Też myślę że taki kurs to jednak trzeba brać i się nie zastanawiać. Jak rano przeglądałem oferte fortuny to myślałem że się machneli z tym 1,9, ale widze że inne buki podobne otwarcie. Płock powalczył w Kielcach, powalczy też u siebie, i jak będzie im sprzyjać szczęście to nie wykluczam że wygrają w sobote. No to wtedy po prostu trzeba będzie przyłożyć progresją na 4 mecz. Szeroka ławka vive zrobi różnice i myślę że osiągną swój cel w Płocku, jak nie w 3 to w 4 meczu.
Dodatkowo pograłem już dziś Miedź+3,5 1,85 w fortunie. A widze że np tobet wystawił dość równe kurs na ten mecz.
Z wypowiedzi pomeczowych po pierwszym meczu wniosek jest taki że Miedzi się chciało a Chrobremu niezbyt. Miedź pojedzie do Głogowa z 4bramkową zaliczką i moim zdaniem mają duże szanse na 7plac
Dodatkowo pograłem już dziś Miedź+3,5 1,85 w fortunie. A widze że np tobet wystawił dość równe kurs na ten mecz.
Z wypowiedzi pomeczowych po pierwszym meczu wniosek jest taki że Miedzi się chciało a Chrobremu niezbyt. Miedź pojedzie do Głogowa z 4bramkową zaliczką i moim zdaniem mają duże szanse na 7plac