problemów ze spokojnym zwycięstwem. Na wyjazdach co prawda zdarzają im się słabsze występy ale we własnej hali grają na naprawdę dobrym poziomie. Ten murzyn Corey Muirhead robi tam świetną robotę i każdej ekipie czeskiej ligi bardzo ciężko jest go zatrzymać. Do tego dochodzi bardzo solidny amerykański center Nelson, który powinien dzisiaj rządzić pod koszem.
Ich rywale Svitavy właściwie niczym się nie wyróżniają i na wyjeździe ze swoim dzisiejszym rywalem raczej nie mają czego szukać. Całkiem niedawno u siebie dostali od nich ostre baty i dzisiaj będzie podobnie.
Mi tu się widzi pogrom. Handi -10,5 spokojnie jest do ogarnięcia. Ja bym tutaj wystawił nawet wyższą linię.

Jeśli ktoś szuka też czegoś do podbicia kursu to można dać czyste zwycięstwo bo tylko cud mógł by sprawić żeby oni tego meczu nie wygrali ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
???? Rasta Vechta - Ratiopharm Ulm (-5,5) @ 2 (1.66) ✅

Stawka: 45 zł
Bukmacher: Bet365
Ewentualna wygrana: 74,70 zł
✅ 29,70 zł

???? Rasta Vechta - Ratiopharm Ulm (-10,5) @ 2 (2.28)

Stawka: 20 zł ⛔
Ewentualna wygrana: 45,60 zł
&#39;

Analizę pisałem już wcześniej ale się śpieszyłem i zapomniałem wrzucić do tematu. Jeśli ktoś by chciał zagrać to jeszcze ma okazję. Do meczu zostało 15 minut!

Krótka analiza:

Ulm ostatnio złapali niezłą formę i nie widzi mi się aby taka &quot;średnia&quot; ekipa jak Vechta była w stanie ich zatrzymać. Ostatnio w Eurocup słabszy mecz ale mimo wszystko zebrali kolejne zwycięstwo i liderują w grupie C. Całkiem niedawno wygrali w tych rozgrywkach z taką ekipą jak Valencia.
W lidze niemieckiej też ostatnio same zwycięstwa. Jak widać ogarniają kondycyjnie i są w stanie grać co parę dni.
Ostatatnia porażką w lidze to wyjazd w Berlinie z Albą gdzie każdemu zespołowi z Niemiec gra sie bardzo ciężko.
Ogólnie Ulm wyglądają na bardzo fajną ekipę. Amerykanie prowadzą ten zespół i dobrze to wychodzi. Plaisted , Howard i Long bo o nich mowa grają jak na razie całkiem dobrze i to jest chyba kluczem do tak dobrej postawy Ulm.
Handi -5,5 wydaje mi się bardzo dobrym rozwiązaniem. Lekko próbuję też -10,5 bo jak się zepną to możliwy jest też mały pogrom.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
???? Cavaliers - LA Clippers @ Kyrie Irving over 18,5 (1.83) ✅

Stawka: 30 zł
Ewentualna wygrana: 54,90 zł
✅ 24,90 zł

W pełni zgadzam się z tym co napisał w dziale Jacques.
Nie do końca wiem co się ostatnio wydarzło, że Irving tam nic nie trafił ale nie chce mi się wierzyć aby dzisiaj też miał taki słaby dzień. Na pewno będzie chciał się zrehabilitować i przeciwko takiemu silnemu rywalowi ma do tego idealną okazję. Myślę, że powinien spokojnie przekroczyć taką linię ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
???? Laboral Kutxa - Valencia @ 1 (1.62)
Stawka: 50 zł ⛔
Ewentualna wygrana: 81 zł
&#39;

Start: 12:00!

Laboral Kutxa - Valencia @ 1.62 Bet365

Kolejna kolejka hiszpańskich rozgrywek i kolejne bardzo ciekawe spotkania się szykują. Tym razem zdecydowałem się postawić na Laboral. Ta ekipa ostatnio bardzo mi się podoba. Widać, że złapali swój rytm i grają na naprawde świentym poziomie.
Ostatnio ciężko jest jakiemukolwiek rywalowi coś z nimi ugrać. A tym bardziej gdy grają u siebie. Zaczęło się od zwycięstwa we własnej hali z Unicają. Później na wyjeździe pokonali w Eurolidze taką ekipę jak Maccabi. Ostatnio też w rozgrywkach Euroligi we własnej hali pokonali Panathinaikos.
Zresztą nawet nie patrząc na wyniki - ta ekipa jest także bardzo mocna kadrowo i na pewno będzie się liczyć w walce o podium hiszpańskich rozgrywek. U siebie są w stanie rywalizować nawet z najlepszymi co pokazali ostatnio w Eurolidze.
Z drugiej strony Valencia, która ostatnio złapała chyba lekką zadyszkę. Najpierw co by tu nie mówić niespodziewana porażka na wyjeździe z Ulm w ramach Eurocup. Później u siebie męczyli się niesamowicie z Gran Canaria i co prawda ostatecznie wygrali ale nie był to dobry mecz z ich strony.
No i ostatnio kompromitująca porażka u siebie z... Unionem Olimpija (zresztą na wyjeździe też z nimi przegrali).
W ogólnym rozrachunku ta ekipa wygląda bardzo fajnie ale ostatnio pokazali, że do gry na wyoskim poziomie na dwóch frontach troszkę im jeszcze brakuje.
Dzisiaj Laboral zepnie się do gry i myślę, że powinni tutaj wygrać. W swojej hali przy własnej publiczności będą chcieli podtrzymać tą dobrą passę. Ja stawiam ich jednak półkę wyżej niż Valencie i nie sądzę aby doszło do niespodzianki.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
???? Pistoia - Varese @ 2 (1.67)

Stawka: 40 zł ⛔
Ewentualna wygrana: 66,80 zł
&#39;

Krótko i szybko bo meczyk za jakieś 15-20 min: Pistoia to jak dla mnie bardzo przeciętna ekipa, która raczej na zbyt wiele nie liczy. Nie zachwycają praktycznie niczym. Od czasu do czasu zdarzają im się zwycięstwa ale ogólnie nie są zbyt groźni.
Dzisiaj zmierzą się z Varese. Drużyną, która ma na pewno wyższe cele i takie mecze powinni wygrywać. Warto dodać, że grają także w Eurocup ale nie powinni mieć większych problemów ze zmęczeniem. Oglądałem ich mecz przeciwko Pesaro i naprawdę fajnie tam to wszystko funkcjonuje. Murzyni prowadzą grę i wygląda to nieźle. Oczywiście jest jeszcze za wsześnie żeby coś ugrać np. w Eurocup ale w lidze będą chcięli powalczyć.
Jeśli zagrają swoje to moim zdaniem powinni tutaj wygrać.

Do góry Bottom