Zazwyczaj nie gram pierwszych rund i wczoraj właśnie dobitnie było widać dlaczego. O ile spodziewałem się kłopotów Humphriesa, to ASP mnie zawiódł i nie sądziłem, że będzie taka różnica w poprzednich starciach.
Dzisiaj za drobne proponuje :
Anderson wygra i najwyższy Checkout 1,65 superbet
Może trochę z sympatii to poczciwego Szkota, ale dalej potrafi grać wybitnie.
Dzisiaj na przeciw Woodiego, który formą nie grzeszy.
Jeżeli wygra, to wyższy zamek powinien wpaść, bo Gary lubi wysokie checki, a Woodhouse ostatnio ma z tym kłopoty.
Superbets :
Clayton wygra I najwyższy Checkout powyżej 129,5 - 2,70
Superbet
Liczę na dobrą formę Johna.
Schindler potrafi grać świetne mecze, ale liczę, że dzisiaj finalista sprzed dwóch lat pokaże dobrego darta. Clayton kocha wysokie zamki i myślę, że dzisiaj przy dłuższym formacie coś wysokiego zamknie, a jeśli nie to jest szansa, że Schindler to zrobi.
Tak, czy inaczej czuje wygraną Walijczyka i przynajmniej jeden bardzo wysoki zamek.
Littler vs Searle
Over 10,5 maxów 1,60
Over 11,5 - 2,02
Superbet
Littler wypowiadał się, że jest mocno zmobilizowany na ten turniej, bo rok temu MVG odprawił go w na tym etapie.
Z racji tego, że to 1 runda, to nie gram handicapów, bo stać Heavy metala, żeby się postawić tutaj młodszemu koledze.
Liczę na to, że Littler będzie nakręcony i '180 będą wpadać. Dodatkowo Searle też potrafi dobrze rzucać Maxy. Linia wysoka, ale przy tym formacie warto spróbować rzucić parę groszy.
Burning vs Joyce
Najwyższy Checkout powyżej 128,5 -1,85 superbet
Tutaj zwykła czutka.
Spodziewam się wyrównanego meczu i mam też pograny wysoki over.
Pytanie, czy Joyce dowiezie na dystansie, bo jeżeli tak, to o double się na martwię, bo w tym elemencie Joyce jest top 5 darterów. Przy wyrównanym spotkaniu powinno być trochę okazji na wysokie zamki i myślę, że coś w okolicach 130 uda się zamknąć.