no cierpliwosc jest podstawą, bo zanim zagra sie pierwszy poziom za 1j trzeba najpierw wykonac mrówczą prace. mozna powiedziec, ze te typy sa "starannie wyselekcjonowane" ????
ale to jedyne wyjscie, bo tak jak pisalem wczesniej, grajac progresje na kursy 2,0 idącą w dziesiatki tysiecy typow mozna zauwazyc TAKIE passy, ze zadne stawkowanie tego nie wytrzyma. zadne! i niewazne czy masz 50% skutecznosci czy 45. poprostu jesli 5 pierwszych nie ominiesz tak jak robie to ja, to mozna sie wkopac w taki dlug, ze on juz jest potem nie do odrobienia. pewnie, ze mozna przetestowac sobie systemik na podstawie 300 typow i jest fajnie. opinia idzie w eter, ze na progresji da sie zarabiac. ale ja z doswiadczenia wiem, ze jesli nie zrobisz tego przynajmniej 30 000 razy to tak naprawde posiadasz wiedze przykladnego bankruta.
smiesza mnie tez opinie o takim graniu, ze omijanie pierwszych 5 nic nie daje, bo potem od 6 poziomu szansa, ze nie wejdzie jest dalej 50 na 50. w teorii tak. w praktyce juz niekoniecznie. mozna taki system nazywac "paradoksem hazardzisty" ale dla wszystkich krytykow proponuje zrobic wielotysieczny test i sprobowac wymyslic sposb stawkowania zeby zarobic nie bankrutujac po drodze. wtedy wyjdzie na moje.