>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PGNiG Superliga 2012/2013

Status
Zamknięty.
A 220

andrzej78

Użytkownik
Czuwaj-Piotrkowianin under61,5 tobet

Niby wyniki uzyskiwane do tej pory przez obie drużyny mogłyby sugerować overa ale jak wiadomo jest to spotkanie o życie dla obu drużyn. Ja tu się nie spodziewam wysokiego wyniku i nie będzie to wynikiem dobrego difensa ale nerwowości u jednych i drugich. Linia wysoka więc raczej warto, moim zdaniem 60 nie padnie.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Zagram też oprócz undera, który przez andrzeja został opisany, over w Płocku.

Płock rzuca mnóstwo goli, linia niska pewnie ze względu na Chrobrego, który gra w ataku słabo. Ale pewnie będzie taki moment, że Płock stanie i w 10 minut koło 6-7 bramek rzuci nawet Chrobry, który jednak ciekawe postaci np. w drugiej linii ma. Gujski, Mochocki przede wszystkim. Świątek raczej jeszcze nie zagra.
Jeżeli Wisła umie tracić 30 bramek z Piotrkowem, to nie wyobrażam sobie by 25 nie rzucił im o klasę lepszy (no, może nie w bezpośrednim pojedynku) Chrobry. Wisła przede wszystkim Ghionea bardzo skuteczny, wariat z tyłu Nenadić i dobry bramkarz Sego - to jest szkielet tej drużyny i podejrzewam, że wystarczy żeby rzucić z 38 bramek. Linia niska.
Over 61.5 @ 1.75 Tobet ⛔

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
hm... bwin wyskoczył z linią na dzisiejsze spotkania POGOŃ SZCZECIN - VIVE KIELCE i ustawił ją na 56,5!
Pogoń z Głogowem narzucali 50 bramek, z Piotrkowem 61, z Wisłą 77, 65 z Czuwajem i 52 z Powenem. Czyli dwa razy poniżej tej linii.
Vive tylko w meczu z Legnicą zanotowało wynik poniżej tej lini - 52 bramki padły. W pozostałych spotkaniach mieli: 68,70,71,72.

Over 56,5 @1,85 bwin 9/10 ✅

A 220

andrzej78

Użytkownik
Hmm, kto rano wstaje temu pan buk daje ???? Teraz linia 59,5 a tobet 61,5 ale i tak do gry chyba. Vive jak to vive, potencjał w grze do przodu mają na skrzynke browara w każdym meczu ???? choć olafson ostatnio był skąpy i trafił słupek przy 39. A oglądajac ostatnio pogoń to widać że jeszcze nie do końca rozumieją się w obronie, w ataku też troche szalone i szybko kończone akcje, co często przynosi im powodzenie choć w zabrzu w końcowym rozrachunku spowodowało porażke.

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Ja bym uważał, 61,5 to całkiem dobra linia i wcale nie musi być przekroczona. Vive na pewno nie będzie forsowało tempa, Chorwaci na skrzydłach zagrają pewnie tylko 30 minut. Poza tym w Pogonii jest dobrze spisujący się w bramce Andreev. Hala zniechęca trochę do grania. 58,5 brałbym w ciemno, ale 61,5 to już nie taki pewniak.

michau 84

michau

Forum VIP
Cupić w ostatnim meczu ligowym strzelił tylko 3 bramki, spędzając 0 minut na boisku - wchodził tylko na karne. To było kilka dni przed wyjazdowym meczem w LM, tym razem będzie podobnie. W sobotę mecz w Kielcach z Gorenje Velenje. Co nie zmienia faktu, że Vive ma tak szeroki i mocny skład, że praktycznie bez udziału Cupicia i Jureckiego - który również grał tylko w pierwszej połowie w poprzednim meczu - rzucili 39 bramek.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Stal-Zagłębie
fortuna u/o 56,5, handi 3,5
tobet u/o 60,5 handi 5,5
bwin u/o61,5 handi 5,5

W sumie to można próbować przedział łapać, jak kto przed korektą kursów zdąży. A na bwin kurs 7 na miedziowych. Nie no rozumiem czeczeńcy faworyt i u siebie trudno ich pokonać ale zagłebię to nie ogóry tylko solidny zespół. Myślę że buki w dużym stopniu zasugerowały się wynikami w ostatniej kolejce.

Otrzymane punkty reputacji: +4
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Myślę, że over w ziemniaku można pobierać śmiało....
na jakiej podstawie taka myśl? kurs na ten overek już 1,55 i po tym kursie nie wiem czy jeszcze taka okazja..

w zeszłym sezonie te zespoły dwa razy zagrały na 55 bramek (30:25 i 27:28), no ale dobra, to był zeszły sezon więc teoretycznie się nie liczy ????

w obecnym sezonie nie licząc spotkań z Vive i Wisłą to mamy tak:
Stal: 59, 61, 62
Zagłębie 56, 55, 56, 61

nie jestem zatem pewien czy ten overek taki pewny jednak będzie..

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
W temacie cisza, ale nie jest to dziwne, bo w trzech meczach trudno o jakikolwiek typ. O ile granie MMTSu po 1.07 mija się z celem, to można zaryzykować granie na underdoga w Piotrkowie. Bwin i BAH zaskoczyli mnie tak wysokim kursem na Zabrze. Trzeba liczyć się z tym, że Piotrkowianin to nie chłopcy do bicia jak Czuwaj i są na własnej, specyficznej hali trudni do pokonania i przekonał się o tym Chrobry (choć sam wynik może być mylący - 27:21 nie oddaje zupełnie przebiegu gry) i sama Wisła. Punkty z Piotrkowa dosyć spokojnie wywieźli Czeczeńcy.
Zabrze po kiepskim starcie zweryfikowało trochę swoje plany, jednak w meczu z Pogonią nie wyglądało to źle i sądzę, że to zwycięstwo może być ich przełamaniem.
Mecz bardzo ciężki do wytypowania, myślę, że będzie mnóstwo walki bo obie drużyny potrzebują punktów w takich meczach. Myślę, że kursy są wystawione przez te dwa buki źle i biorę Powen:
MKS Piotrkowianin Piotrków Tryb. - NMC POWEN Zabrze @2.75 Bwin, Bet-at-home ✅ 23-22, tak jak mówiłem - mecz wyrównany mimo, że Piotrków nie wyszedł nigdy na prowadzenie

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Teraz czas na I ligę:
Dzisiaj zagram za małą stawkę po wysokich kursach.
KS Meble Wójcik Elbląg - SMS ZPRP Gdańsk @2.40 ⛔ 27-27 było blisko...
Zespół juniorów z Gdańska jest w ogromnym gazie. Ostatnie ich mecze to bardzo dobra gra, pokonali Wybrzeże w derbowym spotkaniu grając znakomicie w ostatnich minutach, pokonali Akademików z Warszawy dosyć zdecydowanie oraz zaliczyli remis z mocnym Malborkiem. Wiadomo, że kiedyś muszą &quot;siąść&quot;. Elbląg też potrzebuje punktów bo ma ich na razie tylko 2, ale mobilizacja juniorów jest ogromna. Zaryzykujmy

MKS Arot-Astromal - KPR Legionowo @1.28 ✅ 24-37
Dużo pisać nie będę - inny wynik niż pewne zwycięstwo KPRu będzie niespodzianką

Kar-Do-Spójnia Gdynia - GSPR Gorzów Wlkp. @1.16 ✅ 30-21 ✅
Gorzów to outsider, nie wywiozą punktów z Gdyni.

GKS Olimpia Piekary Śląskie - KS Viret CMC Zawiercie @2.60 ✅ 26-33 idealnie!
Kolejny ryzykowny, ale przemyślany typ. Olimpijczycy spisują się na razie kiepsko, a dzisiaj nie zagra poważnie kontuzjowany Mariusz Kempys (brutalnie i chamsko &quot;zdjęty&quot; w Łodzi). Zawiercie poza dwoma lekcjami gry od Śląska i Nielby wygrało ważne mecze - z Końskimi i ze Świdnicą. Sądzę, że i dzisiaj pokażą charakter i powalczą o 2 punkty

Otrzymane punkty reputacji: +2
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Tak, zgadza się, buki trochę przeceniły nam Piotrków, bo taki zespół nie powinien być w żadnym spotkaniu faworytem mówiąc szczerze. Zabrze teraz będzie zwyżkowało z formą, to jest oczywista dla mnie rzecz - taki jest urok Superligi.
Personalnie tych zespołów nie można porównać. Myślę, że jest jedna pozycja gdzie Zabrze ma w miarę porównywalnego z Piotrkowem zawodnika i jest to oczywiście prawe skrzydło - pojedynek Kuchczyński vs Miszka. Ale Arek niestety zaczął sezon bardzo przeciętnie. Dobrze pokazują się Tórz, Pilitowski, Mróz i Matyjasik.
Po stronie Zabrza zaskakuje mnie postawa Kandory, który kilka razy zagrał w pierwszym składzie, a nie muszę przypominać, że raczej nigdy nie był dobrym kołowym. Wiadomo, z tyłu Lasoń, Mokrzki i Stodtko, a w odwodzie też Buszkow, Garbacz, Adamczak. Do tego dobry trener, ważny mecz, którego losy udało się odwrócić za nimi, dlatego wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej. Absolutnie Piotrkowianin nie jest zespołem, który zagrozi Zabrzu, oni sami sobie mogą tylko zagrozić, ale tego nie przewiduję. Dobry dog nie jest zły.
Zabrze @ 2.75 Bwin ✅

Nie przejdę też obok takiego handicapu na Legnicę, Kwidzyn nie jest jak dla mnie na medale. Oni wygrywają mecze jeszcze cechami wypracowanymi w poprzednich latach, czyli cwaniactwem i głowami. Ale umiejętności jak dla mnie troszeczkę może zacząć brakować.
Jak dotąd Kwidzyn trochę punktów już uciułał, dokładnie rzecz biorąc to wygrali to co trzeba było i ze słabym w tamtym okresie Zabrzem. Teraz za tydzień sprawdzian w Puławach. Tu raczej powinni wygrać, ale ławka Kotwickiego jest krótka, fajnie, że grają młodzi jak Łangowski, Orzech, Daszek, Szczecina, Klingier i Rosiek. Dobra to mieszanka.
Ale w sumie nie o tym, Miedzianka miała 2 mecze na granicy handicapu (Puławy, Zabrze), raz go pokryła wyraźnie (Głogów) a 2 razy były baty 10-11 golami (Kielce, Lubin). Ale takie handicapy w polskim handballu zdarzają się rzadko. Ja pobieram, bo widać poprawę w grze Miedzi, a ten skład jakoś tak do mnie przemawia nawet.
Miedź +7.5 @ 2.02 Tobet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Tak, zgadza się, buki trochę przeceniły nam Piotrków, bo taki zespół nie powinien być w żadnym spotkaniu faworytem mówiąc szczerze.
. Absolutnie Piotrkowianin nie jest zespołem, który zagrozi Zabrzu, oni sami sobie mogą tylko zagrozić, ale tego nie przewiduję.
Nie zgadzam się z Adqsem, Piotrkowianin wcale nie odstaje od takich zespołów jak Legnica, Zabrze, Lubin, Głogów (którego w końcu pokonali). Moim zdaniem to będzie bardzo wyrównany mecz. Kurs 2.75 to moim zdaniem kosmos, sam wystawiłbym równe. ✅ 23-22, tak jak mówiłem - mecz wyrównany
Co do niedzielnego meczu, to sądzę, że można próbować grania na żywo. Wiadomo, że Puławy są faworytem, ale wątpię by odjechali na więcej niż 5 bramek.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
To może i ja coś od siebie:
KSSPR Końskie - Gwardia Opole.
Już pomińmy fakt, że jestem kibicem KSSPR. Ale jak dla mnie kurs na Gwardię sporo za niski (1,50). Tydzień temu do Końskich zawitał Śląsk i wtedy dawali podobnie (1,48) i skończyło się podziałem punktów, choć na 30 sekund przed końcem przy stanie 29-29 Tomek Bodasiński siepnął z karnego w poprzeczkę, piłka odbiła się jeszcze od lini bramkowej i wyszła w pole.
Nie podlega dyskusji, że faworytem tego spotkania jest ekipa z Opola. OK! Z tym się zgadzam. Przed sezonem pozyskali zawodników z doświadczeniem w Ekstraklasie i są jednym z kandydatów do awansu.
W koneckiej ekipie &quot;tradycyjnie&quot; już szpital. Trzech rozgrywających brakuje i tego się nie da ukryć.
Dlaczego więc 1.50 za nisko??? A no bo pamiętam poprzedni sezon i mecze między tymi ekipami. Zwłaszcza ostatnią kolejkę, gdzie również osłabione Konie udały się do Opola. Na 2 minuty przed końcem &quot;planowo&quot; prowadziła Gwardia i kibice myślami już byli przy barażach, ale wtedy dwa karne Tomka Napierały i skończyło się remisem, a marzenia o PGNiG Gwardia przełożyła na obecny sezon.
Jest jeszcze jeden aspekt:
- Rzeczywiście, z Gwardią, mówiąc delikatnie, nie za specjalnie się kochamy – mówi trener KSSPR, Rafał Przybylski. – Mecze między nami zawsze były ostre i trzeszczały kości.
Efektem trzeszczących kości są wybite zęby Krzyśka Słonickiego.
Nie przykładałbym zbytnio wagi do porażki KSSPR z Radomiem, gdyż skład był jaki był. Tak słabego spotkania jak tamto nie pamiętam (a przez ostatnie 3 lata opuściłem tylko jedno spotkanie we własnej hali).
Jeśli dziś zagramy jak ze Śląskiem mecz będzie bardzo zacięty i 2.72 to dla mnie walułe.
KSSPR @ 2,72 ⛔
TRAGEDIA!!!

Otrzymane punkty reputacji: +10
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
A ja tam słabo widzę Azoty w Głogowie dziś mimo wszystko, nie wiem czy dobrze zrobiłem grając ten mecz już teraz, ale najwyżej dołoży się lajfa.
Głogów falami gra na razie, raz rozbili Pogoń, raz zremisowali z Miedzią i przegrali z Piotrkowem. No cóż.
Azoty dobrze zaczęły sezon, ale wiadomo, że jakiś spadek formy musi być, ja go widzę już teraz. Zwykle mecze Azotów z Głogowem były ciekawe i jak pamiętam to kiedy nie pyknąłem Chrobrego w Puławach czy z handi czy win to były plusy, w Głogowie też zwykle prorokowałem porażki Azotów, ale tak nie było.
Azoty to na razie Krajewski i długo nic, Masłowski jakiś taki niewyraźny jeszcze, Łyżwa niestety nie jest regularnym piłkarzem, to jest jego duży problem.
Czemu widzę wygraną Chrobrego? Hmmm, lubię przeciwko Azotom grać, to na pewno, zresztą w tej lidze rzadko powinny być momenty, że zespół u siebie grający jest dogiem, bo takie coś nierzadko jest value. Nieregularna druga linia Azotów, której słaby mecz dziś widzę, kłopoty zdrowotne Steni w bramce - dwaj pozostali przeciętni bramkarze, Ścigaj, Piętak, Mochocki to są porządni piłkarze i myślę, że jeśli Azoty nie zagrają dziś b. dobrego meczu to stracą punkty.
Chrobry @ 2.4 Bah ⛔ 25:32 (czy coś)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Co się będę pierdzielił. Kielce ostatnio bardzo dobry mecz z Gorenje w ostatnich 20 minutach i wydaje mi się, że forma wciąż jest na wysokim poziomie. Jurecki w końcu coś zaczął grać. Co z tego wynika? Idzie forma w górę, będą bramki z drugiej linii, których czasami w takich właśnie meczach brakowało - niska skuteczność w ataku pozycyjnym i z samych kontr handicapu nie dało się zrobić.
Piotrków powalczył z Płockiem, powalczył z Zabrzem, ale -11.5 to jest naprawdę małe handi, a takie linie Kielce robiły chociażby z Azotami, gdzie indziej 13-14, dlatego jak dla mnie -11 to spora okazja.
Do Mielca miałem spore wątpliwości, ale pierwsza myśl najlepsza. Zagrają bez Janysta, Kriegiera i Kostrzewy. Zatem skrzydła nieco osłabione, ale Wilk i Chodara to naprawdę klasowi jak na ligę piłkarze. Stal w trakcie dwumeczu pucharowego, w bardzo dobrej formie Sobut, Kryński i Lipka, jak zawsze można sporo spodziewać się po Szperze, Babiczu i Gudzu.
Wiemy, że Miedź wygląda słabiutko, oni niestety nie wytrzymują kondycyjnie, jest ich niewielu. To jest ich problem. Dziś wyprują sobie żyły, żeby to wygrać, ja jednak na podstawie dysproporcji pomiędzy ekipami nie omieszkam zagrać i wierzę, że Mielec potraktuje ten mecz poważnie.
Vive -11.5 @ 1.85 ✅ 46:31
Stal -4.5 @ 1.85 ✅ 28:17
both B365

Otrzymane punkty reputacji: +11
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
A dziś zagram na Azoty.
Uskrzydleni powołaniami Krajewski, Masłowski i Jankowski na pewno bardzo zechcą się dziś pokazać, może Szyba o czym pisałem wczoraj, nie będąc powołanym, też się pokaże - w formie jest bardzo dobrej.
Kwidzyn na pewno zaskoczył tymi wygranymi w Zabrzu i w Szczecinie, bo wygranych z Przemyślem i Miedzią należało się spodziewać. Trochę nie ogarniam co się stało w Lubinie, gdzie tam z 24:23 się zrobilo 27:34 na korzyść MMTSu.
Kwidzyn to ogromna dyscyplina taktyczna, dobre schematy, kilku utalentowanych fest piłkarzy jak Tolek Łangowski, Krzysiek Szczecina i Robert Orzechowski, nie taki znowu stary Michał Adamuszek i doświadczeni Mroczkowski i bramkarz Suchowicz na pewno wiele dla tego zespołu znaczą.
Azoty mają na pewno więcej niż 9 grajków do gry, bo nie licząc środka (Zinczuk, chłopie daj se spokój) i prawego skrzydła (Płaczkowski) naprawdę mają po dwóch jak nie trzech graczy na pozycję. Łyżwy forma zwyżkuje, Masłowski - tego gościa jestem fanem , przyjemnie patrzy się na Krajewskiego, dzięki któremu już nikt nie pamięta o Zydroniu u nas.
Podsumowując, przez lata było tak, że nie leżał Azotom MMTS, teraz się to zmieniło trochę, bo w poprzednim sezonie 2 wyraźne wiktorie KSA nad kwidzynianami. Kwidzyn sporo rzuca w dotychczasowych spotkaniach (43 Przemyśl, 29 Kielce, po 34 Zabrze i Lubin), ale Azoty defensywę mają mocną fest, bardzo podoba się w tej formacji Tylutki, postępy zrobił Grzelak i na pewno za dużo nie powinien Kwidzyn rzucić.
Szczerze to liczyłem na więcej jeśli chodzi o kursiwko na puławian, ale złapię sobie handi, chciałem win mocne 5-6/10 dać po koło 1.7, no ale tego nie ma, więc trzeba dać handi lżej - jak Azoty wygrają to w sposób taki, że odjadą - tak jak miało to miejsce w Legnicy czy Głogowie.
Azoty -2.5 @ 1.85 ⛔

Buki nie wiedzą co zrobić z meczem w Przemyślu i ja również. Niby ciekawie wygląda jakiś over, ale ciężko to wyczuć.

Zagłębie chyba to dziś warta świeczki gra, zespół naprawdę o sporym potencjale, tak jak Pogoń też zresztą.
Pogoń jak na razie to co miała wygrać to wygrała, po bólach z Piotrkowem i wysoko z Przemyślem, ale tu to naprawdę trzeba sie postarać, żeby przegrać.
ZL w Puławach pokazało moc, bo tam w sumie powinno wygrać, ale nikt nie wpadł na to, że po obronionym karnym można jeszcze grać i Szyba to wykorzystał.
Pogoń nie wyrobiła sobie w żaden sportowy sposób marki na tyle, by być faworytem w jakimś wyjazdowym spotkaniu i w tym widzę mega value. ZL potrafi grać w ręczną, jeśli się postarają to wyjdzie to fajnie, kurs 2.2 kusi. Malcher i Bartczak w dobrej formie, i to: bramka+kontry może być dużą przewagą. Zagłębie trochę niedoceniane.
Zagłębie @ 2.2 Bwin (1X @ 1.85 może też) ✅

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Trudne sprawy z typowaniem wygranej w takim meczu, zwłaszcza, że bukmacherzy z Tobetu spisali się pozytywnie i jakieś 1.55 mnie nie zadowala.
Znakomicie oba zespoły spisują się w tym sezonie, Płock w końcu i w Superleague pokazuje się z nie najgorszej strony regularnie wygrywając tą dychą czy nawet +15. Kielce wiadomo, w SL nie muszą się spinać, mecz wygraliby będąc na parkiecie przez 10 minut a pozostałe 50 pijąc piwo.
Zespoły te jak na Europę to jest wg mnie TOP7 w przypadku Kielc i dobre TOP12-14 w przypadku Płocka, przepaści więc żadnej absolutnie nie ma. Na Kielce grało się po podobnym kursie w Chambery, ale wydaje mi się, że Francuzi są słabsi od Orlenu.
Liderzy: Nenadić i Kubisztal są takimi w Wiśle, Petar jest gościem, który rzuca duuużo i często trafia, dla druzyny również jest to jak najbardziej pozytywna postać, bo obrona będzie skupiona na nim. Kubeł ostatnio grywa na środku, od &quot;magika&quot; z Węgroserbii czyli Eklemovićsa :p jest w każdym aspekcie gry lepszy, jak Weszło pisało, że Ljuboja podoba się laikom, tak ja mówię o Nikoli, bo niby jakieś tam no-look passy, srassy, ale nie jest to zawodnik godny takich zaszczytów. Spodziewać się można więc, że Kubeł więcej zagra i sporo rzuci. Nenadić powinien też dorzucić, bo ja jakoś w supermecz obrony nie wierzę.
W Kielcach liderem jest przede wszystkim Cupić, a druga czy trzecia postać jest różna w każdym kolejnym meczu, dlatego oprócz niego nie typuję zawodników, czuję, że Zorman może pokazać się z dobrej strony.
Meczowo to patrząc po statystykach, dawno nie było remisu w meczu takim o sezonu zasadniczego, bo chyba w tym wieku nie padł taki rezultat. Fajnie, jakieś 30 spotkań bez remisu, więc chyba warto spróbować? Siły zespołów wyrównane, niestety w Płocku jest dziura, ale za to jest publika, jest lepsza wg mnie bramka (Szmal ostatnio tylko przebłyski ???? ), bardzo fajne skrzydła, więc nie typowałbym tu wygranej Kielc.
Dawno nie było też jakiegoś wyższego wyniku pomiędzy tymi, bo zwykle obrona przeważała, tym razem może będzie inaczej, bo ofensywnie Płock wygląda teraz super.
Remis @ 9 ⛔ 32:25
Kubisztal over 2.5 @ 1.6 Tobet ✅ 3
Cupić over 6.5 @ 1.9 Tobet ⛔ 5 i fatalna skuteczność
Nenadić over 5.5 @ 2.05 Tobet ✅ 8
Over 56.5 @ 2.35 Tobet
✅

W Głogowie nigdy nie grało się za fajnie emenemsowi, jakoś pamiętam, że dość niewdzięcznie też typuje się Kwidzyn na wyjazdach...
Chłopaki Kotwickiego mają w sobie to, że grają do bólu dobrze taktycznie, bo kadra jaką dysponują to nie jest TOP4 ewidentnie, bo odstają od Kielc i Płocka no i od Puław z Mielcem też, wg mnie lepiej kadrowo prezentuje się też Zabrze i Pogoń. Ale z Głogowem jest podobnie, dopóki mają siły to grają nieźle, zwykle coś tam pobroni bramkarz itd itp i jakoś tam ta skromna zdobycz się rodzi.
Markuszewski na pewno przeczyta Kwidzyn, bo zna ten zespół, sam go zbudował a teraz jest po przeciwnej stronie barykady.
W Głogowie i Kwidzynie pełna kadra, nie licząc kontuzjowanego długotrwale Adama Świątka, który jest ewidentnie liderem tej drużyny. Reasumując, to czuję, że Głogów nie będzie świadkiem ciekawego widowiska, Kwidzyn powoli będzie gasł, bo z takim potencjałem ludzkim wszystkiego wygrywać nie będą, w Głogowie dobrze pewnie zagrają bramkarze, których trener dobrze ustawi.
Chrobry @ 2.42 tobet ⛔ 24:22-&gt;25:26

No i jeszcze dodam, że chyba nie najgorszą propozycją do dabla jest Zabrze grające w Przemyślu
Przemyśl widziałem w Puławach i przyznam, że to najsłabsza drużyna w długiej historii mojego oglądania superligi czy ekstraklapy wcześniej, pół dobrego bramkarza brak, jedyne przebłyski to Olifierczuk i Stołowski, którzy regularnie koło 15 bramek się zakręcą.
Zabrze powinno się cieszyć, że była ta cała przerwa w kadrze, że mogli potrenować w spokoju i teraz to już pójdzie w dobrą stronę.
Zabrze @ 1.35 Bwin ⛔ 20:24-&gt;26:25 :|:|

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Kielce -1,5 @1.70 ⛔ Świetny mecz Wisły, codziennie chcę takie pojedynki oglądać
Kielce są faworytem, nie ma co ukrywać. O ile pierwsza siódemka Nafciarzy nie odstaje bardzo od składu Iskry, tak ich ławka jest krótka. Poza tym duet na prawym rozegraniu Paczkowski/Kavas nie stanowią większego zagrożenia. Nie powinien zagrać Syprzak, a nawet jeśli zagra to miał dłuższą przerwę. Nie ma co liczyć na słabość Sławka w bramce, bo zakontraktowany został ostatnio Venio Losert. Owszem, jeśli Wisła wytrzyma do 50 minuty to pod presją tak wspaniałych kibiców Kielce mogą zacząć się mylić i końcówka może być różna, zwłaszcza, że sędziują Kaszubski i Wojdyr :roll: Wątpię jednak, by tak się stało. Niestety, ale mecz może się już rozstrzygnąć wcześniej.
Ponadto popieram typ over 6.5 na Cupica. Sądzę, że dzisiaj będzie ostra gra, dużo wykluczeń i rzutów karnych, co stwarza możliwości dla takiego zawodnika jak Ivan. Ponadto powinien zagrać 60 minut, dlatego 7 bramek jest spokojnie w jego zasięgu.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Fatalnie wczoraj wyszło, zamiast easy 6 na 7 i jednego błędu , zdecydowanego, mam 3 pomyłki na dużym niefarcie, bo Cupić rzadko (sam nie pamiętam) jest tak nieskuteczny, a jednak 3-4 gole przewagi z reguły powinno się dowieźć, gdy na zegarze 6 czy ileś minut. Dziś typ z meczu KS Azoty ze Stalą. Linia ustawiona stosunkowo nisko, ale patrząc na spotkania bezpośrednie trochę jest to zrozumiałe
Ale teraz mamy nowy sezon i trochę inne granie. Nie ma już bramkarza Wolańskiego w Mielcu, Kryński to chyba nie ta klasa, a bramka w Azotach jest słaba, nie wiem co ze Stęczniewskim, ale w wieku 39 lat może być w słabszej formie. Grzybowski i Sokołowski to pomylka.
Obronnie wiadomo, że Azoty trochę lepiej wyglądają, bo mają te wieże na środku, ale na szybkich Sobucie, Szperze czy Babiczu nie powinno to robić wrażenia i powinni się spokojnie rozrzucać, na kole doświadczony Gudz, na którym Kus będzie wyłapywać kary, zatem to sprzyjało będzie high-scoring game.
W Azotach któryś z zawodników drugiej linii jak zwykle pewnie pociągnie, który to będzie ciężko stwierdzić, swoje 7-8 dorzuci Krajewski.
Generalnie za dobre w ofensywie są te ekipy, by któryś raz z kolei gra kończyła się na 50 strzelonych bramkach, bramkarze nie są jacyś mocarni, a na obronę Azotów Mielec powinien znaleźć sposób.
Over 53.5 @ 1.85 Tobet ⛔ 26:26

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Linia jest ustawiona tak nisko, bo obie drużyny imponują dobrą grą w obronie - stracili ich najmniej w lidze Puławy 197, Mielec 203. Poza tym dzisiaj bez Chodary, Janysta i Kostrzewy wiele szybkich wznowień może się nie udać. Co do samego wyniku to sądzę, że jest całkowicie nie do przewidzenia, żaden wynik mnie nie zaskoczy. Oby było dobre widowisko, bo mecz jest transmitowany w Polsacie Sport.
pamiętaj, że stracone bramki w 7 meczach mają inną wartość niż te w ośmiu ????
hahaha, rzeczywiście, chciałem czymś podeprzeć argument, a wyszło komicznie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom