Ajajaj, wczoraj mogło być, a w zasadzie powinno być fajnie, ale Rajanek z tymi 5 pudłami na mecz przy 2-1 przegiął pałę. Szkoda ogroma, bo nie jeden kupon w różnych konfiguracjach zamykał.
Live pozwala się cieszyć, bo łapie okazje, ale gdyby jeszcze odrobina szczęścia dopisała to podobnie, jak Żółwik wkleiłbym coś, ale tylko z zielenią. Lewis wczoraj baja, powalczył i dał radę. Krcmar przegrał wygrany mecz, szkoda mi gościa. Smith chwilę poszarpał i tyle, a O'Connor? Cóż, bywa.
Michael Mansell - Haupai Puha under 6,5 180's @ 1,41 Unibet 3-0
Zaczynają i dziś sesją 'obadową', więc to idealna pora na mizerię. Tej się właśnie spodziewam i nie ukrywam, że mam również na nią ochotę. Irlandczyk, tym razem z północy rzuci coś pod ave90, maksów max 3, żadnej rewelacji, czyli w jego wykonaniu standard, jak przez cały rok. Puha z Nowej Zelandii, co z nim? Rzuca u siebie, o i tyle. Na WC z Harrisem zagrał dwie rundy, cyferki na poziomie 80zhakiem. Dziś dojdzie stresik, więc nie poprawi. Mecz będzie fatalny, więc i 180's mało. Biorę niższą linię, ale będę kombinować jeszcze, a Wam daje pod ocenę.
Wayne Jones - Ciaran Teehan 1 @ 1,70 Unibet 3-2
Stawiam na doświadczenie, obycie i aspekt sportowy. Wszystkie te trzy elementy na tą chwilę są dla mnie zdecydowanie po stronie Anglika. Ostatnio na PCF bez tragedii, wcześniej w obiazdówkach troszku lepiej, niż rywal, więc czemu miałby tego dziś nie wziąć? Przeca Cirek to nie maszyna. Dzś rzuci coś pod ave90-92, podobnie, jak na Mistrzostwach sprzed roku. Kurs mi się podoba, typ mi leży, więc biorę!
Jamie Hughes - Adam Hunt over 3,5 sets @ 1,33 betsson 0-3
Zastanawiałem się, jak ugryźć ten mecz. Podobał mi się Hunt w meczu z Lisą, choć tam smród wisiał w powietrzu przez całe spotkanie. Myślę, że dużo szczęścia po stronie kobitki sprawiło, że wyglądało to tak, a nie inaczej. Agresja, zdecydowanie agresja w grze Hunta - to mi się podobało. Cyferki zrobił niezłe. Jak będzie dziś? Myślę, że podobnie. Co z Jimim? Na PCF 3
lotki fajnie, naprawdę fajnie, dubel w kratkę. W sezonie mógł wycisnąć więcej, niż tylko 1/4 UKOpen. W głowie miałem +1,5 Hunt, później 1 Hughes i +1,5 na niego, ale stwierdziłem po namyśle, że ... bujnąć mogą szybko na którąś ze stron, ale i długie meczycho przygrać mogą. Overek bezpiecznik myślę najrozsądniejszy, z czymś to skleimy. Tak, 4-5 setów tu będzie, rollercoaster.
Dirk van Duijvenbode - Bradley Brooks 1(-1,5) @ 1,60 betsson 3-2
Pewna jedyna. Dlaczego? Świetna końcówka sezonu w wykonaniu Holendra. Cyferki robił galante, ma ciśnionko, jest pewny, mnie to ujmuje. Wierzę, że pójdzie za ciosem, tym bardziej, że rywal do łyknięcia raz dwa. Młody Anglik lichawo. W finale młodziaków słabizna i mnie się nie podobał, emanował złą energią. Zbiera doświadczenie rzucając w objazdówkach, ale bez historii. Dziś debiut, będzie paraliż, przynajmniej na początku. Tak tak, stara śpiewka, ale tak to widzę. Kursiwo baja, więc grzech nie brać.
John Henderson - Marko Kantele 1 @ 1,57 betsson 3-2
'Big John', zdecydowanie. Kurs mnie dziwi, powaga. Doświadczenie, humorek, ostatnio nie tragiczne występy, jakościowo więcej dobrego, wszystko przemawia za jedyną. Swoje dziś zrobi, poniżej ave90 nie zejdzie, a jak z dniem trafi to będzie dużo lepiej. Niech mu dubel nie kuleje i jestem spokojniutki. Marko, Marko ... Albo pod 90 będzie bił albo kaszana straszna. W sezonie mało grał, a jak już to fatalnie. Ktoś wygrać musi, 50% szans na trafienie, po takim kursie i argumentach to ja biorę Hendersona, a jak.
James Wade - Callan Rydz 2 or more 100+ checkouts @ 1,67 Unibet 1-0
Mnie to pasuje. Co do przebiegu meczu to może być rożnie, nie bardzo wiem, czego się chwycić. Pomysłów kilka i w tym problem. Callan będzie chciał powalczyć, wiadomka. Wade ostatnio fajnie łupał - powtórzy, że wstanie lewą nogą dziś? Jak lewą to będzie musiał gonić, czym jak nie jego popisowymi c/o? Jak prawą to w formie zrzuci parę 140, heh. Rydzyk jak chce, to musi się spiąć. Ideolo pod zejścia. Nie no, 2 to tu będą na spokojnie. W 1.rundzie Calla sam zrobił dwa. Niech dziś się podzielą i cacy. Tak, to najlepsze rozwiązanie na ten mecz, teraz już to wiem.
Labanauskas vs. Liu - nic mi się tu nie podoba oprócz under maksów Chińczyka i w ogóle, ale nie jestem przekonany, więc daje sobie spokój, Humphries vs. Lim - nie wiem nic, odpuszczam.