nbd
Użytkownik
Oby sie dzisiaj udalo, bo ladne kursy kusza
NMC Powen Zabrze @3.60 Expekt
29:29
Warmia-Anders Gropu-Spolem Olsztyn @2.40 bet365/Betclic
26:22
Tauron Stal Mielec @2.55 Betclic
36:28
Chrobry Glogow v NMC Powen Zabrze
Same ciekawe pojedynki dzisiaj. Na pierwszy ogien spotkanie druzyn walczacych o TOP 8. Chrobry ostatnio nie zachwyca - slaby mecz w Pulawach i mizerna wygrana z Nielba (na dodatek tylko dzieki niefrasobliwosci rywali). Po drugiej stronie waleczny beniaminek. Bardzo podobal mi sie ich ostatni mecz z Plockiem. Co prawda spartolili druga polowe, ale pierwsza w ich wykonaniu byla naprawde dobra. Dzisiaj rywal jakby troche latwiejszy. Motywacja po obu stronach bedzie zapewne duza, jednak mam jakies dziwne przeczucie, ze to Powen zgarnie 2 punkty. Sa w lepszej formie niz Chrobry, poza tym jestem zdania, ze maja lepszy sklad. Kursy nie odzwierciedlaja potencjalow obu druzyn, wiec warto zaryzykowac.NMC Powen Zabrze @3.60 Expekt
29:29
Warmia-Anders Group-Spolem Olsztyn v Zabglebie Lubin
Zgadzam sie z tym, co napisal andrzej78. Nie ma takiej roznicy w grze obu tych druzyn, zeby tak faworyzowac Zaglebie. Warmia z nozem na gardle - przegrana definitywnie skazuje ich na play-out (chociaz nawet wygrana niewiele im zmienia - jednak mimo wszystko poprawia ich bilans punktowy, a to tez sie liczy). Uwazam, ze z mocnym dopingiem i grajac u siebie, Olsztyn jest w stanie ograc Zaglebie, ktore gra zbyt slabo, by ryzykowac na nie kursem tego typu. A wiec Olsztyn.Warmia-Anders Gropu-Spolem Olsztyn @2.40 bet365/Betclic
26:22
MMTS Kwidzyn v Tauron Stal Mielec
I znowu polecam gre na 'nie-faworyta'. Co prawda obie druzyny walcza o TOP 3 i jak najlepsze rozstawienie przed play-offami, ale sadze, ze to Mielec ma wieksze szanse w tym meczu. Przede wszystkim graja rowno przez caly sezon - niewazne gdzie, niewazne z kim. Kwidzyn zaliczal juz po drodze wystepy gorsze i lepsze - ogolnie uwazam, ze to juz druzyna w jakims stopniu gorsza po odejsci Markuszewskiego. Na pewno sie dzisiaj postawia i nie bedzie to mecz latwy dla zadnej z druzyn, ale po raz kolejny powolujac sie na wlasna ocene potencjalow obu ekip, uwazam, ze warto zaryzykowac gre na gosci.Tauron Stal Mielec @2.55 Betclic
36:28