adiolsztyn
Użytkownik
Dzisiaj o 20.45 na Camp Nou pierwsze spotkanie półfinałowe Ligi Mistrzów pomiędzy Barceloną a Chelsea. Jest to już tak wysoki pułap rozgrywek, że w tym momencie każdy wynik jest możliwy, dlatego nie stawiam żadnego "pewnego" zwycięstwa Barcy po kursie 1,60 bo nie ma to sensu. Pamiętamy, kiedy Liverpool (był wtedy w fantastycznej formie) grał u siebie pierwszy mecz ćwierćfinałowy z Chelsea i jak srogo przegrał będąc w roli faworyta. Dzisiejszym moim typem jest strzelec bramki w tym spotkaniu - Lionel Messi. Argentyńczyk jest głównym motorem napędowym tercetu Messi-Etoo-Henry. To właśnie on prowadzi w tabeli strzelców tegorocznej Ligi Mistrzów z dorobkiem 8 bramek i jest obecnie w fantastycznej formie. Ostatnio potwierdził to w sobote strzelając bramkę przeciwko Valencii. Tak jak już wspomniałem według mnie w tym meczu każdy wynik jest możliwy, dlatego nawet w przypadku jakiejś katastrofy Barcelony, np. przegrana - strzelcem bramki może być i powinien być najlepszy strzelec tego zespołu w tych rozgrywkach. Barcelona napewno rzuci się od pierwszych minut spotkania na zespół angielski i będzie prowadzić skomasowane ataki i tutaj upatruje jakiejś szansy dla Argentyńczyka w indywidualnej akcji. Drużyna Chelsea z tercetu ofensywnego Barcy, który wymieniłem obawia się właśnie najbardziej tego piłkarza. Uważam jednak, że Jose Bosingwa, który w tym meczu ma zastąpić jednego z podstawowych obrońców The Blues, nie poradzi sobie w tej walce z Argentyńskim piłkarzem i Messi zaaplikuje przynajmniej jedną bramkę.
strzelec gola w dowolnym czasie gry: Lionel Messi [2,50] expekt :spokodfhgfh:
strzelec gola w dowolnym czasie gry: Lionel Messi [2,50] expekt :spokodfhgfh: