Uszanowanie,
z długoterminówek cyknąłem tylko zwycięzców kwart, ponieważ inne zakłady dotyczące przebiegu turnieju nie mogą być ze sobą łączone, niestety.
Górna połówka łatwiutka. Poza przebojowym van den Berghiem nie widzę nikogo, kto może narobić smrodu 'Shrekowi'. Ten też cieniuje, ale drabinka luźniutka. 'Byczek', bo trzymam za niego paluchy, nie od dziś. Czas w końcu coś szarpnąć. Ostatnio brakuje szczęścia. Bój z Garym będzie o ćwiartkę, z dalszej pozycji mocno zaatakuje Cross, ale liczę na maszynę, no i wierzę w stabilne podwójne, bo to u niego klucz. W trzeciej świetne nazwiska, będzie ciężko. Zwycięstwa upatruję poprzez danie dupy kilku grajków, co potrafią robić w wielkich turkach. James, Krzysiu, Ian czy nawet Czarodziej mogą się nieźle bawić, ale Wright ma fajny okres, oby był regularny. Price mnie wkurwia, więc na przekór na niego. Będzie rzeźbić, nawet jak popelinę zagra, jak zwykle. Jose swoje już zrobił, King też, ci z dołu cieniują, a Nathan mi nie leży w tym turku, dlatego taki wybór.
Q1 Michael van Gerwen @ 1,61
Q2 Michael Smith @ 3,50
Q3 Peter Wright @ 2,20
Q4 Gerwyn Price @ 2,20
AKO: 27,27 Unibet
Taśmy na turniej nie pokazuję, bo i po co. Pierwsze rundy kaszana, więc bez spiny i ładunków. Będziemy cykać dniówki, co by weselej było. Na dziś:
Amit noname, spali się i po zawodach. Myślę, że 3-0 będzie, na co stać Westa szybciutko. U góry kolega też trzy słowa dorzucił w podobnym tonie. Stivka nie zagram, bo on zawsze mi coś psuje. Nie jest wymagający, bywa, że gra padlinę, dziś cyknie coś pod ave90, pytanie jak kończące. Diogo w papę do zera? Eeee, nie wierzę. Dużo gorzej nie zagra, więc seta ugrać powinien. Śmierdzi mi ten mecz, dlatego włączam bezpiecznik. Trzecie meczycho to, jak palec w tyłek, nie wiemy, jak się to skończy. Jako, że dałbym jeden to biorę handi i tripelek, jak ta lala.
Steve West - Amit Gilitwala DW: 3-0 @ 1,50 3-0
Steve Beaton - Diogo Portela over 3,5 sets @ 1,40 0-3
Jeff Smith - Keane Barry 1(+1,5) @ 1,34 3-1
AKO: 2,81 Unibet
Pewnie zdziwko złapie niejednego.
Pozdrawiam serdecznie starą gwardię.[/ICONPLUS]