Dziękuje za wszystkie lajki i miłe słowa. Powoli turniej się kończy, ale na dziś jeszcze coś znajdę. Generalnie po 2 bety na każde ze spotkań, które kończą mi trebelki.
Rock średnia z trzech lotek poniżej 99.5 - 1.
superbet
Price handicap (-2.5) - 2.15/
superbet
Z ciekawości posprawdzałem sobie AVG zawodników z kilku ostatnich lat w formacie do 16 wygranych legow i osiągniecie powyżej 99.5 to bardzo trudna rzecz osiągana głównie przez Luke, Van Den Bergha oraz MVG. Mega dużo legow do zagrania i kończenie Maks do 5 rundy. Dwa słabsze legi grane na 18-21 rundzie i mamy problem. Dziwi tak wysoka linia, która jest na pewno warta grania. Do tego handicap na Price, który dla mnie osobiście wyglada jak w sezonie, w którym zostawał Mistrzem Świata. Niesamowity w ostatnich tygodniach, fenomenalny na tym turnieju i przede wszysktim mega ograny na wielkiej scenie. Rock zwyżkowy, ale w takim formacie widzę Maks 13 jego legow.
Littler i więcej 180s - 1.35/
superbet
Littler (-4.5) - 1.5/
superbet
w sumie to powielam to co grałem z Wattimena. Tam tylko siadł win i więcej maxow, ale tam aktualny mistrz świata przespał początek. Tutaj liczę na skupienie od samego początku a wtedy oba bety powinny wejść.