>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: World Matchplay 2025 (19-27 lipca)

brodaty-zolw 101,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Littler mocno zawiódł i nie ugrał handicapu jednak ugrał win i więcej maxow a MVG dołożył odpowiednia ilość maxow, wiec koniec końców udaje sie osiągnąć plus we wczorajszym dniu. Format wydłużony do Bo31, wiec naprawdę liczy się regularne punktowanie, a jak regularne punktowanie to James Wade. Bardzo lubię i kibicuje Van Veenowi, ale nie widzę go grającego równo przez około 30 legow. Mógłbym znów podrzucić analizę na Wade, która wrzucałem wcześniej. Dla mnie kurs to spore Value. Poza tym znyt wysoka linia na średnia Van Veena.

Wade - 2.22/superbet
Van Veen średnia poniżej 97.5 - 1.85/superbet
dobra, tak patrzę to 6.5 na Wade wygra i więcej maxow jest chore XD Van Veen nie jest mega regularny na 180s i często wpadają mu 140. Przykładem niech będzie mecz z Noppertem, gdzie do 10 legow nie miał maxa. Anglik za to wyglada mega dobrze pod tym względem. W ćwierćfinale w zeszłym roku 13 sztuk i win z Rossem Smithem.

Otrzymane punkty reputacji: +2627
Cabron 153,9K

Cabron

Znawca - Polityka
Też pograłem dzisiaj Wade'a.
Zdecydowanie nie widzę w dłuższym formacie regularnego Holendra, a Anglik robił to już wielokrotnie.
Wysoki Check też powinien wpaść na takim dystansie. Obaj już ładnie zamykali w poprzednich rundach.
Wade 2,22
Wade wygra I najwyższy C-O powyżej 143,5 - 4,10
Superbet

Dodatkowo gram Claytona.
Nie przekonuje mnie tutaj Bunting. W meczu z Andersonem więcej szczęścia, niż dobrej gry.
Nie spodziewam się łatwej wygranej, ale bardziej ufam Walijczykowi.
Również próbuje poszukać wysokiego zamknięcia Jonna, bo dwukrotnie już próbowałem i się nie udało, ale myślę, że do 3x sztuka. Clayton potrafi znakomicie to robić, więc próbujemy.

Clayton 1,85
Clayton win i najwyższy C-O w meczu powyżej 143,5, - 3,70
Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1546
S 3,3K

saek

Użytkownik
dobra, tak patrzę to 6.5 na Wade wygra i więcej maxow jest chore XD Van Veen nie jest mega regularny na 180s i często wpadają mu 140. Przykładem niech będzie mecz z Noppertem, gdzie do 10 legow nie miał maxa. Anglik za to wyglada mega dobrze pod tym względem. W ćwierćfinale w zeszłym roku 13 sztuk i win z Rossem Smithem.
Dzięki za typ z takim kursem (y)

brodaty-zolw 101,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dziękuje za wszystkie lajki i miłe słowa. Powoli turniej się kończy, ale na dziś jeszcze coś znajdę. Generalnie po 2 bety na każde ze spotkań, które kończą mi trebelki.

Rock średnia z trzech lotek poniżej 99.5 - 1.superbet
Price handicap (-2.5) - 2.15/superbet

Z ciekawości posprawdzałem sobie AVG zawodników z kilku ostatnich lat w formacie do 16 wygranych legow i osiągniecie powyżej 99.5 to bardzo trudna rzecz osiągana głównie przez Luke, Van Den Bergha oraz MVG. Mega dużo legow do zagrania i kończenie Maks do 5 rundy. Dwa słabsze legi grane na 18-21 rundzie i mamy problem. Dziwi tak wysoka linia, która jest na pewno warta grania. Do tego handicap na Price, który dla mnie osobiście wyglada jak w sezonie, w którym zostawał Mistrzem Świata. Niesamowity w ostatnich tygodniach, fenomenalny na tym turnieju i przede wszysktim mega ograny na wielkiej scenie. Rock zwyżkowy, ale w takim formacie widzę Maks 13 jego legow.

Littler i więcej 180s - 1.35/superbet
Littler (-4.5) - 1.5/superbet

w sumie to powielam to co grałem z Wattimena. Tam tylko siadł win i więcej maxow, ale tam aktualny mistrz świata przespał początek. Tutaj liczę na skupienie od samego początku a wtedy oba bety powinny wejść.

Otrzymane punkty reputacji: +569
S 3,3K

saek

Użytkownik
Dziękuje za wszystkie lajki i miłe słowa. Powoli turniej się kończy, ale na dziś jeszcze coś znajdę. Generalnie po 2 bety na każde ze spotkań, które kończą mi trebelki.

Rock średnia z trzech lotek poniżej 99.5 - 1.superbet
Price handicap (-2.5) - 2.15/superbet

Z ciekawości posprawdzałem sobie AVG zawodników z kilku ostatnich lat w formacie do 16 wygranych legow i osiągniecie powyżej 99.5 to bardzo trudna rzecz osiągana głównie przez Luke, Van Den Bergha oraz MVG. Mega dużo legow do zagrania i kończenie Maks do 5 rundy. Dwa słabsze legi grane na 18-21 rundzie i mamy problem. Dziwi tak wysoka linia, która jest na pewno warta grania. Do tego handicap na Price, który dla mnie osobiście wyglada jak w sezonie, w którym zostawał Mistrzem Świata. Niesamowity w ostatnich tygodniach, fenomenalny na tym turnieju i przede wszysktim mega ograny na wielkiej scenie. Rock zwyżkowy, ale w takim formacie widzę Maks 13 jego legow.

Littler i więcej 180s - 1.35/superbet
Littler (-4.5) - 1.5/superbet

w sumie to powielam to co grałem z Wattimena. Tam tylko siadł win i więcej maxow, ale tam aktualny mistrz świata przespał początek. Tutaj liczę na skupienie od samego początku a wtedy oba bety powinny wejść.
sts ma zamienione linie 99,5 na price powinno tyle byc tak jak na innych bukmacherach

little-dj 217,9K

little-dj

Użytkownik
Darts - World Matchplay 2025
Josh Rock 🇬🇧 - 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Gerwyn Price
Gerwyn Price @ 1.74, GO+bet

Mam wrażenie, że chyba musiałem coś ważnego przeoczyć, bo ten kurs wydaje mi się absurdalnie wysoki. Biorąc pod uwagę formę w ostatnim miesiącu to Price jest chyba najlepszy darterem na świecie. Na US Darts Masters odpadł w półfinale z Humphriesem, a potem wygrał turniej w Polsce i Baltic Sea Darts Open, gdzie zrewanżował się Humphriesowi, a w finale pokonał Andersona. Póki co w obu meczach na tym turnieju rzucał ze średnią powyżej 100 i biorąc pod uwagę średnią z meczów, to jest chyba jedynką pod tym względem póki co na turnieju.
Jedyne co przemawiałoby za wyrównanym kursem to fakt, że w tym roku w obu spotkaniach head-to-head było naprawdę blisko. Ostatnie wygrał Rock 6-4 na German Darts Grand Prix, ale dwa tygodnie wcześniej górą był Price 8-7. W poprzedniej rundzie wyeliminował Van Gerwena, ale nie oszukujmy się - Holender ma ten rok słaby, do tego doszły mu problemy osobiste i widać, że odbiło się to na grze. Dodatkowo Rock miał trochę szczęścia, bo Van Gerwen miał tylko 31% skuteczności na checkoutach i w meczu rzucał z wyższą średnią. Tutaj będzie mecz do 16 wygranych legów, w których Price też ma znacznie większe doświadczenie, Rock nigdy dotąd nie wyszedł spoza pierwszej rundy turnieju, więc ćwierćfinał tutaj to i tak już dobry wynik.

Ostatnia edycja:
Cabron 153,9K

Cabron

Znawca - Polityka
Littler vs Gilding
Boost - Littler wygra mecz, najwięcej maxów i najwyższy checkout 1,85 było blisko, ale w w końcówce Gilding domknął 160 niestety

Ciężki mecz do ugryzienia, bo nie wiadomo czego spodziewać się dzisiaj po Gildingu. Podtrzymuje to co pisałem przy okazji meczu z Dirkiem. Gilding może zagrać na średniej w okolicach 100 +, a może też ledwo na 90+
Nie będę powielał tutaj typu Brodatego na handi, ale to jak najbardziej do gry.
Gram boosta, superbet dał fajny kurs. Tak naprawdę wygrana i więcej maxów w teorii powinno wejść bez problemu. Pozostaje najwyższy C/O, ale na tak długim dystansie Littler będzie mieć sporo szans na zamknięcie czegoś wysokiego. Oczywiście Gilding też może to zrobić, ale po takim kursie warto spróbować zagrać w stronę aktualnego mistrza świata.
Nie mieliśmy w tym turnieju jeszcze big fisha, a Littler akurat potrafił już wielokrotnie to robić, więc spróbuję też taki BET.
Checkout 170 - 5,25 superbet nawet nie było podejścia

Drugi mecz powinien być atrakcyjniejszy.
Price jest w znakomitej formie. Wygrał ostatnio kilka turniejow, a w poprzedniej rundzie zmiótł ze sceny Dobeya grając na znakomitej średniej. Na przeciwko na ten moment trochę niespełniony Josh Rock, który wchodząc do czołówki miał być właśnie takim Littlerem, ale w najważniejszych momentach coś tam nie do końca gra. Ostatnio udało mu się wygrać w parze z Gurneyem World cup of darts. Widać było ile to dla niego znaczy.
Dwa dni temu comeback przeciwko MVG i też bardzo emocjonalnie zareagował. Dzisiaj na bardzo trudne zadanie, bo gra z takim Pricem będzie ogromnym wyzwaniem.
Wydaje mi się, że na tym dystansie jednak Price powinien być góra, ale poszukam też Checkoutów, bo obaj potrafią robić to znakomicie.

Price 1,69 superbet - rozliczam niezależnie od końcowego wyniku, bo Price zamknął 170, czyli wchodzi super przewaga
Price win i najwyższy C/O w meczu powyżej 144,5 - 3,10 🛑
Price najyższy C/O powyżej 130,5 - 2,25
Rock najwyższy C/O powyżej 130,5 - 2,35 🟩🟩
Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1462
hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
Littler -5,5 legów @ 1,78 totalbet 16-14 GIlding zagrał bardzo dobrze, ale Littler jak nie on, mnóstwo prostych pomyłek
Czuję, że Gilding dziś zagra słabo na średniej poniżej 90. Dystans do 16 wygranych legów będzie mocno obciążający dla starszego pana. Z kolei Littler nie popełni błędu z poprzedniej rundy, gdy chciał wygrać mecz na drugim biegu i o mało nie skończyło się wysoką porażką. Watti od początku pokazywał pełną moc i odskoczył na 7-2, ale od przerwy po 10 legach Littler zagrał na świetnym poziomie. Jestem pewny, że dziś od początku zacznie mocno i spokojnie wygra. 10 legów dla Gildinga to absolutny max. Spodziewam się wyniku 16:6.

Ostatnia edycja:
brodaty-zolw 101,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wczoraj zbyt mocny Rock oraz Gilding zepsuli mi dwa trebelki, a nie ukrywam, ze jednego praktycznie rozliczałem. Dzisiejsze mecze są takie Hmm ciężkie? Dobrze wystawione kursy raczej choć w Wadzie jest małe Value. Napisałem o kilka my betow do betfan, bo będę raczej szukał zamków i mysle, ze koło 20 podrzucę jeszcze coś. Na ten moment tylko zamek powyżej 159.5 w spotkaniu Rocka z Littlerem. Irol z północy zapinał już podczas tego turnieju 164 oraz 170, a Littler póki co nie. Panowie po 9 lotkach dość często powinni mieć wartość 161, 164, 167 oraz 170, a obaj bardzo dobrze rzucają bulla. Kurs mogłyby być wyższy ale to chyba jedyne co na ten moment mi się podoba.

Rock-Littler najwyższy C/O powyżej 159.5 -2.9/betfan

Otrzymane punkty reputacji: +943
Cabron 153,9K

Cabron

Znawca - Polityka
Clayton vs Wade powyżej 30,5 legów 2,30 superbet
Krótko, bo mecz za kilkanaście minut.
Obaj grają tutaj bardzo dobrze. Wade rok temu poległ na tym etapie z Humphriesem. Dzisiaj Clayton raczej nie zagra tego co grał Luke w zeszłym roku, więc powinien mieć większe szanse.
Nie spodziewam się krótkiego meczu.
Będą momenty wysokiego punktowania i będą też słabsze legi z obu stron, bo na takim Dystansie przestoje są nie uniknione. Spodziewam się wyniku minimum 17:14+ w którąś ze stron.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2624
brodaty-zolw 101,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Zagrałem jeszcze Wade i powyżej 14.5 maxa po 2.7 w betfan. Tez widzę dużo legow, a mecz dla mnie 50:50, wiec chyba warto.

Otrzymane punkty reputacji: +1718
R 2,4M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Darts
Godzina: 21:15
Spotkanie: Luke Littler - Wade
Typ: powyże j 18,5 180'tek
Kurs: 1,53
Bukmacher: Superbet
Post w dziale
Analiza:

Na dziś propozycja z darts. Nie jest to mój konik, ale ktoś gdzieś zwrócił moja uwagę na ten mecz. Chodź o liczbę 180'ek obu graczy w finale. Linia 18, 5 przy best of 35 legow nie powinna być wyzwaniem Bazuję na aktualnej formie Luka, który w półfinale rzucił takich wyników 15, a w ćwierćfinale
18. Sądzę że Wade beż problemu dorzuci z 8, 9 maxow I linia będzie pokryta.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1364
brodaty-zolw 101,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Finały się ogląda, a nie gra, ale po tak pięknym turnieju głupio czegoś nie dorzucić, a betfan wystawił mi mojego mybeta.

Littler handicap (-4.5), Littler handicap na maxy (-4.5) - 2/betfan

Littler wstał z kolan w półfinale, zagrał świetnie, wygrał, pomaxowal i zrobił 9 lotke. Wade zaczął świetnie, ale na końcu spuchł. Format wydłużony do 18 legow, wiec pewnie coś koło 28-30 dostaniemy. Wade jest świetny, ale Littler ma większa moc na punktacji i to tutaj zdecyduje.

Ale

pograłem tez dużo drobniej dla ciekawości. Prowadzenie po 6 legach - Wade po 4.25 w superbet. Starszy z Anglików świetnie wchldzi w spotkania a później puchnie, a młodszy za to mega wraca po przerwach. Kurs piękny - próbuje!

Otrzymane punkty reputacji: +3582
Do góry Bottom