>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: World Matchplay 2025 (19-27 lipca)

little-dj 193,4K

little-dj

Użytkownik
Darts - World Matchplay 2025
Luke Humphries 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 🇳🇱 Gian van Veen
Luke Humphries @ 1.45, Fortuna

Na otwarcie turnieju idę po najmniejszej linii oporu. Humphries to rankingowa jedynka i obrońca tytułu sprzed roku, van Veen przystępuje nierozstawiony, bo jest poza pierwsza szesnastką rankingu PDC. W tym roku grali ze sobą raz i górą był akurat Holender, ale było to na jednym z turniejów PDC Pro Tour, a tutaj mamy do czynienia z drugim najważniejszym turniejem w całym kalendarzu. Humphries na pewno się zepnie i nie wierzę, że jedynka turnieju odpadnie po pierwszym meczu. Najważniejsze, że spotkania w tej rundzie są do 10 wygranych legów, więc będą długie - to tym bardziej promuje Anglika. Luke jest ostatnio w dobrej formie, wygrał US Darts Masters, na Baltic Sea Darts Open i Nordic Darts Masters odpadał wcześniej przez spotkania z Pricem. Holender to jednak nie Price i ma zwyczajnie za mało doświadczenia w długich meczach, żeby ograć Humphriesa na takim dystansie.

Otrzymane punkty reputacji: +2250
brodaty-zolw 85K

brodaty-zolw

Forum VIP
Typu nie neguje, bo sam mam zagrane, ale niedocenianie Van Veena pod względem gry na tak długim formacie jest błędne. W zeszłym roku z Crossem zagrał ponad 100 w 25 legach. Niemniej jednak Humphries jest rowniejszy i mógłbym tutaj naweet pograć handicap -2.5 po kursie 2.

Dla mnie główny bet na dziś to Wade wygrywający ze słabym Cullenem. 1.45 może nie kusi ale w takim formacie Wade ze swoją regularnością nie powinien mieć problemu żeby wygrać to spotkanie.

No i na koniec chyba najmocniejszy bet, a mianowicie ASP win i więcej maxow. Anglik rzuca sporo maxow, a Nijman w ostatnim czasie się w tym mocno odpuścił. Widzę tutaj nawet około 7 maxow przy Maks 5 jego przeciwnika.

Podobają mi się tez średnie dziś do pogrania, bo taka linia w postaci 96.5 na Van Veena.

Do góry Bottom