>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: World Matchplay 2025 (19-27 lipca)

little-dj 202,2K

little-dj

Użytkownik
Darts - World Matchplay 2025
Luke Humphries 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 🇳🇱 Gian van Veen
Luke Humphries @ 1.45, Fortuna

Na otwarcie turnieju idę po najmniejszej linii oporu. Humphries to rankingowa jedynka i obrońca tytułu sprzed roku, van Veen przystępuje nierozstawiony, bo jest poza pierwsza szesnastką rankingu PDC. W tym roku grali ze sobą raz i górą był akurat Holender, ale było to na jednym z turniejów PDC Pro Tour, a tutaj mamy do czynienia z drugim najważniejszym turniejem w całym kalendarzu. Humphries na pewno się zepnie i nie wierzę, że jedynka turnieju odpadnie po pierwszym meczu. Najważniejsze, że spotkania w tej rundzie są do 10 wygranych legów, więc będą długie - to tym bardziej promuje Anglika. Luke jest ostatnio w dobrej formie, wygrał US Darts Masters, na Baltic Sea Darts Open i Nordic Darts Masters odpadał wcześniej przez spotkania z Pricem. Holender to jednak nie Price i ma zwyczajnie za mało doświadczenia w długich meczach, żeby ograć Humphriesa na takim dystansie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2250
brodaty-zolw 89K

brodaty-zolw

Forum VIP
Typu nie neguje, bo sam mam zagrane, ale niedocenianie Van Veena pod względem gry na tak długim formacie jest błędne. W zeszłym roku z Crossem zagrał ponad 100 w 25 legach. Niemniej jednak Humphries jest rowniejszy i mógłbym tutaj naweet pograć handicap -2.5 po kursie 2.

Dla mnie główny bet na dziś to Wade wygrywający ze słabym Cullenem. 1.45 może nie kusi ale w takim formacie Wade ze swoją regularnością nie powinien mieć problemu żeby wygrać to spotkanie.

No i na koniec chyba najmocniejszy bet, a mianowicie ASP win i więcej maxow. Anglik rzuca sporo maxow, a Nijman w ostatnim czasie się w tym mocno odpuścił. Widzę tutaj nawet około 7 maxow przy Maks 5 jego przeciwnika.

Podobają mi się tez średnie dziś do pogrania, bo taka linia w postaci 96.5 na Van Veena.

Cabron 147,7K

Cabron

Znawca - Polityka
Zazwyczaj nie gram pierwszych rund i wczoraj właśnie dobitnie było widać dlaczego. O ile spodziewałem się kłopotów Humphriesa, to ASP mnie zawiódł i nie sądziłem, że będzie taka różnica w poprzednich starciach.

Dzisiaj za drobne proponuje :
Anderson wygra i najwyższy Checkout 1,65 superbet
Może trochę z sympatii to poczciwego Szkota, ale dalej potrafi grać wybitnie.
Dzisiaj na przeciw Woodiego, który formą nie grzeszy.
Jeżeli wygra, to wyższy zamek powinien wpaść, bo Gary lubi wysokie checki, a Woodhouse ostatnio ma z tym kłopoty.

Superbets :
Clayton wygra I najwyższy Checkout powyżej 129,5 - 2,70
Superbet

Liczę na dobrą formę Johna.
Schindler potrafi grać świetne mecze, ale liczę, że dzisiaj finalista sprzed dwóch lat pokaże dobrego darta. Clayton kocha wysokie zamki i myślę, że dzisiaj przy dłuższym formacie coś wysokiego zamknie, a jeśli nie to jest szansa, że Schindler to zrobi.
Tak, czy inaczej czuje wygraną Walijczyka i przynajmniej jeden bardzo wysoki zamek.

Littler vs Searle
Over 10,5 maxów 1,60
Over 11,5 - 2,02
Superbet

Littler wypowiadał się, że jest mocno zmobilizowany na ten turniej, bo rok temu MVG odprawił go w na tym etapie.
Z racji tego, że to 1 runda, to nie gram handicapów, bo stać Heavy metala, żeby się postawić tutaj młodszemu koledze.
Liczę na to, że Littler będzie nakręcony i '180 będą wpadać. Dodatkowo Searle też potrafi dobrze rzucać Maxy. Linia wysoka, ale przy tym formacie warto spróbować rzucić parę groszy.

Burning vs Joyce
Najwyższy Checkout powyżej 128,5 -1,85 superbet

Tutaj zwykła czutka.
Spodziewam się wyrównanego meczu i mam też pograny wysoki over.
Pytanie, czy Joyce dowiezie na dystansie, bo jeżeli tak, to o double się na martwię, bo w tym elemencie Joyce jest top 5 darterów. Przy wyrównanym spotkaniu powinno być trochę okazji na wysokie zamki i myślę, że coś w okolicach 130 uda się zamknąć.

Ostatnia edycja:
little-dj 202,2K

little-dj

Użytkownik
Darts - World Matchplay 2025
Michael van Gerwen 🇳🇱 - 🇳🇱 Raymond van Barneveld
Michael van Gerwen - Zwycięzca & najwięcej 180 @ 2.40, Superbet

Humphries out, Aspinall out, Heta także i Wright podobnie... Ładne pogromy faworytów póki co.
Dlatego stawiam już teraz na Van Gerwena. To bardziej "emocjonalny" typ niż sportowy. Van Gerwen ostatnio jest lekko w dołku, w maju miał trzy porażki z dwoma panami wymienionymi wyżej, dwa z Aspinallim i jedną z Humphriesem w Premier League. Na US Open szybko odpadł z Pricem, a na Poland Masters z Crossem. Trzeba oddać, że Price I Cross to nie byle kto, a w pierwszych rundach tych turniejach potrafił pokonać znacznie gorzej rozstawionych przeciwników. Tutaj liczę na podobny scenariusz. Van Barneveld to gracz z czwartej dziesiątki rankingu PDC. Jeśli van Gerwen jest w dołku, to jego przeciwnik podobnie, bo ostatnimi czasy nie może wygrać dwóch meczów z rzędu na turniejach, na których występuje, a są to turnieje o znacznie mniejszym prestiżu. Raymond na dystansie 19 legów gra bardzo rzadko, od 2023 miał sześć takich okazji i wszystkie przegrał. Van Gerwenowi zdarzało się odpadać w pierwszej rundzie, ale liczę na mocniejszy focus w takim prestiżowym turnieju, szczególnie, że już teraz widać odpływ mocniejszych nazwisk. Michael rzadko w ostatnich latach odpadał tak wcześnie w turniejach rankingowych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2749
brodaty-zolw 89K

brodaty-zolw

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Price (-2.5) x MVG x Dobey i więcej 180s
Ako: 3.92/STS

Od początku patrzę na te 3 mecze jak na pewniaczki i wchodzę dość mocna stawka. Gurney zaczął ostatnio trochę lepiej grać, ale to Price jest ostatnio kotem, który wygrał Poland Darts Masters oraz ET. Panowie mierzyli się ze sobą 3-krotnie w formacie do 10 i 3 krotnie Price robił dzisiejsza linie na handicap. Kurs na MVG jest tak wysoki, bo ostatnio przez problemy prywatne gra trochę słabiej, nie mniej jednak kurs na niego to lekka przesada. Ostatnio widziałem, ze zaczął grać w padla co siła rzeczy powoduje, że głowa teoche mniej myśli. Sam Barney ma ostatnio problem zagrać na avg90+, wiec dla mnie wygrana MVG to peffka. Do tego dorzucam Dobeya i więcej maxow, bo dla mnie to pewniak na dziś.

Otrzymane punkty reputacji: +2795
brodaty-zolw 89K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wczorajszy dzień naprawdę mega, bo udało się ominąć C/O Dobeya oraz Pietreczko, a także Gurney nie skończył jednej lotki, która miał na d7 aby zepsuć kupon. Mega taśmę zamyka mi Wade oraz Lech z handicapem.

Na dziś nie widzę żadnego mega kuponu, ale jest na pewno kilka betow do spróbowania w jakiś dziwnych kombinacjach. Tak jak pisałem gram wyżej Wade, bo dla mnie jest faworytem w szczególności w Matchplayu, gdzie bardzo lubi grać co pokazał chociażby półfinał w poprzednim sezonie.

Johny Clayton minimum jeden leg zakończony czerwonym środkiem - 4/superbet

Walijczyk słynie z tego, ze mimo wszystko idzie na czerwony środek, a jego słynnym finishem jest 121. W 1 rundzie nie trafił bulla na 84, a także przez słabsza grę przeciwnika rozmieniał zamiast rzucać. De Dekker zagrał całkiem solidny mecz w 1 rundzie i myśle, ze bardziej się postawi choć sam typuje wygrana Fredki. Kurs bardzo zachęca, bo powinnismy dostać minimum 16/17 legow.

Noppert średnia poniżej 97.5 - 1.7/STS
Van Veen wygra - 1.54/superbet (superprzewaga jeśli Van Veen zamknie 170)

Noppert naprawdę dobrze wyglądał na punktacji jednak mega słabo rzucał dable 37.04%. Linia w STS wystawiona bardzo wysoko, wiec próbuje under bo dla mnie ten mecz będzie pod większa presja niż poprzedni i tutaj będziemy mieli spotkanie falowe. Noppert w żadnym z ostatnich 4 spotkań na matchplayu nie pokrył tej linii.

Do tego Van Veen, który w końcu przełamał passę spotkań w 1 rundzie na dużych turniejach i to pokonując wielkiego Luke po bardzo dobrym spotkaniu. Dla mnie może on być jednym z czarnych koni tego turnieju, bo głowa powinna się odblokować i wejść na jeszcze wyższy poziom, kurs przyjemny do gry w szczególności w superbet, bo nie zdziwi mnie finish 170.

Maxow nie chce tykać, bo linie całkiem dobrze wystawione a wszystko jest zależne od ilości legow. Na pewno pogram jakieś linie na C/O, ale mysle, ze to typowo zabawowo.

Otrzymane punkty reputacji: +1225
Cabron 147,7K

Cabron

Znawca - Polityka
Druga runda i można coś mocniej spróbować.
Single -
Clayton najwyższy Checkout powyżej 120,5 -2,00 Superbet

Ostatnio się nie udało, ale myślę, że tym razem Johnn zamknie coś wysokiego.
Walijczyk lubi wysokie Checkouty, a przy dłuższym dystansie tak jak dzisiaj okazji powinno być sporo. Liczę, że zamek powyżej 120 nie powinien być problemem.

Nijman vs Wade
1leg nie będzie '180 - 1,77 Superbet

Tutaj miałem pograć under maxow, bo Wade w tym elemencie nigdy wybitny nie był. Po drugiej stronie Holender, któremu nie do końca ufam.
Po namyśle idę jednak trochę loteryjne, ale myślę, że szanse są spore na brak maxa w 1 legu.
Można też próbować wygraną Anglika, bo Wade w zeszłym roku odpadł tutaj dopiero w półfinale po dobrym meczu z Humphriesem.
Wade 1,95

Anderson 1,87 superbet

Kursy wystawione w miarę równo, a więc decyduje się na Garego.
Szkoły zagral mniej więcej równy mecz w poprzedniej rundzie. Woodhouse po przerwie zaczął grać bardzo slabo, więc Szkot bez problemu to wykorzystał.
Bunting do połowy meczu z Joycem słabo na średniej poniżej 90. Jego przeciwnik również. Później obaj podnieśli poziom i Bullet finalnie wygrał ten mecz.
Dzisiaj delikatnie bardziej ufam Szkotowi, więc w niego ulokuje kasę.

Noppert najwyższy Checkout powyżej 110,5 -1,80 superbet
Faworytem dzisiaj Van Veen i słusznie.
Noppert słaba głowa i często w ważnych momentach przestaje grać. Jednak pamiętam jak nawet w słabszych meczach potrafił coś wysokiego zamknąć. Dzisiaj próbuje over 110,5, więc nie jest to nic nadzwyczajnego i przy tym dystansie spokojnie może to zrobić.

Teraz Ako
Van Veen vs Noppert powyżej 1,5 Checkoutów 100+ - 1,28
Wade handi legowe +3,5 1,28
Anderson vs Bunting over 16,5 -1,22
Clayton najwyższy Checkout powyżej 110,5 - 1,51
Ako 3,01

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1462
brodaty-zolw 89K

brodaty-zolw

Forum VIP
Druga runda i można coś mocniej spróbować.
Single -
Clayton najwyższy Checkout powyżej 120,5 -2,00 Superbet

Ostatnio się nie udało, ale myślę, że tym razem Johnn zamknie coś wysokiego.
Walijczyk lubi wysokie Checkouty, a przy dłuższym dystansie tak jak dzisiaj okazji powinno być sporo. Liczę, że zamek powyżej 120 nie powinien być problemem.

Nijman vs Wade
1leg nie będzie '180 - 1,77 Superbet

Tutaj miałem pograć under maxow, bo Wade w tym elemencie nigdy wybitny nie był. Po drugiej stronie Holender, któremu nie do końca ufam.
Po namyśle idę jednak trochę loteryjne, ale myślę, że szanse są spore na brak maxa w 1 legu.
Można też próbować wygraną Anglika, bo Wade w zeszłym roku odpadł tutaj dopiero w półfinale po dobrym meczu z Humphriesem.
Wade 1,95

Anderson 1,87 superbet

Kursy wystawione w miarę równo, a więc decyduje się na Garego.
Szkoły zagral mniej więcej równy mecz w poprzedniej rundzie. Woodhouse po przerwie zaczął grać bardzo slabo, więc Szkot bez problemu to wykorzystał.
Bunting do połowy meczu z Joycem słabo na średniej poniżej 90. Jego przeciwnik również. Później obaj podnieśli poziom i Bullet finalnie wygrał ten mecz.
Dzisiaj delikatnie bardziej ufam Szkotowi, więc w niego ulokuje kasę.

Noppert najwyższy Checkout powyżej 110,5 -1,80 superbet
Faworytem dzisiaj Van Veen i słusznie.
Noppert słaba głowa i często w ważnych momentach przestaje grać. Jednak pamiętam jak nawet w słabszych meczach potrafił coś wysokiego zamknąć. Dzisiaj próbuje over 110,5, więc nie jest to nic nadzwyczajnego i przy tym dystansie spokojnie może to zrobić.

Teraz Ako
Van Veen vs Noppert powyżej 1,5 Checkoutów 100+ - 1,28
Wade handi legowe +3,5 1,28
Anderson vs Bunting over 16,5 -1,22
Clayton najwyższy Checkout powyżej 110,5 - 1,51
Ako 3,01
Nie neguje tego AKO, ale nie sądzisz, ze Bardzo dużo musi się wydarzyć żeby kupon wszedł? Jestem zdania, ze lepiej zagrać dubla o podobnym kursie z tego co dałeś na singlach . C/O Claytona x Wadr wyglada bardzo smakowicie.

Cabron 147,7K

Cabron

Znawca - Polityka
Nie neguje tego AKO, ale nie sądzisz, ze Bardzo dużo musi się wydarzyć żeby kupon wszedł? Jestem zdania, ze lepiej zagrać dubla o podobnym kursie z tego co dałeś na singlach . C/O Claytona x Wadr wyglada bardzo smakowicie.
Być może. Chociaż jakby nie patrzeć, to ako powinno się udać. Checkouty 100+ 2 razy w meczu Van Veen vs Noppert to nie jakaś duża rzecz.
Wade jeśli miałby przegrać, to po walce, a też wątpię, że Nijman będzie w stanie zagrać jakiś wybitny mecz.
Checkout Claytona przy takim dystansie i w miarę wymagającym rywalu też nie powinien być problemem.
Ten over może mnie trochę martwi, ale też nie wydaje mi się, aby Bunting, czy Anderson mocno zdominowali ten mecz.

Cabron 147,7K

Cabron

Znawca - Polityka
Cabron nie zna się na darcie, więc nic dziwnego, że gra bety w ako po @1.20 i one nie wchodzą XD
Normlanie bym nie reagował na Twoje durne zaczepki, ale w sytuacji kiedy piszesz, że nie znam się na darcie, który akurat mam w małym palcu, to muszę napisać żebyś zamknął już dupę, bo skompromitowałeś się w dziale politycznym i nie musisz jeszcze tutaj.

brodaty-zolw 89K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wczorajszy dzień naprawdę mega, bo udało się ominąć C/O Dobeya oraz Pietreczko, a także Gurney nie skończył jednej lotki, która miał na d7 aby zepsuć kupon. Mega taśmę zamyka mi Wade oraz Lech z handicapem.

Na dziś nie widzę żadnego mega kuponu, ale jest na pewno kilka betow do spróbowania w jakiś dziwnych kombinacjach. Tak jak pisałem gram wyżej Wade, bo dla mnie jest faworytem w szczególności w Matchplayu, gdzie bardzo lubi grać co pokazał chociażby półfinał w poprzednim sezonie.

Johny Clayton minimum jeden leg zakończony czerwonym środkiem - 4/superbet

Walijczyk słynie z tego, ze mimo wszystko idzie na czerwony środek, a jego słynnym finishem jest 121. W 1 rundzie nie trafił bulla na 84, a także przez słabsza grę przeciwnika rozmieniał zamiast rzucać. De Dekker zagrał całkiem solidny mecz w 1 rundzie i myśle, ze bardziej się postawi choć sam typuje wygrana Fredki. Kurs bardzo zachęca, bo powinnismy dostać minimum 16/17 legow.

Noppert średnia poniżej 97.5 - 1.7/STS
Van Veen wygra - 1.54/superbet (superprzewaga jeśli Van Veen zamknie 170)

Noppert naprawdę dobrze wyglądał na punktacji jednak mega słabo rzucał dable 37.04%. Linia w STS wystawiona bardzo wysoko, wiec próbuje under bo dla mnie ten mecz będzie pod większa presja niż poprzedni i tutaj będziemy mieli spotkanie falowe. Noppert w żadnym z ostatnich 4 spotkań na matchplayu nie pokrył tej linii.

Do tego Van Veen, który w końcu przełamał passę spotkań w 1 rundzie na dużych turniejach i to pokonując wielkiego Luke po bardzo dobrym spotkaniu. Dla mnie może on być jednym z czarnych koni tego turnieju, bo głowa powinna się odblokować i wejść na jeszcze wyższy poziom, kurs przyjemny do gry w szczególności w superbet, bo nie zdziwi mnie finish 170.

Maxow nie chce tykać, bo linie całkiem dobrze wystawione a wszystko jest zależne od ilości legow. Na pewno pogram jakieś linie na C/O, ale mysle, ze to typowo zabawowo.
Clayton bullem na mecz i mamy komplet ;) pięknie! Do zoba jutro

brodaty-zolw 89K

brodaty-zolw

Forum VIP
Podrzucam co mysle na dziś:

Littler wygra i więcej 180s - 1.37/superbet
Littler handicap (-3.5 handicap) -1.45/superbet

Littler to gość, którego mega nie lubię za postawę przy tarczy jednak lubi on wygrywać a Matchplaya jeszcze nie wygrał, wiec będzie się trochę bardziej spinał. Maxowac, cały czasu maxuje a Wattimena nie jest fenomenem w tej dziedzinie. Widzę tu max 5 legow dla Holendra.

MVG powyżej 4.5 180s - 1.57/superbet

Mega niska linia jak na MVG w szczególności w formacie do 11 wygranych. Holender grał średnio, ale maxuje. 5 sztuk w 1 rundzie z Barneyem, dziś jeżeli ma walczyć to dołoży 5 sztuk. Ogólnie Rock jest faowyrtem i raczej wygra, ale moje serce zawsze za MVG także tego nie polecę.

Dobey z Pricem powinni pomaksowac, ale linia jest okej. Price z handicapem -2.5 wyglada smakowicie, bo jest rowniejszy. Dirk jak ma wygrać to z większa ilością maxow, bo Gilding już tak nie odpali. Może tez warto poszukać jakieś 170? Dobey? Littler?

brodaty-zolw 89K

brodaty-zolw

Forum VIP
Ja mam wrażenie, ze Littler nie lubi grać w darta, ale lubi wygrywać i do momentu kiedy mu idzie to wyglada to dobrze, ale w momentach kryzysowych przy tarczy zachowuje się jak pajac. Odwiń sobie chociażby mecz Anglików z Niemcami albo chociaż spotkania w Polsce gdzie publiczność była przeciwko niemu. Mowa ciała, gesty itd. Brak obycia przy tarczy i umiejętności przegrywania. Czy można nazwać to pewnością siebie? Dla mnie dużo lepiej przy tarczy zachowuje się Price, który co prawda krzyknie ale to jest pozytywne wyrzucenie wyrażanie emocji.

brodaty-zolw 89K

brodaty-zolw

Forum VIP
Jako, ze mam super plus na tym turnieju, a Littler mysle, ze zamknie mi dziś kolejny mocny kupon to wjeżdżam od wariata dla wariatów.

Dobey vs Price - C/O minimum 160
MVG vs Rock - C/O minimum 160
Littler vs Watimenka - C/O minimum 160
AKO - 107.17/betfan

Czemu nie? Wszyscy mega dobrzy na czerwonym środku, mecze Dobeya z Pricem i MVG z Rockiem powinny być wyrównane, a Panowie po 9 lotkach mogą się ustawiać na takiej wartości + Littler, który umie w wielkie zamki jak te w Marlborku.

Cabron 147,7K

Cabron

Znawca - Polityka
Dirk najwyzszy Check-out powyżej 110,5 - 1,60 superbet

Gram C/0 ponieważ nie do końca wiem czego można się spodziewać dzisiaj po Gildingu. Świetny mecz z Hetą, a dzisiaj nie zdziwię się, jeśli zagra na średniej 90. Uderzam w zamek Dirka, bo potrafi to robić, a linia nie zbyt wymagająca.

Można też delikatnie próbować
Dirk win i więcej maxów 1,83

Price vs Dobey
Tutaj bardzo delikatnie, ale kurs zachęca więc próbuję.
Over 2,5 C/0 100+
3,30 superbet

Trochę loteryjne, bo zależy od postawy przy tarczy. Gerwyn lubi wysokie zamki, więc przy dobrej dyspozycji sam mógłby tę linię pokryć. W poprzednim meczu tylko jeden zamek 100+ , a Dobey dwa.
Przy wyrównanym meczu na jaki dzisiaj liczę jest szansa na 3 zamki 100+, a po takim kursie żal nie spróbować.

Wattimena średnia over 93,5 - 1,80
Littler
zapewne wygra i być może wysoko, ale nie będę powielał bet kolegi wyżej. Jest pewna zależność, która w ostatnim czasie często się sprawdza.
Sporo zawodników ( nie mówimy tu o ścisłym topie, ale oni też ) przeciwko Littlerowi gra bardzo dobre mecze. Grają na wysokiej średniej i The Nuke musi się napocić.
Nawet sam młody Anglik o tym wspomniał, że jest to irytujące.
W 1 rundzie zniszczył Searla 10-2, a ten grał na średniej 98,63. Jeszcze przed dwoma ostatnimi legami było to 100+
Dzisiaj więc próbuję pójść w tę stronę.
Wattimena z Wrightem zagrał na 91+, ale myślę, że to ma niewielkie znaczenie, bo inaczej grać z będącym w dołku Petem, a co innego z rzucającym jak maszyna Littlerem.

Mvg vs Rock
Ciezki mecz do ugryzienia. Spodziewam się wygranej Rocka, ale kurs słaby. W małym Ako oczywiście mam coś w stronę Rocka, ale próbuje atakować też wyższy kurs.
MVG jest w dołku nie tylko formy, ale też psychicznym.
Rozstanie z żoną, choroba ojca - to na pewno nie pomaga przy tarczy.
Dzisiaj rywal trudny i spodziewam się wygranej młodego Irlandczyka, ale z wysokim C/O któregokolwiek z nich.
Mvg potrafi zamykać wysoko, więc szansa jest na pewno, ale myślę, że jeśli tego nie zrobi, to możemy się tego spodziewać po Rockym.
W meczu ze Smithem zamykał 167 i 140.
Dlatego próbuje Rock wygra i najwyższy C/O w meczu powyżej 135,5 - 2,70

Cabron 147,7K

Cabron

Znawca - Polityka
Ja mam wrażenie, ze Littler nie lubi grać w darta, ale lubi wygrywać i do momentu kiedy mu idzie to wyglada to dobrze, ale w momentach kryzysowych przy tarczy zachowuje się jak pajac. Odwiń sobie chociażby mecz Anglików z Niemcami albo chociaż spotkania w Polsce gdzie publiczność była przeciwko niemu. Mowa ciała, gesty itd. Brak obycia przy tarczy i umiejętności przegrywania. Czy można nazwać to pewnością siebie? Dla mnie dużo lepiej przy tarczy zachowuje się Price, który co prawda krzyknie ale to jest pozytywne wyrzucenie wyrażanie emocji.
Jest młody i pewne zachowania będą z nim jeszcze przez jakiś czas. To dart, a nie piłka nożna, czy inny wysokobudżetowy Sport, gdzie zawodnicy mają od najmłodszych lat opiekę kilku psychologów.
Littler może taki pozostanie, a może się zmieni. Ja kojarzę , że Price na początku jak zaczynał wygrywać i grać w TV, to też nie koniecznie dobrze żył z kibicami. Dlatego też ma ogromną ilość fanów, ale też sporo wrogów wśród kibiców.
MVG np ma wielu krytyków przez to, że jest ogromnie arogancki, ale to jego styl bycia i albo się przyzwyczaisz, albo za nim nie przepadasz.
Zobaczymy jak będzie z Littlerem za jakiś czas

Do góry Bottom