>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PGNiG Superliga 2011/2012

Status
Zamknięty.
A 220

andrzej78

Użytkownik
Też myślę że taki kurs to jednak trzeba brać i się nie zastanawiać. Jak rano przeglądałem oferte fortuny to myślałem że się machneli z tym 1,9, ale widze że inne buki podobne otwarcie. Płock powalczył w Kielcach, powalczy też u siebie, i jak będzie im sprzyjać szczęście to nie wykluczam że wygrają w sobote. No to wtedy po prostu trzeba będzie przyłożyć progresją na 4 mecz. Szeroka ławka vive zrobi różnice i myślę że osiągną swój cel w Płocku, jak nie w 3 to w 4 meczu.

Dodatkowo pograłem już dziś Miedź+3,5 1,85 w fortunie. A widze że np tobet wystawił dość równe kurs na ten mecz.
Z wypowiedzi pomeczowych po pierwszym meczu wniosek jest taki że Miedzi się chciało a Chrobremu niezbyt. Miedź pojedzie do Głogowa z 4bramkową zaliczką i moim zdaniem mają duże szanse na 7plac

unicaja 15,6K

unicaja

Użytkownik
Szczerze mówiąc to też się dziwię temu kursowi na VTK. Co prawda łatwego meczu się nie ma co spodziewać aczkolwiek nie spróbować pograć w polskiej lidze Kielc po kursie 1,95 byłoby skrajną głupotą.
Wydaje mi się że znowu nastąpiło przeszacowanie ze strony tobet, tym razem w stronę Puław. Zabrze broni 3 - bramkowej zaliczki i w chwili obecnej mamy na Powen @3,30 a zatem po cichu liczę na jakieś przyjemne dodatnie handi na przyjezdnych.
Wyrównane kursy w Głogowie to raczej pokłosie pierwszego spotkania w Legnicy i nie ma się czemu dziwić. Tutaj jednak wydaje mi się że po tym co zawodnicy z Głogowa usłyszeli w mediach od swojego trenera (min. teksty o wymianie warty na następny sezon itd.) może jednak Chrobry ruszyć tyłki i chociaż pozorować walkę a kurs już w miarę przyjemny na Bolki.
Czekam z niecierpliwością na handicap w meczu barażowym, Nielba zdecydowanym faworkiem ale czy udźwigną presję i odrobią te 6 bramek z Przemyśla ? To jest niemała zagadka, przy wysokim dodatnim warto coś pograć w stronę Czuwaja ale nie wiem jeszcze co z tym meczem wykminić...

Otrzymane punkty reputacji: +6
kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
W Płocku jedyne rezerwy tkwią w Kavasu, który mimo mojej niechęci do niego, co mu muszę przyznać, umie grać, ale snuje się po boisku od mniej więcej 4 miesięcy, zatem czy takie przebudzenie jest możliwe? Nie sądzę. Kubeł jest świetnym graczem, ale sam meczu nie wygra. Krótka ławka w tym meczu będzie miała, tak jak w poprzednich, ogromne znaczenie.
Kavas wczoraj złamał palec na treningu i jutro nie zagra. Kubeł narzeka na jakieś bóle pleców i jego występ stoi pod dużym znakiem zapytania. Raczej nie zagra.
I tym bardziej trzeba łapać teraz już 1,70 na Iskrę. Takiego kursu bym się nie spodziewał za żadne skarby patrząc na pierwsze dwa spotkania.
Główny problemem Nafciarzy jest oczywiście ta strasznie krótka ławka rezerwowych co w połączeniu z kontuzjami dwóch ww zawodników i Wiśniewskiego daje duży kłopot Wiśle. Pierwsze spotkania pokazały różnicę jakie obecnie dzielą oba zespoły:
tak jak wspomniał adqs Kielce nie grając wcale nic wielkiego potrafiły dość pewnie wygrać...
Dopełnieniem niemocy ze strony Płocczan według mnie była sytuacja, gdy Bogdan zdejmował bramkarza podczas gry w osłabieniu mimo dość pewnego już wtedy prowadzenia... Trudno mi sobie wyobrazić, żeby rywalizacja się jutro nie zakończyła.
Vive 1.70 / Bwin

Czekam z niecierpliwością na handicap w meczu barażowym, Nielba zdecydowanym faworkiem ale czy udźwigną presję i odrobią te 6 bramek z Przemyśla ?
No i mamy handi -6,5 za 1,75. Czyli teoretycznie Tobet wystawił nam ofertę kto awansuje/utrzyma się, chyba jednak skłaniałbym się w stronę Nielby. Czuwaj na wyjazdach to całkiem inna drużyna. A doświadczenie po stronie dzisiejszych gospodarzy. Do tego dosyć długa podróż do Wągrowca też nie sprzyja drużynie z Przemyśla. Sam trener Czuwaju powiedział po pierwszym meczu, że wygrana to jest megasensacja i mało kto się jej spodziewał... Większość zależy zapewne od bramkostrzelnego Radka Jankowskiego, który wraz z Oliferchukiem stanowi o sile ofensywnej. Faworytem meczu bez wątpienia Nielba, a z tym handi różnie może być. Liczę jednak, że w następnej rundzie Czuwaj zobaczę na parkiecie w Końskich w potyczce z KSSPRem ;-)
Nielba (-6,5) 1,75 / Tobet

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Kavas wczoraj złamał palec na treningu i jutro nie zagra. Kubeł narzeka na jakieś bóle pleców i jego występ stoi pod dużym znakiem zapytania. Raczej nie zagra.
Kubeł zagra, Kavas na szczęście dla Płocka nie, choć czy Paczkoś jest w stanie cały mecz zagrać na pełnych obrotach? Tu też spore wątpliwości, niemniej jednak jego orędownicy, którzy domagali się dłuższej jego gry, takie coś dostaną.
W Puławach dzisiaj mecz o 5 plac, mi tam się podoba kursik na Powen. Kurde, tak sobie patrzę i czuję, że oni są lepsi, to, że Azoty grają u siebie to chyba taki sobie średni atut, nieraz na tym forum grano Powen away nie zawodząc się, nieraz ten zespół sprawił w uj duże problemy na wyjazdach czy to Kwidzynowi, czy to Mielcowi i w Puławach również chyba przegrał ledwie jednym golem w SZ, a w PP do końca była walka o awans, a sam mecz bardzo mi się podobał.
Zabrze na pewno tanio skóry nie sprzeda jak to się mówi, bronienie 3-bramkowej przewagi to nie jest specjalny atut w takim meczu. Rozwalili chłopaki mocny dosyć zespół Głogowa, choć tym brakowało motywacji, w Azotach też nie jest za dobrze. Wiadomo mniej więcej, kto może liczyć się z tym, że opuści szeregi zespołu, wiadomo, że przyszłość Kurowskiego jest niepewna, zatem naprawdę, w starciu z poukładanym zespołem Zabrza, który widać, że cieszy go handball, widzę bardzo równe szanse, a atut własnego parkietu, tj. 300 puławskich kibiców i młyn 15-osobowy, to wcale nie atut, dlatego po taim kursie warto jak nigdy.
Zabrze @3.30 Tobet ⛔ 32:24
A co do Nielby..., to naprawdę nie umiałbym nic w takim meczu wysmażyć, ale Wam życzę powodzenia w graniu MKS -6.5 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 220

andrzej78

Użytkownik
Co barażu to sam niewiem, z jednej strony 6goli to niezła zaliczka, z drugiej doświadczenie nielbistów może przechylić szale. Od jak czasu obserwowałem sobie poczynania harcerzy w lidze i zdarzały im sie przykre porażki na wyjazdach, np kompromitacja w Opolu.

Szkoda że tobet raczej nie chce wystawić handi na mecz w Puławach, w fortunie takowe jest na poziomie 2,5. Tutaj skłaniam się w kierunku gości, nawet myślę nad czystą 2 bo kurs 3,3 bardzo apetyczny ;) W azotach troche kontuzji, no i z powenem zawsze było ciężko.

A 220

andrzej78

Użytkownik
No i ciekawie się porobiło w kwestiach kursowych na mecz finałowy. 1,40 nie warte uwagi, ale teraz człowiek się zastanawia czy nie pograć w drugim kierunku i spróbować upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. A więc Wisła+3,5 1,72 ( i wcześniej Vive po 1,95). Wygrana Vive 1-3golami jak najbardziej realna.

Otrzymane punkty reputacji: +6
belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Dla mnie granie +3.5 na Wisłę po takim kursie mija się z celem. Nie wiadomo co zaprezentuje Paczkowski na prawym rozegraniu (swoją drogą to żeby zagrać gorzej od Kavasa to trzeba się naprawdę mocno starać). od początku oczywiście będzie hejtowanie Michała Jureckiego. Myślę, że dostanie dzisiaj dużo szans w ataku. Jak się naładuje to nie ma na Niego siły. Żeby Płock mógł dzisiaj wygrać przynajmniej jeden z bramkarzy musi bronić na świetnym procencie. Przewiduje scenariusz podobny do ostatniego spotkania. Do 40 min. wyrównana walka, później odjazd Kielc. Może być różnie. Nie polecam tego typu.
Mam zagrane na gości po 1.85. lepszej opcji nie ma ;)
adqs: Naładowany Jurecki? Na niejedną Świętą Wojnę tak własnie bywało, i kończyło się ze skutecznością 2/7 ;) Teraz może Bodek da mu pograć w ataku i będzie OK, miejmy nadzieję, że tak też będzie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom