Nie neguje tego AKO, ale nie sądzisz, ze Bardzo dużo musi się wydarzyć żeby kupon wszedł? Jestem zdania, ze lepiej zagrać dubla o podobnym kursie z tego co dałeś na singlach . C/O Claytona x Wadr wyglada bardzo smakowicie.Druga runda i można coś mocniej spróbować.
Single -
Clayton najwyższy Checkout powyżej 120,5 -2,00 Superbet
Ostatnio się nie udało, ale myślę, że tym razem Johnn zamknie coś wysokiego.
Walijczyk lubi wysokie Checkouty, a przy dłuższym dystansie tak jak dzisiaj okazji powinno być sporo. Liczę, że zamek powyżej 120 nie powinien być problemem.
Nijman vs Wade
1leg nie będzie '180 - 1,77 Superbet
Tutaj miałem pograć under maxow, bo Wade w tym elemencie nigdy wybitny nie był. Po drugiej stronie Holender, któremu nie do końca ufam.
Po namyśle idę jednak trochę loteryjne, ale myślę, że szanse są spore na brak maxa w 1 legu.
Można też próbować wygraną Anglika, bo Wade w zeszłym roku odpadł tutaj dopiero w półfinale po dobrym meczu z Humphriesem.
Wade 1,95
Anderson 1,87 superbet
Kursy wystawione w miarę równo, a więc decyduje się na Garego.
Szkoły zagral mniej więcej równy mecz w poprzedniej rundzie. Woodhouse po przerwie zaczął grać bardzo slabo, więc Szkot bez problemu to wykorzystał.
Bunting do połowy meczu z Joycem słabo na średniej poniżej 90. Jego przeciwnik również. Później obaj podnieśli poziom i Bullet finalnie wygrał ten mecz.
Dzisiaj delikatnie bardziej ufam Szkotowi, więc w niego ulokuje kasę.
Noppert najwyższy Checkout powyżej 110,5 -1,80 superbet
Faworytem dzisiaj Van Veen i słusznie.
Noppert słaba głowa i często w ważnych momentach przestaje grać. Jednak pamiętam jak nawet w słabszych meczach potrafił coś wysokiego zamknąć. Dzisiaj próbuje over 110,5, więc nie jest to nic nadzwyczajnego i przy tym dystansie spokojnie może to zrobić.
Teraz Ako
Van Veen vs Noppert powyżej 1,5 Checkoutów 100+ - 1,28
Wade handi legowe +3,5 1,28
Anderson vs Bunting over 16,5 -1,22
Clayton najwyższy Checkout powyżej 110,5 - 1,51
Ako 3,01
Być może. Chociaż jakby nie patrzeć, to ako powinno się udać. Checkouty 100+ 2 razy w meczu Van Veen vs Noppert to nie jakaś duża rzecz.Nie neguje tego AKO, ale nie sądzisz, ze Bardzo dużo musi się wydarzyć żeby kupon wszedł? Jestem zdania, ze lepiej zagrać dubla o podobnym kursie z tego co dałeś na singlach . C/O Claytona x Wadr wyglada bardzo smakowicie.
Normlanie bym nie reagował na Twoje durne zaczepki, ale w sytuacji kiedy piszesz, że nie znam się na darcie, który akurat mam w małym palcu, to muszę napisać żebyś zamknął już dupę, bo skompromitowałeś się w dziale politycznym i nie musisz jeszcze tutaj.Cabron nie zna się na darcie, więc nic dziwnego, że gra bety w ako po @1.20 i one nie wchodzą XD
Clayton bullem na mecz i mamy kompletWczorajszy dzień naprawdę mega, bo udało się ominąć C/O Dobeya oraz Pietreczko, a także Gurney nie skończył jednej lotki, która miał na d7 aby zepsuć kupon. Mega taśmę zamyka mi Wade oraz Lech z handicapem.
Na dziś nie widzę żadnego mega kuponu, ale jest na pewno kilka betow do spróbowania w jakiś dziwnych kombinacjach. Tak jak pisałem gram wyżej Wade, bo dla mnie jest faworytem w szczególności w Matchplayu, gdzie bardzo lubi grać co pokazał chociażby półfinał w poprzednim sezonie.
Johny Clayton minimum jeden leg zakończony czerwonym środkiem - 4/superbet
Walijczyk słynie z tego, ze mimo wszystko idzie na czerwony środek, a jego słynnym finishem jest 121. W 1 rundzie nie trafił bulla na 84, a także przez słabsza grę przeciwnika rozmieniał zamiast rzucać. De Dekker zagrał całkiem solidny mecz w 1 rundzie i myśle, ze bardziej się postawi choć sam typuje wygrana Fredki. Kurs bardzo zachęca, bo powinnismy dostać minimum 16/17 legow.
Noppert średnia poniżej 97.5 - 1.7/STS
Van Veen wygra - 1.54/superbet (superprzewaga jeśli Van Veen zamknie 170)
Noppert naprawdę dobrze wyglądał na punktacji jednak mega słabo rzucał dable 37.04%. Linia w STS wystawiona bardzo wysoko, wiec próbuje under bo dla mnie ten mecz będzie pod większa presja niż poprzedni i tutaj będziemy mieli spotkanie falowe. Noppert w żadnym z ostatnich 4 spotkań na matchplayu nie pokrył tej linii.
Do tego Van Veen, który w końcu przełamał passę spotkań w 1 rundzie na dużych turniejach i to pokonując wielkiego Luke po bardzo dobrym spotkaniu. Dla mnie może on być jednym z czarnych koni tego turnieju, bo głowa powinna się odblokować i wejść na jeszcze wyższy poziom, kurs przyjemny do gry w szczególności w superbet, bo nie zdziwi mnie finish 170.
Maxow nie chce tykać, bo linie całkiem dobrze wystawione a wszystko jest zależne od ilości legow. Na pewno pogram jakieś linie na C/O, ale mysle, ze to typowo zabawowo.
Jest młody i pewne zachowania będą z nim jeszcze przez jakiś czas. To dart, a nie piłka nożna, czy inny wysokobudżetowy Sport, gdzie zawodnicy mają od najmłodszych lat opiekę kilku psychologów.Ja mam wrażenie, ze Littler nie lubi grać w darta, ale lubi wygrywać i do momentu kiedy mu idzie to wyglada to dobrze, ale w momentach kryzysowych przy tarczy zachowuje się jak pajac. Odwiń sobie chociażby mecz Anglików z Niemcami albo chociaż spotkania w Polsce gdzie publiczność była przeciwko niemu. Mowa ciała, gesty itd. Brak obycia przy tarczy i umiejętności przegrywania. Czy można nazwać to pewnością siebie? Dla mnie dużo lepiej przy tarczy zachowuje się Price, który co prawda krzyknie ale to jest pozytywne wyrzucenie wyrażanie emocji.